Bildegalleri

Nydelig kompleks i San Miguel de Salinas. 2 eller 3 soveroms leiligheter

Kart med kartnålSan Miguel de Salinas, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 174 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
66 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Ny høykvalitetsutvikling av 2- og 3-roms maisonetter, beliggende i den vakre byen San Miguel de Las Salinas.

Komplekset består av eiendommer både i første og øverste etasje.

Leilighetene i første etasje har et privat hageområde, mens maisonettene i toppetasjen har et solarium på taket, perfekt for å slikke den spanske solen.

Beboere i dette komplekset vil nyte tilgang til to felles svømmebasseng med 142 kvadratmeter vann, for voksne og barn og hageområde, samt et lekeområde for barn, noe som gjør det til et ideelt sted for familier.

Det populære kjøpesenteret i nærheten tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert barer, restauranter, klesbutikker og supermarkeder.
Naturelskere vil sette pris på roen og harmonien som dette området tilbyr. San Miguel er et godt valg da det har alle fasiliteter og en blanding av spanske og utenlandske naboer. Det finnes et stort utvalg av barer og restauranter, både spanske og internasjonale.
Innen en 15-minutters kjøretur kan du være på strendene i Guardamar Del Segura, Torrevieja eller Orihuela Costa eller på en av de mange golfbanene i regionen, inkludert Las Colinas, La Finca eller Villamartin. Alicante og Murcia flyplass ligger begge omtrent en 40-minutters kjøretur unna.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International, har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.

Adkomst/Tomteforhold

Dette komplekset ligger flott til rett utenfor sentrum av San Miguel de Salinas, med gangavstand til butikker og restauranter. I San Miguel de Salinas ligger blandt annet den flotte restauranten Las Cuevas, som er hogget ut i fjellet den ligger i, absolutt verd et besøk.

Innhold

Man kan velge i mellom leiligheter i 1. etasje hvor man har egen terrasse/hage utenfor stuen, eller leiligheter i 2. etasje hvor man da i tillegg til terrassen utenfor stuen også får en stor takterrasse.
Komplekset har eflotte fellesområder med svømmebasseng

2 soverom og 2 bad får man fra 174.900 €
2 soverom, 2 bad samt egen takterrasse får man fra 209.900 €
3 soverom og 2 bad får man fra 229.900 €
3 soverom, 2 bad samt egen takterrasse får man fra 239.900 €
Spanske avgifter kommer i tillegg, ca 13 - 14 %
Leilighetene som selges nå skal stå ferdig i September 24.

Standard

Meget flott anlegg

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode349927050
Sist endret23. apr. 2024 13:56
ReferanseSaoco II

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.