Bildegalleri

Flotte ferdigbygde villaer med mulighet for privat basseng. 3 soverom og 2 bad.

Kart med kartnålLa Herrada, Los Montesinos, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 359 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruttoareal
106 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Disse husene er nå ferdig byugget. Husene ligger i la Herrada, ikke langt fra Los Montesinos. Her kan man spasere til både en stor kolonialbutikk og till noen restauranter. Selve Los Montesinos ligger kun ca 1,5 km fra husene.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca og Costa Calida i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International, har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.

Adkomst/Tomteforhold

Lekre villaer i stille område

Alba Salina er et boligområde bestående av villaer med 3 soverom, 2 bad og 1 toalett, og ligger i La Herrada, ved Los Montesinos. Denne villaen er designet på 2 etasjer; I første etasje finner du et kjøkken, stue, spisestue, gjeste toalett, hovedsoverom med garderobe og eget bad. Annen etasje med 2 romslige soverom, bad og stor terrasse. Stot terrasse i 2. etasje er inkludert i prisen. Det er også mulig å bygge en egen takterrasse helt øverst.
I tillegg er det parkeringsplass, hage og terrasse nede.
Noen få minutter fra Los Montesinos, i nordlig retning, er urbaniseringen La Herrada, et rolig boligområde hvor boliger med en og to høyder dominerer. La Herrada har et kjøpesenter med supermarked og andre tjenester. De nærliggende naturreservatene og innsjøene er perfekte for fugletitting, fotturer, sykling og ridning.
Los Montesinos er en by med stort antall tjenester som blant annet restauranter, butikker, apotek, skoler og legesentre. Området har gode forbindelser med N-332 og AP-7, som gjør at du enkelt kan nå Alicante, Elche eller strendene i Guardamar og Torrevieja.
Feriestedet ligger ca 20 minutter fra Alicante flyplass, nært golfbanene i Ciudad Quesada.

Innhold

Villa med 3 soverom, 2 bad, terrasser og mulighet for svømmebasseng.  Prisene starter på 359.900 €. Spanske avgifter kommer i tillegg, ca 14 %

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode349926685
Sist endret23. apr. 2024 13:54
ReferanseAlba Salinas

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.