Bildegalleri

Cannes - Vakker leilighet i hjertet av Cannes

CANNES / CANNES BANANE, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 1 100 000,–
Felleskost/mnd.
200,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
86 m²
Byggeår
1992

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Vakker leilighet på 86 m² i hjertet av Rue d'Antibes, beliggende i en nyere luksusbolig med en 12 m² stor terrasse.

Denne leiligheten i den mest prestisjefylte bydelen har en stor entré, en dobbel stue på 30 m², et romslig, uavhengig kjøkken med direkte utsikt over handlegaten i Cannes.

De to soverommene, hvorav det ene er et hovedsoverom med eget bad, er stille og uavhengige av stuen. Disse soverommene er forbundet med et stort fransk vindu til den private terrassen med utsikt over gårdsplassen. Det andre soverommet har eget bad.

Sørvendt, med mulighet for å lage et lyst kjøkken med åpen planløsning eller et tredje soverom. En parkeringsplass i kjelleren er tilgjengelig for kjøp.

Ønsker du å bo i det beste området i sentrum av Cannes eller bare ha en investering for ferier eller en leieinvestering for ferier og de mange internasjonale kongressene som arrangeres i Cannes, for eksempel filmfestivalen?

Da er denne flotte muligheten absolutt noe for deg!

I tillegg, for profesjonell, medisinsk, juridisk eller notarial bruk, gitt den svært sentrale beliggenheten, den prestisjetunge bygningen og sameieforskriftene som er godkjent for profesjonell virksomhet.

Referanse: 84518829

Ønsker du å selge eller kjøpe bolig i Frankrike, eller har du funnet en bolig på nettet og ønsker bistand fra skandinavisktalende megler?

Ta kontakt med oss. Vi bistår både med kjøp og salg. Om du har funnet en bolig på nettet som virker interessant, send oss gjerne linken og vi hjelper deg også med det!

Vi har vår egen store portefølje av eiendommer, men i Frankrike samarbeider alle med hverandre. Vi kan derfor hjelpe deg med boliger som ligger hos våre konkurrenter. Du trenger derfor ikke å henvende deg til flere meglere.

Ved ønske om kjøp, finner vi drømmeboligen for deg.

Har du en bolig i Frankrike som du ønsker å selge, kan vi som autorisert fransk megler bistår med dette.

Om Wretman Estate:

Vi er det største skandinaviske eiendomsmeglerfirmaet på den franske rivieraen. Wretman Estate hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendom. For deg som vil kjøpe eiendom tilbyr vi et skreddersydd eiendomssøk med fokus på dine ønsker og behov, uten at dette koster deg noe! Når du finner ditt drømmehjem, hjelper vi deg med prisforhandlinger for å sørge for at du gjør et godt kjøp. For oss er hver kjøper en potensiell fremtidig selger, så det er viktig for oss at våre kunder kjøper til riktig pris og er fornøyd med vår innsats. Vi skiller oss fra andre meglerfirmaer ved at vi følger med gjennom hele den komplekse kjøps-/salgsprosessen slik som notarmøter, abonnementer m.m. uten at dette koster deg noe ekstra. Vi gir råd og hjelp på veien også etter at ditt kjøp er avsluttet. En bolighandel er sjelden avsluttet når overtakelsen har funnet sted. For oss er en bolighandel på den franske rivieraen så mye mer enn å gjøre en handel.

Om å kjøpe eiendom i Frankrike:

Vær oppmerksom på at kartplasseringen i boligannonsene sjelden er helt korrekt i Frankrike, eksakte adresser utgis normalt ikke. Disse får du først ved visning. Opplysningene om eiendommen er basert på selgers opplysninger og ellers den informasjon som er tilgjengelig for megler. Det tas derfor forbehold om informasjonen er korrekt i annonsen. Når du skal kjøpe bolig i Frankrike, er det notaren som sitter med den endelige informasjonen. Korrekte opplysninger vil være tilgjengelig i god tid før du er bundet til et eventuelt kjøp. Omkostningene ved et eiendomskjøp i Frankrike er ca 7,5% av kjøpesum og 2 - 3% for nybygg. Dette inkluderer notaromkostninger og tinglysningsavgifter. Wretman Estate følger franske lover og regler og tar ingen ekstra provisjon fra kjøper. Provisjonen er inkludert i kjøps-/salgssummen og avtales mellom selger og megler. Denne provisjonen deles på de involverte meglerne. Vi kan derfor også søke eiendom utenfor vår egen salgsportefølje.

Wretman Estate er mer enn en megler i det sydlige Frankrike!

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

CANNES / CANNES BANANE, Alpes-Maritimes
Logo

Wretman Estate & Consulting

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode349876658
Sist endret23. apr. 2024 08:40
Referanse84518829

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.