Bildegalleri

ENEBOLIG | VILLA TIL SALGS I POLOP (4692 C)

Kart med kartnålPOLOP, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 495 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruksareal
105 m²
Tomteareal
412 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Fantastisk villa på ett plan med moderne design, beliggende i et attraktivt boligområde i Polop med vakker utsikt til fjellene og områdene rundt. Huset består av 3 doble soverom, 2 bad, en meget lys stue og kjøkken, begge med direkte tilgang til hagen og bassengområdet. I øverste etasje er det en stor takterrasse med pergola. Eiendommen har en tomt på 412,60 m2, lettstelt med diverse planter og frukttrær, og med parkeringsplass for 2-3 biler.

Generelt

Beskrivelse av Polop

Polop er en idyllisk perle på Costa Blanca kysten. Med beliggenhet midt mellom de velkjente kyststrøkene og de majestetiske fjellkjedene som omkranser Marina Baixa distriktet, ligger Polop elegant på en åshøyde i flotte, naturskjønne omgivelser, omringet av mandel- og appelsinlunder, med utsikt utover middelhavet. Samtidig har det beholdt sitt typiske spanske særpreg, med trange, brosteinsbelagte gater, trivelige uterestauranter og en lun og sjarmerende atmosfære.

Polop er en liten og sjarmerende landsby med i underkant av 5000 innbyggere, men var frem til 1899 et viktig baroni som bl.a. også omfattet de mer kjente landsbyene La Nucia, Alfaz del Pi og Benidorm. Landsbyen er kjent for sitt gode jordsmonn og sine mange naturlige vannkilder .

Polop har modernisert sin infrastruktur og byr på gode veier som fører deg til stranden på 15 - 20 minutter. Stedet har flere store supermarked og butikker litt i utkanten av landsbyen.

Adkomst/Tomteforhold

EUROPASOL

Europa-Sol Eiendomsmegling gir deg trygghet gjennom hele kjøpsprosessen.

Europa-Sol Eiendomsmegling er en familiebedrift med over 25 års erfaring innen omsetning av fast eiendom og nybygg i Alfaz del Pi, La Nucia, Albir, Altea og omegn (Marina-Baixa). 

Selskapet ble grunnlagt i 1988 av søsknene Devesa Such, og vi tilbyr våre kunder en inngående kjennskap om eiendomsmarkedet. Selskapet gir en absolutt sikkerhetsgaranti på hvert av trinnene i eiendomsomsetningen.

Når du bruker Europasol i din eiendomshandel vil du ha gleden av et bredt spekter av fagfolk, som gir deg råd og veiledning, og hjelper deg til å finne nettopp den boligen du er ute etter.

Vi tar oss av alle detaljene og kvalitetssikrer kjøpsprosessen fra A-Å. Du skal ikke bekymre deg for noe underveis, og vi står alltid klare til å hjelpe deg både med informasjon eller med praktiske oppgaver. 

Vår beste referanse er alle våre fornøyde kunder og venner i det nordiske markedet, som gjennom 25 år fortsatt holder kontakten og bruker oss i sine eiendomstransaksjoner.

Finansiering og forsikring

Europasol samarbeider med flere banker og kan være behjelpelige med å finansiere din boligdrøm på Costa Blanca. Vi innhenter gjerne også tilbud på forsikring av din eiendom.

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med en lang rekke eiendomsaktører i området, og kan være din megler uansett om du skulle finne drømmeboligen hos andre aktører. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en boligprat!

Husk at det er et begrenset utvalg av våre eiendommer som annonseres på Finn, så besøk gjerne våre nettsider hvor vi til enhver tid har over 1200 eiendommer i området til salgs: WWW.EUROPASOL.ES

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode349768040
Sist endret22. apr. 2024 13:02
ReferanseX4692 CX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.