Bildegalleri

VALBONNE - Prestisjefylt villa med skogkledd tomt og førsteklasses fasiliteter

VALBONNE, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 2 690 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
200 m²
Tomteareal
4 800 m²
P-plasser
15

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

EKSKLUSIVT - Velkommen til en oase av ro i hjertet av et 4800 m2 stort skogkledd parkområde med oliventrær og majestetiske, hundre år gamle eiketrær.
Denne overdådige, totalrenoverte villaen på rundt 200 m2 har en dominerende beliggenhet mot sør med uhindret utsikt og uten innsyn, og byr på absolutt komfort og perfekt harmoni med den omkringliggende naturen.

Villaen ligger i kommunen Valbonne, 5 minutter fra den gamle landsbyen, internasjonale skoler og femten minutter fra Nice flyplass.

Funksjoner :
- Uhindret sørvendt posisjon, ikke oversett
- Dobbel garasje med automatiske dører
- Vinkjeller i murverk med klimaanlegg
- Autentisk tilstøtende keramikkverksted
- Oppvarmet evighetsbasseng med speil
- Jacuzzi
- Anlagt middelhavshage med automatisk vanningssystem
- Alarm- og videoovervåkningssystem
- Fiber- og Wifi 6-tilkobling inne og ute
- Hjemmeautomatisering
- Granittbelagt innkjørsel

15 utendørs parkeringsplasser.

Interiør:

- Renovert med førsteklasses materialer og utførelser
- Vedfyrt peis
- Førsteklasses treverk i eik
- Stort kjøkken med åpen planløsning (filtrert vann, vinkjeller, mange oppbevaringsplasser
vinkjeller, rikelig med oppbevaringsplass ...)
- Stor kjeller
- Vaskerom
- Kinorom med Dolby-lyd
- 1 hovedsoverom med omkledningsrom, dusjrom og WC

- 3 andre soverom med dusjrom og separat WC
- Klimaanlegg og gulvvarme i alle rom.
Alle rom.
- Energirenovering DPE B, lavt karbonutslipp GES A


Referanse:  84540665

Ønsker du å selge eller kjøpe bolig i Frankrike, eller har du funnet en bolig på nettet og ønsker bistand fra skandinavisktalende megler?

Ta kontakt med oss. Vi bistår både med kjøp og salg. Om du har funnet en bolig på nettet som virker interessant, send oss gjerne linken og vi hjelper deg også med det!

Vi har vår egen store portefølje av eiendommer, men i Frankrike samarbeider alle med hverandre. Vi kan derfor hjelpe deg med boliger som ligger hos våre konkurrenter. Du trenger derfor ikke å henvende deg til flere meglere.

Ved ønske om kjøp, finner vi drømmeboligen for deg.

Har du en bolig i Frankrike som du ønsker å selge, kan vi som autorisert fransk megler bistår med dette.

Om Wretman Estate:

Vi er det største skandinaviske eiendomsmeglerfirmaet på den franske rivieraen. Wretman Estate hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendom. For deg som vil kjøpe eiendom tilbyr vi et skreddersydd eiendomssøk med fokus på dine ønsker og behov, uten at dette koster deg noe! Når du finner ditt drømmehjem, hjelper vi deg med prisforhandlinger for å sørge for at du gjør et godt kjøp. For oss er hver kjøper en potensiell fremtidig selger, så det er viktig for oss at våre kunder kjøper til riktig pris og er fornøyd med vår innsats. Vi skiller oss fra andre meglerfirmaer ved at vi følger med gjennom hele den komplekse kjøps-/salgsprosessen slik som notarmøter, abonnementer m.m. uten at dette koster deg noe ekstra. Vi gir råd og hjelp på veien også etter at ditt kjøp er avsluttet. En bolighandel er sjelden avsluttet når overtakelsen har funnet sted. For oss er en bolighandel på den franske rivieraen så mye mer enn å gjøre en handel.

Om å kjøpe eiendom i Frankrike:

Vær oppmerksom på at kartplasseringen i boligannonsene sjelden er helt korrekt i Frankrike, eksakte adresser utgis normalt ikke. Disse får du først ved visning. Opplysningene om eiendommen er basert på selgers opplysninger og ellers den informasjon som er tilgjengelig for megler. Det tas derfor forbehold om informasjonen er korrekt i annonsen. Når du skal kjøpe bolig i Frankrike, er det notaren som sitter med den endelige informasjonen. Korrekte opplysninger vil være tilgjengelig i god tid før du er bundet til et eventuelt kjøp. Omkostningene ved et eiendomskjøp i Frankrike er ca 7,5% av kjøpesum og 2 - 3% for nybygg. Dette inkluderer notaromkostninger og tinglysningsavgifter. Wretman Estate følger franske lover og regler og tar ingen ekstra provisjon fra kjøper. Provisjonen er inkludert i kjøps-/salgssummen og avtales mellom selger og megler. Denne provisjonen deles på de involverte meglerne. Vi kan derfor også søke eiendom utenfor vår egen salgsportefølje.

Wretman Estate er mer enn en megler i det sydlige Frankrike!

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

VALBONNE, Alpes-Maritimes
Logo

Wretman Estate & Consulting

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode349017970
Sist endret17. apr. 2024 13:15
Referanse84540665

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.