Bildegalleri

Nyrenovert rekkehus med havutsikt og separat leilighet i Calahonda!!

Costa del Sol
PrisantydningEUR 375 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Soverom
4
Boligareal
141 m²
Tomteareal
184 m²
P-plasser
1

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Fantastisk rekkehus beliggende i et rolig gate med fantastisk havutsikt, plassert i et lite og stille boligområde med 17 hus nær La Siesta Golf Club i Calahonda. I øverste etasje finner du to soverom og et bad med kombinert badekar og dusj. Begge soverommene har tilgang til en privat terrasse med panoramautsikt over havet. I hovedetasjen er det en stue, et halvåpent kjøkken, peis og en romslig overbygd terrasse med vakker utsikt. Fra terrassen er det trapper som fører ned til en gjesteleilighet ved bassenget, som inneholder en stue, et stort moderne bad med dusj, samt to soverom, et kontor, et vaskerom, flere lagringsrom og en patio med tilgang til felles hager og basseng bare noen få skritt unna. Denne delen av huset legger til omtrent 50 m² til den faktiske bygningsstørrelsen. Det har nettopp blitt renovert og har tilgang fra både innsiden og separat fra utsiden av eiendommen, noe som gir muligheten til å bruke det som et familiehjem eller ha separat gjestebolig. Denne fantastiske eiendommen har også  nye vinduer med dobbelt glass, nye sikkerhetsporter og dører i kjelleren og hovedetasjen, samt fiberoptisk internett. I løpet av de siste 18 månedene har det vært oppgraderinger og renoveringer i alle etasjer. Ved inngangen til huset er det en privat parkeringsplass og en fullstendig inngjerdet privat hage med en terrasse og et skur. Dette er en flott mulighet til å skaffe seg et hus i et veletablert område der eiendommer sjelden blir tilgjengelige. Felleskostnadene forventes å bli redusert til omtrent 170 euro per måned på grunn av et prosjekt for å redusere kostnadene for hagene. Bare en kort spasertur til bussholdeplassen, noen barer, tennis- og golfklubben, hvor det er en hyggelig bar og restaurant. Stranden og andre fasiliteter ligger tre minutters kjøretur unna, og det er enkel tilgang til motorveien.

Generelt

StartGroup ble grunnlagt i 2003 av svenske og nederlandske eiere. Våre kontorer er lokalisert i La Cala de Mijas og i Calahonda midt mellom Marbella og Fuengirola, samt i Torrequebrada i Benalmadena Costa, nær Malaga flyplass, på Costa del Sol. Alle våre ansatte har solid erfaring med det spanske boligmarkedet, og vi tilbyr service på 11 forskjellige språk, inkludert svensk/norsk! StartGroup er et autorisert spansk eiendom byrå lisensiert av G.I.P.E og medlem av European Real Estate Professions CEPI og følger deres profesjonelle standarder. Vi er det første selskapet i verden hvor alle ansatte er sertifisert av den internasjonale organisasjonen for eiendomsmeglere AIPP. Vi følger også den andalusiske meglerloven med alt angående åpenhet slik at våre kunder er godt informert og kan ta den riktige avgjørelsen! Kompetanse og erfaring er vårt fundament for å kunne gi våre kunder trygghet og tillit. Takket være vår lange erfaring har vi et stort nettverk med alt fra advokater, banker og forsikringsselskaper. I tillegg hjelper vår avdeling PropertyCare våre kunder med alt som måtte trenges etter et salg, håndverkere, renholdere, korttidsutleie og så videre. Vi bistår derfor kundene gjennom hele kjøpsprosessen slik at alt blir så enkelt og raskt som mulig - vårt mål er å ha fornøyde kunder!

Vi har kontorer i både Calahonda, La Cala de Mijas og Benalmadena, så vi dekker hele strekningen mellom Malaga og Marbella. Calahonda er et tettsted som ligger i Mijas Costa kommune i provinsen Malaga. Det er bare 35 km fra Málaga flyplass og er det perfekte stedet for å nyte alt Costa del Sol har å tilby. Hvis du er interessert i å sole deg på de vakre strendene, spille golf eller tennis, spise på fantastiske restauranter og delta i en rekke utendørsaktiviteter, så har du kommet til rett sted. La Cala de Mijas er en vakker og genuin liten fiskerlandsby som ligger rett ved stranden, og i nærområdet kan vi tilby fantastiske nybygg til gunstige priser. Kontoret vårt i Torrequebrada, Benalmadena, ligger kun 17 km fra Malaga flyplass og lett tilgjengelig med lokaltog. Fantastiske strender og den vakre havnen i Puerto Marina ligger i nærheten, samt den pittoreske landsbyen Benalmadena Pueblo. Hovedbyen i Benalmadena kommune heter Arroyo de la Miel og er en fin og attraktiv by. Costa del Sol har 300 til 325 soldager i året og i tillegg en etablert infrastruktur med gode veier, sykehus, skoler og offentlig transport.

Det er enkelt og raskt å komme seg rundt kysten for de som liker variasjon. I Malaga finner vi kultur i verdensklasse; alt fra et romersk amfiteater og Picasso-museum til den nybygde moderne havnen i Muelle Uno. I trendy Marbella kan du se gigantiske luksusyachter i fasjonable Puerto Banus eller spise på en av kystens beste restauranter i gamlebyen.

Eksklusiv portefølje - kun gjennom Start Group.

StartGroup tilbyr mange av de aller beste eiendomsprospektene mellom Malaga og Marbella, den mest attraktive delen av Costa del Sol. En eiendomstransaksjon er en tillitssak, både for selgere og kjøpere. StartGroup har fått tillit fra over hundrevis av private selgere og flere banker for å markedsføre sine hjem. Siden alle objektene våre har gjennomgått vår kvalitetskontroll, kan alle potensielle kjøpere føle seg trygge på tjenestene våre. Vi er også eksklusiv salgsagent for flere nye prosjekter, noe som gjør at våre kunder alltid informeres først om nylanseringer! StartGroup hjelper deg fra start til slutt, både med kjøp og salg av din bolig. Så hvis du leter etter bolig på Costa del Sol, har du kommet til rett sted! Ta en titt på nettsiden vår og kontakt oss for mer informasjon eller spørsmål. Vi er alltid glade for å hjelpe, og med vår lange erfaring gjør vi søket etter den perfekte eiendommen mye enklere for deg.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

Costa del Sol
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode348697270
Sist endret15. apr. 2024 10:54
ReferanseST5565

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.