Bildegalleri

Flytt rett inn! Sentralt Torrevieja, gjennomgående leilighet, garasje, pool, sauna, grillområde, lekeplass, minigym.

Kart med kartnålC. Manuel Galián,03182 Torrevieja, Alicante,, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 205 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
89 m²
Byggeår
2015
P-plasser
1

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Er dette din drømmeleilighet i hjertet av Torrevieja? - Kun 8 minutters gange til Playa de los Locos.

Denne leiligheten selges nøyaktig som bildene med alta av møbler og hvitevarer inkludert!

Denne leiligheten er opprinnelig en 2 soveroms leilighet, men har blitt endret til vesentlig større stue i tillegg til Walking closet. Så her kan du enkelt bestemme om du ønsker en svært romslig 1 eller 2 soveroms leilighet med enkle grep. Vi kan bistå med fagfolk og arkitekter og construction arbeid dersom det er ønskelig å se på muligheter for endringer.

Oppdag sjarmen ved Torrevieja med denne flotte leiligheten, perfekt plassert for å nyte det beste byen har å tilby. Med sin ideelle beliggenhet i sentrum er du aldri langt fra hverdagens nødvendigheter og byens pulserende liv.

Svært sentral beliggenhet: Denne leiligheten ligger kun en kort 8 minutters spasertur fra den berømte Playa de los Locos, hvor krystallklart vann og gyllen sand venter på deg. Nyt solrike dager og avslappende ettermiddager ved stranden, bare et steinkast fra ditt nye hjem.

Byliv og fasiliteter: Omringet av en rekke butikker, sjarmerende kafeer, og spennende restauranter, lever du i hjertet av Torreviejas sosiale scene. Alt du trenger er rett ved døren din – fra dagligvarebutikker og apotek til koselige tapasbarer og internasjonale spisesteder.

Torrevieja står som en lysende perle på Costa Blanca, og er viden kjent for sine mange fordeler, spesielt som en fremragende destinasjon innen spansk turisme.

Denne livlige og dynamiske byen, med sin førsteklasses beliggenhet ved havet, har mesterlig visket ut grensene mellom det daglige livet for sine fastboende og den avslappende middelhavsatmosfæren som er typisk for strandbyer, en harmoni som er sjelden i europeiske byer.

En ettermiddagstur gjennom sentrum av Torrevieja kan raskt vise hvordan lokalbefolkningen, etter endt arbeidsdag, smelter sammen med familier og par som nyter de velstelte hvite sandstrendene og det klare middelhavsvannet.

Byens sjel er soleklart solen, som inspirerer byens motto, "hvitt fra salt og brunt fra solen". Torrevieja kan skryte av en rik og variert kulturscene som kan sammenlignes med selveste Rio de Janeiro, med sine livlige fester og et av de mest fremtredende karnevalene rundt Middelhavet. Byen, som er vert for over 80 000 innbyggere fra mer enn 180 forskjellige nasjonaliteter, tilbyr et mangfoldig og inkluderende samfunn.

Å besøke Torrevieja betyr å nyte et behagelig middelhavsklima, vakre strender og fristelsen av det krystallklare havet. Det er en by hvor du kan fordype deg i det spanske utelivet, fra internasjonale delikatesser til autentisk paella og tapas i lokale barer, ta romantiske turer langs strandpromenaden, utforske gamle sjøfartstradisjoner, delta på en konsert eller engasjere seg i vannsport med familien. Dette er bare noen av de utallige mulighetene som venter i Torrevieja.

Perfekt for både ferie og fastboende: Enten du er på utkikk etter et feriehjem eller en permanent residens, tilbyr denne leiligheten en fantastisk mulighet til å leve et bekymringsløst liv i solrike Spania.

Viste du at Torrevieja har et behagelig middelhavsklima, med milde og korte vintre, kombinert med lange, varme somre som strekker seg fra april til november de fleste år, med en gjennomsnittlig årlig temperatur på + 19,5 ºC.

Generelt

Leiligheten: Bli møtt av et moderne og innbydende interiør, designet for komfort og stil. Leiligheten har romslige og lyse rom, et fullt utstyrt kjøkken, og en behagelig stue hvor du kan slappe av etter en dag i solen. Balkongen eller terrassen er det perfekte stedet for en kopp kaffe om morgenen eller et glass vin i solnedgangen.

Leilighetskomplekset er bygget i 2015 og fresmtår moderne og med gjennomgående fin standard. Leiligheten er på hele 89 kvm inkludert balkongene. (79 kvm uten) Som nevnt tidligere i annonsen så er dette opprinnelig en 4 roms leilighet med 2 soverom og 2 bad. Men eier har
prioritert større stue og bygget walkingcloset. Så her er det 1 stor soverom, stor stue og walking closet.
Men med enkle grep kan dette gjøres om igjen til en flott leilighet med 2 soverom. (Bare ta kontakt for å høre om detaljer og evetnuelle løsninger)

Nøkkelinfo:

  • 2 bad
  • 2 balkonger
  • Garasjeplass
  • Aircondition
  • Privat bassengområde
  • Sauna
  • Minigym
  • Lekeplass
  • grillplass


Ta steget: Ikke gå glipp av sjansen til å gjøre denne drømmeboligen til ditt nye hjem.

Kontakt oss for mer informasjon og for å avtale en visning. Opplev selv hvorfor så mange forelsker seg i Torrevieja!

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

TITANIUM PROPERTIES

We always deliver over your expectations.

Annonseinformasjon

FINN-kode348600043
Sist endret22. juni 2024 16:25

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.