Bildegalleri

Villa på fjellet

Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 428 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruttoareal
209 m²
Tomteareal
239 m²
Byggeår
2024
Energimerking
- Oransje
P-plasser
1

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Polop er en liten pittoresk by på østkysten av Spania, som ligger i provinsen Alicante. Kjent for sin historiske arkitektur, trange gater og vakker utsikt over Middelhavet. I Polop kan du besøke den gamle St. Peter-kirken, Polop de la Marina-slottet og spasere gjennom de vakre hagene og parkene. Byen er også kjent for sine tradisjonelle festivaler og kulturelle begivenheter.

Generelt

Villaene skal bygges i 2025.

Komplekset av flere villaer er designet for de som leter etter fred og ro, i et moderne utviklet område, nær alle nødvendige steder.
Villa med 2 soverom og 2 bad, kjøkken-stue og terrasse med utsikt over fantastiske landskap. Designet for å tilby mer plass der alle kan velge design. En vakker hage, utendørs svømmebasseng, parkering vil være tilgjengelig for beboerne.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Neodom er et profesjonelt premium eiendomsmeglerfirma. Vi jobber i henhold til standardene for "Familiekontoret", og våre prioriteringer er en individuell investeringsstrategi for hver klient, fullstendig konfidensialitet av informasjon om kundenes eiendeler, et komplett spekter av tjenester for registrering av oppholdstillatelsesdokumenter og videre støtte til eiendelene til våre kunder i Spania.
Alle våre ansatte har mange års erfaring med å jobbe med VIP-ku

Standard

Råd.
Velg en pålitelig megler og stol på at han viser deg alle gjeldende eiendommer. Han vil være i stand til å gi maksimal oppmerksomhet til dine behov, noe som vil åpne opp for flere muligheter for å finne det ideelle hjemmet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode347968379
Sist endret25. apr. 2024 16:58

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.