Bildegalleri

PLAYA DEL INGLES - Totalrenovert leilighet på toppen av Green Park

Av. de Tenerife, 4, 35100 San Bartolomé de Tirajan, Gran Canaria
PrisantydningEUR 195 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Bruksareal
36 m²
Byggeår
1985
Renovert år
2023
Energimerking
G
Sengeplasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Playa del Ingles er kjent for sin hyggelige og inkluderende atmosfære. De første ferieleilighetene ble bygget i 1962 og i løpet av årene har Playa del Ingles utviklet seg til å bli et av de livligste stedene på sørsiden av Gran Canaria. Her finner du utallige restauranter, barer, butikker, kjøpesentre, leiligheter og hoteller. I Playa del Ingles møter du en fin blanding av ferieturister, lokalbefolkning og folk som har slått seg til ro deler av året. Det er stor spredning i alder og nasjonalitet, rett og slett fordi stedet tilbyr noe for enhver smak. Klimaet er upåklagelig hele året og innbyr til late dager, sene kvelder samt aktiviteter både til lands og til lands. Omgitt av vakkert hav, vakker strand, fantastiske sanddyner på den ene siden og fredelige San Augustin på den andre, er Playa del Inglés en favoritt blant mange.

Generelt

Å investere i et eget hjem på Gran Canaria betyr at du får en deilig og avslappende livsstil tilbake. Svært få angrer på valget om å tilbringe hele eller deler av året her. For oss i International Home Investments er kunden alltid i fokus, og alle kunder er forskjellige. For å møte våre kunders ulike behov har vi et sterkt team bestående av ansatte som snakker ulike språk, har ulik bakgrunn og som varierer i alder og preferanser. Vi har blant annet en ekspert på markedsføring og en norsk advokat som sørger for at hele prosessen går knirkefritt. God kommunikasjon og godt samarbeid er våre sentrale verdier. Vi legger vår ære i å ha en åpen og god dialog med kjøpere, selgere, håndverkere, advokater og skatterådgivere for å kunne tilby våre kunder en enkel og problemfri bolighandel. Du kan trygt lene deg tilbake og la oss gjøre en god jobb for deg, fornøyde kunder er det vi lever av. Meglerne våre er godt kjent over hele øya, har et stort nettverk og snakker mange forskjellige språk. Ta kontakt for en uforpliktende prat i dag.

Adkomst/Tomteforhold

22 minutter med bil fra flyplassen

Innhold

Totalrenovert leilighet på toppen av Green Park-komplekset – sentralt i Playa Del Ingles. I denne leiligheten har du gangavstand til det meste. Herfra kan livet nytes både dag og natt. Leiligheten har romslig balkong med utsikt mot øst. Hva kan være mer behagelig enn å slappe av med et forfriskende glass i fred og ro, nyte utsikten fra balkongen mens du gjør deg klar for kvelden.

Leiligheten ligger i 8. etasje. Den er renovert, 1 soverom, 1 bad og  et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin.

Det irske sentrum med alle sine barer, restauranter og arkader ligger i nærheten, og den vakre stranden Playa del Ingles kan nås på 10 minutter. Green Park er et veldrevet og etablert kompleks, med bemannet resepsjon, basseng og heis.

Priser: 

 • Eiendomsskatt: €267,5 per år.
 • Fellesutgifter: €150 per måned.
 • Omsetningsavgift: 6,5%
 • Notarius: €1500 
 • Eiendomsregisteret: €1500
 • IHI kjøpsassistanse (valgfritt): €3000 

IHI kjøpsassistanse: 

Ved å benytte deg av vår kjøpsassistanse, kan du la oss gjøre jobben mens du bruker tiden din på andre ting. Enten du oppholder deg i hjemlandet eller her på Gran Canaria kan du overlate alt ansvaret til oss. Vår norske jurist, i samarbeid med vår spanske advokat sørger for at alt går riktig for seg. 

Dette tilbyr vi ved kjøp av bolig:

 • Fullmakt for praktiske og juridiske oppgaver
 • Kontroll av eiendomsopplysninger, reguleringer og tillatelser
 • Lovlig kontrakt som sikrer dine interesser på ditt morsmål og spansk
 • Ditt eget skattenummer (NIE)
 • Din egen spanske bankkonto med autotrekk på faste utgifter
 • Sletting av heftelser
 • Pengetransaksjoner direkte til sikret klientkonto hos det offentlige kontrollorganet        Notarius Publicus
 • Gjennomføring av bolighandelen 
 • Representasjon ved signering av kontrakt og skjøte
 • Betaling av pålagte skatter og avgifter knyttet til kjøpet
 • Betaling innen frister (før, under og etter overskjøting)
 • Eierskifte i sameiet, vann, elektrisitet , forsikring
 • Informasjon om arv/skifte/testamente

Standard

Nyoppusset

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

Av. de Tenerife, 4, 35100 San Bartolomé de Tirajan, Gran Canaria
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode347627304
Sist endret08. apr. 2024 13:34
ReferanseIHI123

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.