Bildegalleri

Supersjarmerende eiendom med basseng

Cioccaro, Penango, Piemonte/Aosta
PrisantydningEUR 750 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Bruttoareal
276 m²
Tomteareal
1 210 m² (eiet)

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Med en fantastisk beliggenhet på toppen av en høyde, der du bare kan høre klokkene fra den nærliggende kirken og lydene fra naturen, i Penango kommune, bare 3 km fra Moncalvo finner vi denne perlen av en eiendom!

Huset er veldig sjarmerende: fasaden er murstein, og innvendig er de typiske trekkene ved gamle gårdshus bevart, slik som det klassiske takvelvingene og trebjelkene i spisestuetaket. Til og med dørene er de originale!

Når du kommer inn på den private gårdsplassen, senkes automatisk skuldrene og du nyter umiddelbart følelsen av ro og fred. Huset innbydende farger, innredning og masse naturlig lys: en ekte perle!

Rommene er lyse og luftige: Første etasje har en vakker inngang mot spisestuen og en dobbel peis mellom stue og spisestue!

Fra kjøkkenet har du direkte utgang til hagen og et vakkert opparbeidet uteareal med svømmebasseng og en fantastisk utsikt over landskapet.

Badet har dobbel vask og dobbel dusj, noe som er helt unikt!

I andre etasje er det 1 bad og 3 soverom med peis, to av disse har utgang til en nydelig terrasse som er perfekt for å nyte en god bok eller et glass vin i fred og ro.

En liten leilighet med egen inngang er perfekt for venner og familie, alternativt utleie. Den består av et lite kjøkken, en lys stue, bad og soverom.

Ta kontakt med oss for mer info, og book gjerne visning nå!

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Cioccaro, Penango, Piemonte/Aosta
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode347615176
Sist endret16. apr. 2024 19:56
ReferanseCioccaro

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.