Bildegalleri

CASA AMANDARI - LA QUINTA - INNFLYTNINGSKLAR - MODERNE - LUKSURIØS - SIKKERHET

Lomas de La Quinta, Benahavis, Costa del Sol
PrisantydningEUR 6 995 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
6
P-plasser
6

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Innflytningsklar villa som ligger hjørneplassert i et gated community med utsikt over La Quinta golbane. Bygget over fire nivåer, med nord- og sørfasader, en beliggenhet helt inntil golfbanen og panoramautsikt over golfbanen til fjellene og havet.

Den sørvendte tomten sikrer rikelig med naturlig lys i de romslige oppholdsrommene og solskinn på terrassene, noe som gjør eiendommen perfekt for den andalusiske blandingen av inne- og uteliv.

Området tilbyr privatliv og ro, samtidig som det har en sentral beliggenhet nær San Pedro, Puerto Banús og Marbella. Det er også et variert utvalg av sportsaktiviteter, bl.a. golf, tennis og padel i nærområdet.  

Boligareal er på 840 kvm + 515 kvm terrasse.


INNHOLD

Villaen tilbyr privatliv og komfort i like stor grad, og den er utstyrt med materialer av høyeste kvalitet. Villaen har en rekke fasiliteter som du vil sette pris på, inkludert en luksuriøs jacuzzi på takterrassen, et romslig basseng perfekt for avkjøling og moro, et velutstyrt treningsstudio for å holde deg i form, en avslappende badstue et underholdningsrom, og en vinkjeller. Med disse fasilitetene kan du nyte alt villaen har å tilby!

 • 6 soverom 
 • 7 bad 
 • 1 gjestetoalett 
 • Privat basseng 
 • Hage 
 • 6 Parkeringsplasser 
 • Garasje 
 • Sydvendt 
 • Sjøutsikt 
 • Golfutsikt 
 • Panoramautsikt
 • Flere terrasser 
 • Sikkerhet 

Ta kontakt for nærmere informasjon.

Generelt

Borg & Partners AS – Din kjøpsmegler

Kontorer i Oslo og lokalt i Spania.

Borg & Partners AS er en uavhengig eiendomsrådgiver som KUN jobber for kjøpers interesser, ved kjøp av eiendom i Spania. Vi, sammen med våre lokale partnere, jobber utelukkende på kjøpers side, (med unntak av de tilfeller vi har salgsoppdrag fra en norsk selger) og formidler eiendommer på vegne av et nettverk av alle våre utenlandske partnere – tjenesten er kostnadsfri for kjøper. Vi er medlem av et nettverk hvor vi kan plukke ut fra alle meglere/agenter, vi plukker kun ut de objekter vi mener er interessante og trenger ikke fokusere på objekter vi helst skal selge eller ligende. Vi har til enhver tid tilgang på absolutt alt som er for salg, både brukte og nye boliger i alle prisklasser, bank reposessions, utbyggere etc.

* har vi konkrete salgsoppdrag, for typisk norske selgere, har vi en annen rolle. Vi vil da opplyse i de tilfeller det gjelder og at vi da en mellommann med ansvar også for selger. Det er sjeldne tilfeller og i hovedsak jobber vi med å finne rett eiendom for kjøpere. 

Det vi annonserer på Finn.no er kun et lite utvalg, og Finn.no er ikke oppdatert til enhver tid – kontakt oss og vi kan oversende ferskvarer ihht. din kravspek.

Vi kan således gi deg en full oversikt over hele markedet. Selve kontrakt, oppgjørs- og eiendomsoverdragelsen foregår trygt via norsk advokat. Disse bistår også med skatterådgiving, valg av eierform m.m.

Finansiering med pant i den spanske boligen tilbys bl.a. via DNB Luxembourg – opp til 70 % - gunstig rente.

Kontakt oss for nærmere informasjon.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Lomas de La Quinta, Benahavis, Costa del Sol
Logo

Borg & Partners AS

Borg & Partners AS

Christoffer Borg

Daglig leder

Arne-Herman Nikolai Borg

Trainee

Annonseinformasjon

FINN-kode346931600
Sist endret19. apr. 2024 17:07
ReferanseCA_LQ

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.