Bildegalleri

Los Canarios 1

SOLGT - Los Canarios 1 - Sjarmerende studioleilighet i populært anlegg

Kart med kartnålLos Canarios 1, Gran Canaria
PrisantydningEUR 190 000,–
Felleskost/mnd.
96,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
1
Bruksareal
40 m²
Byggeår
1977

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Leiligheten er godt beliggende i det populære anlegget Los Canarios Uno, som er velkjent for sine pene, velstelte og innbydende fellesområder med vakker beplantning og hele seks bassenger. Anlegget er veldig trygt med låste porter ved alle innganger. Denne leiligheten er spesielt godt beliggende da den har kort vei fra parkering. Med bare 5 minutters gange til Ancorasenteret og sentrum, er det kort vei til det aller meste man skulle behøve. Nærmeste strand er kun 10 minutters gange unna (kulpen ved La Lajilla).

Generelt

Dette er en studioleilighet i det populære anlegget Los Canarios 1 i Arguineguin. Det er også tre flotte restauranter i bygget som tilhører sameiet, bare fem minutter unna leiligheten. Anlegget har en meget sentral beliggenhet med gangavstand til sentrum og strand. Det er også kort vei til populære tur områder.

Selve leilligheten er i veldig god stand med nyoppusset bad med gulvvarme, air condition og moderne kjøkken med stekeovn. Kjøkkenet har også en helt ny oppvaskmaskin. Ny vaskemaskin er også inkludert. Det er fine uteplasser både foran og bak leiligheten og på baksiden finner man også en bod med god oppbevaringsplass. Leiligheten selges fullt møblert. Gjennom anlegget er norske kanaler tilgjennglig for de som ønsker det. Anlegget er godt bemannet med vaktmester, gartnere og eget kontor med administrator. 

Anlegget er veldig populært så her er det også gode utleie muligheter hvis man øsnker å leie ut. 

Dette er et residencia boligkompleks som betyr at man kan bo her hele året i motsetning til et turistkompleks.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en visning med oss! Vi tilbyr også videovisning for dem som ikke har anledning til å komme.

Adkomst/Tomteforhold

Gran Canaria Estate S.L.

Gran Canaria Estate S.L. er startet av godkjent eiendomsmegler gjennom det norske Finanstilsynet. Vi påpeker at hverken vi eller andre meglere på Gran Canaria er underlagt Det Norske Finanstilsyn sitt tilsynsområde. Vi er tilknyttet spansk meglerorganisasjon slik meglerforetak i Spania bør være. 

Initiativtaker startet sin karriere i Norge, og etter hvert som han oppnådde svært gode resultater der, tok han sjansen og flyttet ned til Gran Canaria for å starte sin egen bedrift, og ble med som investor i kjøpet og gjenoppbyggingen av det som idag er blitt luksusresorten Radisson Blu, Gran Canaria. Han tok også ansvaret for å selge de 125 leilighetene i anlegget til private kjøpere.

Gran Canaria Estate S.L. gjør det lille ekstra for deg som kjøper eller selger. Vi vil følge deg gjennom hele prosessen, både før, under og etter handelen.

Våre medarbeidere har bred erfaring innen eiendomsmegling på Gran Canaria og tidligere i Norge, utarbeidelse av testamenter og skatterådgivning, Samt juridisk bistand innen kjøp og salg av eiendom. Vi er godt kjent i området her på sydkysten av Gran Canaria og vil kunne hjelpe deg å finne akkurat den boligen du er på leting etter.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK.
www.facebook.com/gc.estate

 

ACEGI - spansk meglerorganisasjon

Gran Canaria Estate S.L. er medlem i den spanske meglerorganisasjonen ACEGI som gir oss muligheter til å selge deg en bolig som finnes blant nærmere 100 meglerkontorer. Har du bolig å selge her på Gran Canaria, vil vi også kunne legge denne ut til disse meglerkontorene. Bredere markedsføring kan vanskelig finnes.  

Norsk og spansk godkjenning:

Det foreligger eiendomsmegler-godkjenning fra Det Norske Finanstilsyn (Trykk på linken under vår kontaktinformasjon for å se den på Finanstilsynets side).

Gran Canaria Estate har kontor syd på Gran Canaria

Ta turen innom vårt kontor om du enten har bolig/eiendom å selge eller er på leting etter sydenbolig her på Gran Canaria.

Kontoret vårt ligger i Ancora-senteret i Arguineguin, i lokal 24, i enden av nedre inngang til senteret. Hvis du kommer fra broen, går du rett fram og rundt hjørnet ved American Burger.

Velkommen til visning!

Innhold

  • Åpen planløsning med stue, kjøkken og soverom. 
  • Nyoppusset bad med gulvvarme, ny vaskemaskin og stor dusj
  • Integrerte skap rundt sengen 
  • Uteplasser foran og bak leiligheten 
  • 6 basseng i anlegget 
  • 3 Gode restauranter i anlegget

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Gran Canaria Estate

Jan Haugland

Daglig leder

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode346812435
Sist endret07. mai 2024 11:43
Referanse337

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.