Bildegalleri

Unikt steinhus med fantastisk havutsikt

Kart med kartnålMaroulas, Kreta
PrisantydningEUR 720 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Boligareal
143 m²
Tomteareal
138 m² (eiet)
Byggeår
1800
Renovert år
2022

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Villaen ligger i den pittoreske landsbyen Maroulas, bare 8 km fra Rethymno og kun 4 km fra stranden, dette utsøkte steinhuset har både sjarm og luksus. Villaen er på 143 m2 med en fantastisk panoramautsikt over havet, olivenlunder. Villaen er totalrenovert og strekker seg over to etasjer med alle moderne bekvemmeligheter.

Første etasje har  en innbydende åpen planløsning med et velutstyrt kjøkken, spisestue og stue. Første etasje har  har også et elegant innredet soverom og bad, en hems, som er tilgjengelig ved å gå opp et par trinn, gir ekstra soveplasser. Villean har både et  innendørs/utendørs basseng, allle detaljer i villaeen kobler sammen med både interiør og eksteriør. Boligen selges møblert.

I andre etasje er hovedsoverommet, komplett med eget bad, en privat veranda og en praktisk bod.

Utenfor lokker en fantastisk opparbeidet hage med et utekjøkken, en skyggefull pergola perfekt for uteservering, en koselig hagesalong og et luksuriøst boblebad, som tilbyr en oase av avslapning og ro.

Med et tilleggsbyggegodtgjørelse på 90 m2 er potensialet for utvidelse eller tilpasning grenseløst. Maroulas i seg selv er gjennomsyret av historie, og kan skilte med gamle monumenter og venetianske rester, mens den høye beliggenheten på 240 meter over havet gir vidstrakt panoramautsikt over det omkringliggende landskapet.

En idyllisk blanding av sjarm, bekvemmelighet og potensial, er denne eiendommen ideell for både turistinnkvartering og permanent opphold, og tilbyr en livsstil med uovertruffen komfort og raffinement midt i den tidløse skjønnheten i Kretas landskap.

Kontakt oss for video visning. 

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Kreta Eiendom SA

Find the perfect property

Annonseinformasjon

FINN-kode346433021
Sist endret18. apr. 2024 16:16
ReferanseVR475

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.