Bildegalleri

La Cala de Mijas

La Cala de Mijas | Panorama havutsikt | Fantastisk leilighet med 3 soverom | 82 m2 terrasse | 500 m unna strand

Kart med kartnålLa Cala de Mijas, Costa del Sol
PrisantydningEUR 750 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruttoareal
191 m²
Boligareal
109 m²
Tomt
Eiet
Byggeår
2024
P-plasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

Costa del Sol Property - Prisvinnende eiendomsmegler selskap - Eksperter i Eiendomsformidling på hele Costa del Sol - Eneste totalleverandør av alle eiendomstjenester - tjenester laget av nordmenn for nordmenn:
Besøk oss på våre nye kontorer i Marbella - Golden Mile.

La Cala de Mijas er en idyllisk kystlandsby som ligger på Costa del Sol, omtrent midtveis mellom Marbella og Fuengirola. Dette sjarmerende stedet har lenge vært et populært reisemål blant både lokale og internasjonale besøkende, takket være sin vakre beliggenhet, sin rolige atmosfære og sitt brede utvalg av fasiliteter og aktiviteter.

En av de mest attraktive funksjonene ved La Cala de Mijas er dens nærhet til flere fantastiske golfbaner, som appellerer til golfentusiaster fra hele verden. Noen av de mest kjente golfbanene i nærheten inkluderer La Noria Golf, Miraflores Golf Club og Calanova Golf Club, som alle tilbyr spektakulære golfopplevelser i vakre omgivelser.

I tillegg til golfmulighetene har La Cala de Mijas også et blomstrende sentrum med en rekke fasiliteter og tjenester. Her finner du et nytt Carrefour-supermarked som tilbyr et bredt utvalg av matvarer og dagligvarer, og som dekker alle behovene til lokalbefolkningen og besøkende. Sentrumet har også et variert utvalg av butikker, kafeer, restauranter og barer, hvorav mange ligger innen gangavstand fra hverandre.

Den pittoreske strandpromenaden er et annet høydepunkt i La Cala de Mijas, og her kan du nyte avslappende spaserturer langs den gyldne sanden og det klare, blå Middelhavet. Stranden har også flere strandbarer og chiringuitos som serverer fersk sjømat og forfriskende drikke, slik at du kan nyte den ultimate avslappende strandopplevelsen.

Alt i alt er La Cala de Mijas det perfekte reisemålet for de som søker en balanse mellom avslapning og aktivitet, med sin vakre natur, sine golfmuligheter, sitt livlige sentrum og sin sjarmerende strandpromenade.

Generelt

Costa del Sol Property presenterer et boligkompleks ideelt plassert i La Cala de Mijas. Dette fredelige området, kun få minutters gange fra stranden, gir deg en fantastisk utsikt over Middelhavet og La Noria golfbanen. Denne unike eiendommen ligger i en av beste blokken med panoramautsikt mot havet mot sør. Blokken er hevet flere meter over bakkenivå, og alle enhetene har uavbrutt havutsikt.

Eksklusive boliger med 1, 2, 3 eller 4 soverom
Havutsikt fra alle 50 enhetene
Består av 5 blokker med bakkeplanleiligheter eller penthouser. Bakkeplanleilighetene er forhøyet 9 meter over bakken
Alle enhetene har en terrasse på 35m2
Inngår i et veletablert område med fullt fungerende fellesanlegg, inkludert store hager, barne- og voksenbassenger, lekeplasser, padeltennisbaner og golfbane kun ett minutt unna
Stor gulv-til-tak-vinduer og glassdører som slipper inn naturlig lys i boligen
Moderne, fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer inkludert
Gulvvarme i stue og soverom, med mulighet for varme på badene, spesielt rettet mot det skandinaviske markedet
Fliser fra Porcelanosa Group, en verdenskjent spansk produsent av keramikk og fliser
Eget vaskerom
Felles saltvannsbasseng med panoramautsikt over La Cala og havet
Inkludert parkeringsplass og bod for alle boliger
Tilpassning av farger på vegger, gulv, kjøkken og bad uten ekstra kostnad
Designet for å maksimere naturlig lys og romslighet
Ideell beliggenhet med enkel tilgang til butikker, restauranter og vakre strender
Kvaliteten på boligdesignet, de grønne områdene vekk fra trafikkstøy, det livlige nærmiljøet, samt det store utvalget av fritidsaktiviteter i nærheten, gjør dette til det ideelle stedet for deg og din familie.

Ta kontakt for en komplett prisliste og planløsninger. Veldig få enheter tilgjengelig!

Adkomst/Tomteforhold

Lett tilgang fra A7. 500 meter fra sentrum/stranden.

Om oss

Costa del Sol Property - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Visningsturer:

Vi tilbyr skreddersydde visningsturer som tar hensyn til den enkelte klients ønsker og behov. Gjennom vårt datterselskap, Costa del Sol Vacation, tilbyr vi rimelig leie av helt nye leiligheter over hele Costa del Sol.

Visningsturer gir en unik mulighet til å utforske et variert utvalg av både nye og brukte eiendommer på kort tid. Før avreise fra Norge, samarbeider vi tett med deg for å definere dine preferanser, budsjett, ønsket område og andre viktige kriterier. Ved ankomst til Solkysten, vil vi ha nøye utvalgte boliger som passer dine og din families behov.

Du har full fleksibilitet til å velge tidspunktet for din reise og hvor lenge du ønsker å bli. Vi anbefaler vanligvis et opphold på minimum 3 til 5 dager for å kunne utforske eiendomsmarkedet grundig. Vår dedikerte service inkluderer også transport til og fra flyplassen, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel gjennom hele opplevelsen.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappede og uten noe form for kjøpepress. Vi legger stor vekt på at du skal ha god tid til å utforske og reflektere, slik at du kan ta en velinformert beslutning. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi legger til rette for en behagelig og informativ visningstur uten stress eller hastverk.


Kundereferanser:
Besøk vår hjemmeside, cdsproperty.no, for å lese gjennom våre kundereferanser. Disse tilbakemeldingene gir et innblikk i kvaliteten på vårt arbeid og vårt forpliktelse til fornøyde kunder. Fra det første møtet til etter at transaksjonen er fullført, prioriterer vi å sikre at våre kunder er helt tilfredse. Våre kundereferanser er et vitnesbyrd om vår dedikasjon til kundeservice, vår markedsforståelse og vår evne til å imøtekomme kundenes behov. Vi er stolte av våre tidligere kunders positive opplevelser, og vi er trygge på vår evne til å levere en førsteklasses eiendomstjeneste.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon

Innhold

Inkludert privat parkering for beboere.
Fellesområder med store basseng både for barn og voksne, ideelt for å avkjøle seg i varmen.
Tilgang til tennisbaner (Paddle) for de som ønsker å holde seg aktive.
Lekeplass til barna, slik at de kan ha det gøy og utforske i trygge omgivelser.
Velg mellom 3-4 soverom med garderober, slik at hele familien kan bo komfortabelt.
To komplette bad pluss toalett, for ekstra bekvemmelighet i hverdagen.
Moderne og fullt utstyrt kjøkken med åpen planløsning, perfekt for matlaging og sosiale sammenkomster.
Rommene er lyse og luftige takket være store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys.
Alle leilighetene har private terrasser, slik at du kan nyte frisk luft og utsikt uten å forlate hjemmet.
Høye konstruksjonsstandarder sikrer kvaliteten på boligene, slik at du kan føle deg trygg på din investering.
Toppleiligheter har muligheten til å inkludere et boblebad og/eller grillplass, perfekt for luksuriøs livsstil.
Fellesområdet er utstyrt med vakre hager, bassenger og rekreasjonsområder, som gir et idyllisk miljø å slappe av i.

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Felipe Valdes Carter

Daglig leder

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode346364624
Sist endret31. mars 2024 17:08

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.