Bildegalleri

NYE leiligheter i Los Balcones med utsikt over de blå lagunene i Torrevieja

Kart med kartnålTorrevieja, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 239 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Boligareal
90 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.

Generelt

Residential Mirasal, nytt boligprosjekt bestående av 67 boliger i Los Balcones med spektakulær utsikt over de blå lagunene i Torrevieja.

Prosjektet består av leiligheter i første etasje med privat hage, og leiligheter i øverste etasje med solarium. Det er også boliger som har både hage og solarium.
Leilighetene kan tilbys med 2-3 soverom og to bad.

 

Alle boligene har egen parkeringsplass og bod i kjelleren.

Dette er et lukket boligområde med 3 gangveier og 1 tilgang for kjøretøy. Det er ett omfattende område med stier og en flott sentral hage, med belysning, utemøbler, det er et totalt areal på hele 2687 m2.

Fellesområdet har et stort infinity basseng med eget barneområde, boblebad, strandområde, plen og hage hvor du kan slappe av og nyte solen.

Residential Mirasal har en moderne arkitektonisk estetikk, med en helt nyskapende stil og design, med rene og elegante linjer som gir en følelse av romslighet, åpenhet og solfylthet. Dette gir deg den ekte middelhavsfølelsen

Boligprosjektet ligger i Los Balcones, Torrevieja, et område som er i fremvekst på grunn av sin spektakulære utsikt over lagunene, og flotte tur- og sykkelområder rundt naturparken.

Bare noen få minutter fra sentrum av Torrevieja og strendene, og 35 km fra både Alicante flyplass og San Javier flyplass.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende boligprat hvis du ønsker mer informasjon om denne boligen.

Adkomst/Tomteforhold

Dette gjør Camarsol unik og konkurransedyktig

Camarsol er et annerledes eiendomsmeglerfirma som tilbyr en trygg og enkel bolighandel på Costa Blanca i Spania, siden 2003.

  • I motsetning til mange andre meglere her i Spania så gjør vi hele jobben "in-house", uten behov av eksterne eksperter (som advokater, ledere/regnskapsførere, oversettere etc.). Bruk av eksterne eksperter skaper ofte mye forvirring og betyr ofte ekstra overraskende kostnader for kjøper. "Jo flere kokker jo mere søl" – og med så mange ledd i prosessen kan megleren ikke lenger garantere en problemfri handel.
  • Vi bistår med hjelp etter kjøp gjennom eksklusive CamarClub – innen skatt, forsikring, lover, oversettelse, tilgang til en rekke tjenester, etc.
  • Vår kvalitetssikring er din trygghet. Vi sikrer oss at alle byggeprosjekter vi selger er bygget av seriøse firmaer som vi kan stole på, og at det ikke finnes noen feil eller mangler i prosjektet. De er 100% legale med papirer i orden og uten heftelser av noen art.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode345949819
Sist endret28. mars 2024 12:07
ReferanseNEW132

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.