Bildegalleri

Nye leiligheter med fantastisk fellesområde kun 1 km fra strand i Torrevieja

Kart med kartnålTorrevieja, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 229 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Boligareal
74 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.

Generelt

Perfekte ferieleiligheter i Torrevieja bare 1 km fra stranden, med alt du kunne trenge for et perfekt opphold i solen her på Costa Blanca. Alle leilighetene har to soverom og to bad, de som ligger i første etasje har egen hage, mens de som ligger i andre etasje har en flott takterrasse. Boligene er veldig moderne med designer-kjøkken og bad, i tillegg er det store vinduer som slipper inn masse lys. Det er porselensfliser i tre-imitasjon på alle gulv og det er også porselenstopp på kjøkkenbenken.

Størrelser er mellom 131-178m2.

Dette er et helt utrolig boligområde med hele 3 store bassenger, jacuzzier, eget fitnessområde, paddel-bane, minigolf, lekeplass for barn og mye mer. Det er også privat parkering i parkeringsgarasje hvor man trygt kan parkere bilen.

Det er utsikt både til saltsjøen og havet, og det er kort vei til sentrum av Torrevieja, eller hvis man heller foretrekker litt shopping på et av de største kjøpesentrene i Alicante regionen så er La Zenia Boulevard rett i nærheten.

Ta gjerne kontakt med oss hvis dere skulle ønske mer informasjon.

Adkomst/Tomteforhold

Dette gjør Camarsol unik og konkurransedyktig

Camarsol er et annerledes eiendomsmeglerfirma som tilbyr en trygg og enkel bolighandel på Costa Blanca i Spania, siden 2003.

  • I motsetning til mange andre meglere her i Spania så gjør vi hele jobben "in-house", uten behov av eksterne eksperter (som advokater, ledere/regnskapsførere, oversettere etc.). Bruk av eksterne eksperter skaper ofte mye forvirring og betyr ofte ekstra overraskende kostnader for kjøper. "Jo flere kokker jo mere søl" – og med så mange ledd i prosessen kan megleren ikke lenger garantere en problemfri handel.
  • Vi bistår med hjelp etter kjøp gjennom eksklusive CamarClub – innen skatt, forsikring, lover, oversettelse, tilgang til en rekke tjenester, etc.
  • Vår kvalitetssikring er din trygghet. Vi sikrer oss at alle byggeprosjekter vi selger er bygget av seriøse firmaer som vi kan stole på, og at det ikke finnes noen feil eller mangler i prosjektet. De er 100% legale med papirer i orden og uten heftelser av noen art.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode345842254
Sist endret27. mars 2024 14:03
ReferanseNEW215

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.