Bildegalleri

Nye luksuriøse leiligheter kun 800m fra badestrand i Guardamar del Segura

Kart med kartnålGuardamar del Segura, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 289 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Boligareal
261 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

Generelt

Luksuriøst leilighetsprosjekt med nydelig sjøutsikt og bare 800m fra de nydelige hvite sandstrender i Guardamar del Segura. Leilighetene har 3 soverom og 2 bad i tillegg til en nydelig stue og kjøkken. Leilighetsbyggene er på 5 etasjer med heis.

Leilighetene i første etasje har et eget privat hage areale hvor det er mulighet for å bygge privat basseng. Andre, tredje og fjerde etasje har store flott terrasser med sjøutsikt. I femte etasje er det stor terrasse, der er det også mulighet til å bygge privat basseng på toppen hvor du faktisk kan sitte i ditt eget basseng og se utover havet.

Interiørstørrelse er mellom 83-261m2.

Det er et felles bassengområde hvor alle leilighetene har tilgang, og det er også et eget treningsrom. Det er mulighet til å bestille egen privat parkering og bod hvis dette skulle være ønskelig.

Ta gjerne kontakt med oss hvis dere skulle ønske mer informasjon angående dette nydelige prosjektet.

Adkomst/Tomteforhold

Dette gjør Camarsol unik og konkurransedyktig

Camarsol er et annerledes eiendomsmeglerfirma som tilbyr en trygg og enkel bolighandel på Costa Blanca i Spania, siden 2003.

  • I motsetning til mange andre meglere her i Spania så gjør vi hele jobben "in-house", uten behov av eksterne eksperter (som advokater, ledere/regnskapsførere, oversettere etc.). Bruk av eksterne eksperter skaper ofte mye forvirring og betyr ofte ekstra overraskende kostnader for kjøper. "Jo flere kokker jo mere søl" – og med så mange ledd i prosessen kan megleren ikke lenger garantere en problemfri handel.
  • Vi bistår med hjelp etter kjøp gjennom eksklusive CamarClub – innen skatt, forsikring, lover, oversettelse, tilgang til en rekke tjenester, etc.
  • Vår kvalitetssikring er din trygghet. Vi sikrer oss at alle byggeprosjekter vi selger er bygget av seriøse firmaer som vi kan stole på, og at det ikke finnes noen feil eller mangler i prosjektet. De er 100% legale med papirer i orden og uten heftelser av noen art.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode345744366
Sist endret26. mars 2024 15:15
ReferanseNEW226

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.