Bildegalleri

Skreddersydde villaer i Torrevieja

Kart med kartnålC. las Abubillas, 91, 03184 Torrevieja, Alicante, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 349 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Boligareal
105 m²
Tomteareal
154 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.

Generelt

Velkommen til Laguna Rosa Villas. Dette er et nytt moderne prosjekt med 7 lekre villaer. De er skreddersydd etter dine ønsker og behov og du kan velge mellom 4 forskjellige modeler.

Villaene har 3 store soverom, 2 eller 3 bad og er bygget over to plan.

Vakker innredning og høy kvalitet med åpen kjøkkenløsning og en lys stue/spisestue i første etasje med utgang til terrasse og privat basseng gjennom store skyvedører i glass. I tillegg har første etasje et romslig soverom og bad med terrase.

I andre etasje finner man 2 soverom til, 2 eller 3 bad og en stor terrasse.

I tillegg har alle leilighetene forhåndsinstallert AC/oppvarming og automatiske persienner i stue, kjøkken og soverom.

Det er også mulighet for å bygge et solarium på opptil 45 m2 med vanntett tak, sklisikre fliser, kunstgress og glassrekkverk.

Hver villa har sin egen tomt, biltilgang og parkering, hage i middelhavsstil, privat svømmebasseng (størrelsen varierer avhengig av tomten) med belysning og utedusj.

Boligene varierer i størrelse avhengig av hvilken model man ønsker og er fra 86 m2 til 105 m2. Tomtene er også ulike og er fra 115 m2 til 154 m2.

Prosjektet ligger i utkanten av Torrevieja by, 1 km fra Habaneras shopping center og har mange hyggelige fasiliteter i nærområdet.

Ta knotakt hvis du ønsker mer informasjon, plantegninger og prisberegning på den som passer deg best. Vi gleder oss til en hyggelig boligprat.

 

Adkomst/Tomteforhold

Dette gjør Camarsol unik og konkurransedyktig

Camarsol er et annerledes eiendomsmeglerfirma som tilbyr en trygg og enkel bolighandel på Costa Blanca i Spania, siden 2003.

  • I motsetning til mange andre meglere her i Spania så gjør vi hele jobben "in-house", uten behov av eksterne eksperter (som advokater, ledere/regnskapsførere, oversettere etc.). Bruk av eksterne eksperter skaper ofte mye forvirring og betyr ofte ekstra overraskende kostnader for kjøper. "Jo flere kokker jo mere søl" – og med så mange ledd i prosessen kan megleren ikke lenger garantere en problemfri handel.
  • Vi bistår med hjelp etter kjøp gjennom eksklusive CamarClub – innen skatt, forsikring, lover, oversettelse, tilgang til en rekke tjenester, etc.
  • Vår kvalitetssikring er din trygghet. Vi sikrer oss at alle byggeprosjekter vi selger er bygget av seriøse firmaer som vi kan stole på, og at det ikke finnes noen feil eller mangler i prosjektet. De er 100% legale med papirer i orden og uten heftelser av noen art.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode345595582
Sist endret09. mai 2024 13:10
ReferanseNEW272

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.