Bildegalleri

Fuengirola- Mijas Costa

Fuengirola | Nydelig prosjekt med panoramahavutsikt og nærhet til alle fasiliteter | 2 soverom | flotte fellesområder

Kart med kartnålFuengirola, Costa del Sol
PrisantydningEUR 635 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
112 m²
Boligareal
80 m²
Byggeår
2024

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

Costa del Sol Property - Prisvinnende eiendomsmegler selskap - Eksperter i Eiendomsformidling på hele Costa del Sol - Eneste totalleverandør av alle eiendomstjenester - tjenester laget av nordmenn for nordmenn:
Besøk oss på våre nye kontorer i Marbella - Golden Mile.

Nydelig prosjekt på grensen mellom Fuengirola og Mijas Costa - få hundre meter fra sjøen.

Fuengirola, en perle langs Costa del Sol, lokker besøkende med sitt blendende klima, pittoreske strender og rik kulturell arv. Denne sjarmerende kystbyen, som en gang var en beskjeden fiskerlandsby, har utviklet seg til en livlig destinasjon som tilbyr noe for enhver smak. La oss dykke inn i hva som gjør Fuengirola til et så magnetisk reisemål.

Strendene og Marinaen:
Fuengirola er velsignet med en av de mest fantastiske strendene på Costa del Sol, som strekker seg over imponerende 9 kilometer. Den gyldne sanden og det krystallklare vannet tiltrekker solsøkende turister fra hele verden. Langs promenaden kan du finne et utvalg av strandbarer, kafeer og restauranter, perfekte for å nyte en avslappende dag ved havet. Den pulserende marinaen i Fuengirola, med sine fargerike båter og yachter, gir en atmosfære av sjøfartskultur og er et flott sted å utforske.

Zoo og Dyrelivspark:
Fuengirola Zoo, også kjent som Bioparc Fuengirola, er en av de mest anerkjente dyrehagene i Spania. Denne dyreparken er designet for å gjenskape dyrenes naturlige habitater, og gir besøkende en unik opplevelse av å være midt i Afrika. Med over 2000 dyr fra forskjellige arter, inkludert elefanter, løver, gorillaer og lemurer, er dette et utrolig sted for både barn og voksne å utforske og lære om dyrelivet.

Badeland og Vannaktiviteter:
For de som søker adrenalinpumpende moro, tilbyr Aquamijas vannpark en rekke spennende vannsklier, bassenger og attraksjoner for hele familien. Dette er et ideelt sted å kjøle seg ned og ha det gøy på en varm sommerdag.

Shopping og Kultur:
Fuengirola er også et paradis for shoppingentusiaster, med Miramar Shopping Centre som et av de mest populære handlestedene på Costa del Sol. Dette moderne kjøpesenteret har et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsfasiliteter. Plaza de la Constitución, det historiske sentrum av byen, er et sjarmerende torg omgitt av kafeer, barer og butikker. Her kan besøkende oppleve Fuengirolas autentiske atmosfære og nyte det livlige gatebildet.

Kulturelle arrangementer og festivaler:
Fuengirola er også vertskap for en rekke kulturelle arrangementer og festivaler gjennom året, inkludert den årlige Feria de Fuengirola, en folkefest som feirer byens rike arv og tradisjoner. Festivalen inkluderer musikk, dans, parader og kulinariske delikatesser, og tiltrekker seg besøkende fra hele regionen.

Alt i alt er Fuengirola en magisk destinasjon som tilbyr en perfekt blanding av sol, sjø, kultur og moro. Enten du er ute etter avslapning på stranden, eventyr i dyreparken eller shopping og utforsking av byen, vil Fuengirola definitivt overgå forventningene dine og etterlate deg med uforglemmelige minner.

Generelt

Costa del Sol Property presenterer et nytt utviklingsprosjekt med 22 leiligheter med alternativer for 2 og 3 soverom. Dette imponerende nye prosjektet ligger i Mijas Costa, et vakkert og populært område på Costa del Sol.

De høyt plasserte husene gir eierne en fantastisk utsikt over havet fra romslige terrasser som også vender mot det store uendelige bassenget. Fellesområdene inkluderer også et fullt utstyrt treningsstudio og et spa.

De romslige eiendommene er lyse og moderne, med en åpen stue/spisestue/kjøkkenløsning. Dette arealet åpner seg perfekt til en romslig terrasse gjennom store vinduer. Leilighetene i første etasje har til og med et eget privat basseng!

Penthouse-leilighetene tilbyr en imponerende og romslig takterrasse. Perfekt for underholdning og beundring av den fantastiske utsikten.

Disse hjemmene er designet for deg. Derfor er det alternativer for å tilpasse eiendommene etter dine behov. Dette inkluderer oppgraderinger og flere alternativer for kjøkken og bad.

Ta kontakt for planløsninger og nærmere informasjon om dette prosjektet.

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Visningsturer:

Vi tilbyr skreddersydde visningsturer som tar hensyn til den enkelte klients ønsker og behov. Gjennom vårt datterselskap, Costa del Sol Vacation, tilbyr vi rimelig leie av helt nye leiligheter over hele Costa del Sol.

Visningsturer gir en unik mulighet til å utforske et variert utvalg av både nye og brukte eiendommer på kort tid. Før avreise fra Norge, samarbeider vi tett med deg for å definere dine preferanser, budsjett, ønsket område og andre viktige kriterier. Ved ankomst til Solkysten, vil vi ha nøye utvalgte boliger som passer dine og din families behov.

Du har full fleksibilitet til å velge tidspunktet for din reise og hvor lenge du ønsker å bli. Vi anbefaler vanligvis et opphold på minimum 3 til 5 dager for å kunne utforske eiendomsmarkedet grundig. Vår dedikerte service inkluderer også transport til og fra flyplassen, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel gjennom hele opplevelsen.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappede og uten noe form for kjøpepress. Vi legger stor vekt på at du skal ha god tid til å utforske og reflektere, slik at du kan ta en velinformert beslutning. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi legger til rette for en behagelig og informativ visningstur uten stress eller hastverk.
Kundereferanser:
Besøk vår hjemmeside, cdsproperty.no, for å lese gjennom våre kundereferanser. Disse tilbakemeldingene gir et innblikk i kvaliteten på vårt arbeid og vårt forpliktelse til fornøyde kunder. Fra det første møtet til etter at transaksjonen er fullført, prioriterer vi å sikre at våre kunder er helt tilfredse. Våre kundereferanser er et vitnesbyrd om vår dedikasjon til kundeservice, vår markedsforståelse og vår evne til å imøtekomme kundenes behov. Vi er stolte av våre tidligere kunders positive opplevelser, og vi er trygge på vår evne til å levere en førsteklasses eiendomstjeneste.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon

Innhold

Romslige leiligheter
Store terrasser
Moderne planløsning
Sydvendte boliger
etasje og penthouse-leiligheter med privat basseng
A/C i alle rom med individuell styring
Komplette kjøkken
Meget høy kvalitet
Privat parkeringsplass med preinstallasjon for ladepunkt
Lagerrom
Innendørs og utendørs basseng
SPA
Treningsstudio

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Felipe Valdes Carter

Daglig leder

Send melding

Simen Enggrav Iversen

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode345519043
Sist endret24. mars 2024 19:09

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.