Bildegalleri

FLOTT LEILIGHET I MARINESCO 2, LA MANGA

Kart med kartnålMARINESCO 2, esc 2,, Costa Calida
PrisantydningEUR 119 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
86 m²
Byggeår
2006

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

 

Marinesco 2 er to blokker  som ligger ved båthavnen Tomas Maestre. En av de mest populære urbanisasjonene i La Manga. Ingen biltrafikk. Felles svømmebasseng, og tennisbane, samt et flott grøntannlegg. Apotek, supermarked, ca 25 restauranter i umiddelbar nærhet, Legalkontoret etc, finnes i en rekkevidde på 5 minutter.

Det ligger ca 12 km ut på La Manga.

Generelt

La Manga har mye til felles med Key West i Florida: Strand på begge sider av en landtunge som strekker seg 19 kilometer ut i havet med krystallklart saltvann på begge sider. Palmer, hvite strender, hundrevis av store og små restauranter og strandbarer.  Mange nordmenn har allerede funnet sitt paradis her – 3,5 times flytur fra nesten alle store flyplasser i Norge, direkte til Alicante Flyplass. Derfra en time med bil til din egen bolig ved Middelhavet. 

Her er alt lagt til rette for at både pensjonister, ungdom og barnefamilier skal trives. Gode helsetjenester og et omfattende underholdnings- og aktivitetstilbud, særlig til vanns men også til lands. En stille aftenstund på en uterestaurant helt i strandkanten mens du beundrer solnedgangen over Europas største saltvannsinnsjø, Mar Menor - bedre kan ikke et menneske ha det.

La Manga bør være et av de tryggeste områder å investere i dersom du ønsker en bolig i Spania. Etter en voldsom utbygging fra 70-tallet og fram til i dag, er det nå nesten ingen ledige tomter igjen å bygge på. Her vil ikke din investering konkurrere med nye prosjekter i framtiden.

 

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Leiligheten har en stor hage med svømmebasseng, barnebasseng, og tennisbane, 2 soverom, 2 bad/toaletter, åpenkjøkkenløsning og stue. Varmekabler i alle gulv, samt A/C. Leiligheten er fullt møblert og selges AS SEEN. Her er det bare å flytte inn og nyte livet fra dag en.
                            

Standard

Hvem er Legal?

Boligen selges gjennom Legal La Manga SL. Dette er et norskeid og norskdrevet fullservice meglerselskap som holder til i sentrum av La Manga. Vi har vært til stede som meglere på halvøya i siden 1998 og kjenner markedet svært godt. For tiden har vi over 200 boliger for salg. Se vår hjemmeside for nærmere opplysninger og andre tilbud. Blant våre ansatte har vi norske eiendomsmeglere. Vi sørger for at alle regler blir fulgt, slik at dette blir en trygg investering - og slik at du kan nyte oppholdet i området med flest soltimer i Europa. Velkommen!

 

I tillegg til salg av boliger driver vi med utstrakt utleievirksomhet (sjekk www.lamangabooking.com,) salg av dagens norske aviser og ukeblad, tolketjenester, formidling av bilutleie og låneopptak, transport til/fra flyplasser, gartner- og vaktmestertjenester, samt at vi bistår med alle andre store og små problemer som måtte oppstå under din ferie her.

Finansiering

Rentene er enda lavere i Spania enn i Norge. Legal er behjelpelig med finansieringsbistand. Det er mulig å låne inntil 70 % av kjøpesummen gjennom Spansk Bank. En lengre, avdragsfri periode er også mulig å oppnå. Minste lånesum er imidlertid 100 000 euro. For ordens skyld gjøres oppmerksom på at disse opplysningene kan endres av bankene – snakk med oss om finansiering for å få vite nøyaktig hvilke tilbud, vilkår og betingelser som er mulig å oppnå.

Skulle du ønske å leie ut en bolig når du ikke bruker den selv, kan man i mange tilfelle nesten få leieinntekter tilsvarende forrentningen av lånet ditt gjennom utleieselskapet vårt www.lamangabooking.com. På denne siden kan du også få en del nærmere informasjon om La Manga – samt melde deg på våre nyhetsbrev.

I forbindelse med overskjøting av eiendommer i Spania påkommer det omkostninger til den spanske stat på ca. 11 % av kjøpesummen.  

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode345432881
Sist endret25. mars 2024 19:13

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.