Bildegalleri

Benahavis

La Zagaleta | Majestetisk villa med panoramautsikt over Middelhavet, golfbaner og fjellene | Gated community

Kart med kartnålLa Zagaleta, Costa del Sol
PrisantydningEUR 15 800 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
8
Bruttoareal
1 900 m²
Tomteareal
3 412 m² (eiet)
Byggeår
2024
P-plasser
9

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

Costa del Sol Property - Prisvinnende eiendomsmegler selskap - Eksperter i Eiendomsformidling på hele Costa del Sol - Eneste totalleverandør av alle eiendomstjenester - tjenester laget av nordmenn for nordmenn:
Besøk oss på våre nye kontorer i Marbella - Golden Mile.

La Zagaleta er et eksklusivt boligområde lokalisert i Marbella, Spania, og er et yndet reisemål blant de mest velstående og kresne eiendomsinvestorene og kjendisene fra hele verden. Dette unike samfunnet er ikke bare et sted å bo, men et livsstilskonsept som gir et enestående nivå av luksus, sikkerhet og privatliv. Med sine førsteklasses fasiliteter, spektakulære natur og enestående beliggenhet, tiltrekker La Zagaleta de som søker det aller beste.

En av de mest slående egenskapene ved La Zagaleta er dets utrolige beliggenhet, kun en kort kjøretur fra den glamorøse havnen i Puerto Banus og de vakre strendene langs Costa del Sol. Til tross for sin nærhet til det pulserende bylivet, er La Zagaleta en oase av ro og rolig, omgitt av uberørt natur og spektakulær utsikt over Middelhavet og fjellene.

Når det gjelder fasiliteter, skuffer ikke La Zagaleta. Eiendommen har to private golfbaner, som er noen av de beste i Spania, og tiltrekker seg golfentusiaster fra hele verden. I tillegg til golfbanene tilbyr La Zagaleta et førsteklasses ridesenter, komplett med stall, rideskole og ridestier som slynger seg gjennom det frodige landskapet. Tenniselskere vil også sette pris på de profesjonelle tennisbanene tilgjengelig for beboerne.

Et høydepunkt ved La Zagaleta er det luksuriøse klubbhuset, et sosialt samlingspunkt hvor beboerne kan nyte gourmetmat på den eksklusive restauranten, slappe av med en cocktail i baren, eller organisere private arrangementer og selskaper. Klubbhuset tilbyr også et helse- og velværesenter, komplett med spa, treningsstudio og svømmebasseng, hvor beboerne kan pleie kropp og sjel i en avslappende atmosfære.

Når det gjelder eiendommer, er La Zagaleta kjent for sine spektakulære luksusvillaer, som er spredt over store tomter og tilbyr enestående privatliv og panoramautsikt. Villaene er utstyrt med de nyeste fasilitetene og designelementene, og mange har egne svømmebassenger, hager, og utendørs underholdningsområder. Arkitekturen er ofte inspirert av den tradisjonelle andalusiske stilen, men med moderne luksusinnslag som gir hver eiendom en unik karakter og sjarm.

For de som setter pris på det beste innen luksuslivsstil og ønsker å oppleve det ultimate i eleganse og komfort, er La Zagaleta det perfekte valget. Med sin uslåelige beliggenhet, førsteklasses fasiliteter og fantastiske eiendommer, representerer dette eksklusive samfunnet det aller beste innen luksuslivsstil på Costa del Sol.

Benahavís kommune, som ligger i hjertet av Costa del Sol, er kjent for sin naturlige skjønnhet, historie og kulturelle rikdom. Med sin idylliske beliggenhet mellom fjellene og Middelhavet, tilbyr Benahavís et fredelig og avslappende miljø, samtidig som det er lett tilgjengelig fra de større byene langs kysten.

Kommunen er kjent som "Costa del Sol's spisekammer" på grunn av sitt utvalg av førsteklasses restauranter som spesialiserer seg på tradisjonell andalusisk mat og internasjonale retter. Benahavís tiltrekker seg matelskere fra hele verden som ønsker å nyte ferske lokale ingredienser og autentiske smaker i en vakker og avslappet atmosfære.

I tillegg til sin kulinariske scene, tilbyr Benahavís også en rekke utendørsaktiviteter og attraksjoner for natur- og friluftsentusiaster. Området er ideelt for fotturer, sykling og ridning, med vakre stier som slynger seg gjennom de omkringliggende fjellene og skogene. De pittoreske landsbyene og elvene i området gir også flotte muligheter for utforsking og avslapning.

Benahavís kommune har også en rik historie og kulturarv, som kan utforskes gjennom sine historiske monumenter, museer og kunstgallerier. Besøkende kan oppdage middelalderslott, romerske ruiner og tradisjonelle andalusiske landsbyer som gir et fascinerende innblikk i regionens fortid og kultur.

Med sin ideelle beliggenhet, naturskjønne skjønnhet og rike kulturarv, er Benahavís kommune et populært reisemål for de som søker en autentisk og avslappende opplevelse på Costa del Sol. Enten det er for mat, natur, kultur eller historie, har Benahavís noe for enhver smak og interesse.

Generelt

Majestetisk villa med sør-orientering og panoramautsikt over Middelhavet, golfbaner og fjellene. Bare ett minutts kjøretur fra nordporten til La Zagaleta, regnet som et av Europas mest eksklusive områder.

Bli møtt av et unikt mesterverk via en bro over en vannsjø som kaskader ned til det lavere nivået. Gå inn i en romslig dobbelthøyde inngangshall, ledende til den nærmest 10 meter brede dobbelthøyde stuen. Til høyre finner du det store kjøkkenet/spisestuen og familieområdet, mens til venstre venter hovedspisestuen og to soverom i første etasje med egne bad. Ovenpå, langs hele vestfløyen, ligger den elegante hovedsoveromssuiten som skilter med et spesialdesignet røykfarget glassgarderobe og et luksuriøst eget bad med fantastisk utsikt over havet. I første etasje, i østfløyen, er det to ekstra soverom.

Kjelleren byr på et praktfullt innendørs svømmebasseng med spa-område og treningsstudio, en leilighet med to soverom, et spillrom og bar, vinkjeller, kino, vaskerom, en leilighet for ansatte og et garasjeanlegg med plass til seks biler.

Uteområdet byr på en luksuriøs hytte, grillområde og en egen bålgrav omgitt av en stor, flat hage.

Denne spektakulære boligen har 8 soverom og 9+2 bad, fordelt over en tomt på 3.412 m2 med et bygg på 1.900 m2. Det inkluderer en privat svømmebasseng, terrasser på totalt 659 m2, og garasje med plass til 6 biler pluss 3 ekstra. Hjemmet har en sør-orientering. Ventet ferdigstillelse er Q2 2025.

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon.

Innhold

Standard

Meget høy standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Felipe Valdes Carter

Daglig leder

Send melding

Dag-Erik Jørgensen

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode345339214
Sist endret25. mars 2024 02:11

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.