Bildegalleri

Rekkehus og villaer med eventyrlig utsikt

Kart med kartnålLa Nucia, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 380 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Bruttoareal
170 m²
Byggeår
2024

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Nwcia Village i La Nucia er et moderne boligkompleks med frittstående og tomannsbolige villaer som ligger i det vakre kystområdet La Nucia, en kommune i provinsen Alicante, Spania.

Komplekset er designet med fokus på komfort, stil og fellesskap
Størrelsen på boligene og planløsningen gjør dem ideelle for kunder som trenger mer plass, som ønsker å leie ut deler av boligen mens de beholder boligen, eller som ønsker et lekeområde, et kontor eller et område for barn.
Boligene har flere terrasser med utsikt, parkering for to biler og hage med direkte adkomst til fellesarealene. Komplekset har flere fellesanlegg, inkludert svømmebasseng, grøntområder, idrettsanlegg og rekreasjonsområder. Disse er designet for å gi beboerne muligheten til å slappe av, sosialisere og være aktive.
Mange av dem har også et solarium hvor du kan nyte kveldene utendørs med vennene dine.

Alt i alt tilbyr NWCIA Village i La Nucia et moderne og komfortabelt bomiljø med fokus på kvalitet, fellesskap og bærekraft.

Nwcia er definitivt drømmestedet å bo. En moderne utviklings-, design- og konstruksjonslandsby hvor du kan nyte klimaet, solskinn hele året, spektakulær utsikt over buktene i Benidorm og Albir og en sunn livsstil. Det er nær alle fasiliteter og sportsbyen La Nucia.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på fra kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

 

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

4 soverom og 3+1 bad, terrasser 20, 15 og 11m2, Hage 86m2, felles basseng og parkering på tomt
 installert A/C

4 soverom Villa fra 585 000€
Ferdigstillelse sept-2025

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

Veldig god standard i dette prosjektet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode345285423
Sist endret23. mars 2024 10:21
ReferanseNwcia

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.