Bildegalleri

BENALMADENA - EL HIGUERON - TOPPLEILIGHET I HILL COLLECTION MED FABELAKTIG UTSIKT

Kart med kartnålCosta del Sol
PrisantydningEUR 1 325 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruttoareal
280 m²
Boligareal
140 m²

Visning

Visning etter avtale! Vi arrangerer individuelle visningsreiser. Ring Heidi på +34666442222 eller send epost til info@segarrabrateng.com!

Om eiendommen

Beliggenhet

I RESERVA DEL HIGUERON

Velkommen til Heidi Bråteng - eiendomsmegleren med lengst erfaring på Costa del Sol! 
Vinner av Marbellas Næringslivspris!

Generelt

Helt fantastisk, førsteklasses toppleilighet / penthouse i The Hill Collection på Reserva Del Higueron , klar til å flytte inn.

Leter du etter utsikt? Se ikke lenger! Denne hjørnepenthouse-enheten som vender mot syd/sydvest har en fantastisk utsikt over Middelhavet med Fuengirola-bukten i bakgrunnen, samt kysten av Nord-Afrika og fjellene, beste utsikten tilgjengelig på Costa Del Sol.

Eiendommen er fordelt over ett plan og er meget lys med store vinduer fra gulv til tak og vegg til vegg. Den har 3 romslige soverom med 2 bad, hovedsoverom har eget bad og direkte utgang til terrasse. Største solrike terrasse hvor du kan spise middag og grille, ta et glass champagne i boblebadet eller bare slikke litt sol mens du nyter den fantastiske utsikten!

To store parkeringsplasser i samme blokk, samt bod.

Selve bygningen har en fantastisk lobby, en Sky Lounge på toppen hvor du kan nyte solnedgangen og møte de andre beboerne. Det finnes også et kontorsenter. Det er 3 svømmebassenger å velge mellom, inkludert et evighetsbasseng og et barnebasseng. Du kan også benytte det felles grillområdet. Komplekset har 24-timers vakthold og en skyttelbuss som tar deg til stranden eller til det kommersielle senteret med supermarked, apotek, kaffebar eller ulike restauranter, hvorav en har en Michelin-stjerne. Det nye Hilton by Double Tree Hotel ligger kun 200 meter unna, fasiliteter inkluderer hotellet, sportsklubb med treningsstudio, paddle- og tennisbaner, strandvolleyball, pilates, yoga og la oss ikke glemme det fantastiske Nagomi Spa som har 13 behandlingsrom, 3 hydroterapihytter, et fysioterapisenter, en skjønnhetssalong og avslapningsområder.

Soverom 3
Bad 3
Areal 140 m²
Terrasse 140 m²
Totalt 280 m²

SEGARRA & BRÅTENG S.L., Heidi Bråteng med over 30 års erfaring fra eiendomsmarkedet på Costa del Sol. Født i Trondheim og har bodd i Spania siden 1984.

Vi har alltid et stort tilbud av eiendommer i alle prisklasser, samtidig som vi har tilgang til alt av nybygg på kysten.

Vi kjenner godt nordmenns krav, og vårt mål er alltid å finne den eiendommen som møter alle krav våre klienter har. Vi har spesialisert oss på Costa del Sol og det norske markedet, men har også et stort antall klienter fra andre Europeiske land. 

VISNINGSTURER - Vi skreddersyr visningsturer til den enkelte klients ønsker og behov, og tilbyr leie av komfortabel utsiktsleilighet under oppholdet! Leiligheten har gangavstand til golfbane og Michelin restaurant.

Det er fascinerende å arbeide i dette markedet, som hele tiden er i hurtig endring. Det er nettopp den multikulturelle miksen, som gjør Costa del Sol til det perfekte sted å bo og feriere.

Vi er svært selektive og vi presenterer alltid eiendommer som gir verdi for pengene, uansett prisnivå. Mer enn 30 års erfaring har lært oss hvilke byggeprosjekter vi kan anbefale og hvilke som bør frarådes. Intet oppdrag er for stort eller for lite for oss!

Kontakt oss gjerne også om du ønsker å selge din eiendom på Costa del Sol. Velg tjenester fra vår totalpakke, som blant annet består av verdivurdering, annonsering, rådgivning, boligstyling, evt. oppgraderinger, etc.

Har du kjøpt eiendom gjennom oss, følger vi deg tett opp etter kjøpet og tilbyr et stort utvalg av tjenester gjennom våre partnere, som rehabilitering av bad og kjøkken, generell oppussing, innkjøp og koordinering, vaktmestertjenester, rengjøring, utleie og mye annet.

Vi ønsker deg varmt velkommen til oss!

OBS! Alle kartposisjoner er omtrentlige! Ta kontakt for eksakt beliggenhet. Alle priser i Euro. Oppgitte arealer kan avvike fra Norsk standard.

Velkommen innom vårt kontor i Elviria! Vi holder åpent hverdager fra 10.00-18.30 og på lørdager fra 10.00-14.00.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode345213189
Sist endret17. juni 2024 15:13
ReferanseSB6583

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.