Bildegalleri

MARBELLA - FANTASTISKE NYBYGDE ENEBOLIGER I NUEVA ANDALUCIA VED PUERTO BANUS

Kart med kartnålCosta del Sol
PrisantydningEUR 4 500 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Bruttoareal
673 m²

Visning

Visning etter avtale! Vi arrangerer individuelle visningsreiser. Ring Heidi på +34666442222 eller send epost til info@segarrabrateng.com!

Om eiendommen

Beliggenhet

I NUEVA ANDALUCIA VED PUERTO BANUS

Velkommen til Heidi Bråteng - eiendomsmegleren med lengst erfaring på Costa del Sol! 
Vinner av Marbellas Næringslivspris!

Generelt

Nybygd enebolig klar til innflytting i Nueva Andalucia

Et intimt sameie, sentralt plassert mellom Marbella og Puerto Banús. En virkelig spesiell beliggenhet, bare noen skritt unna de mest utsøkte fasilitetene og tjenestene du kan finne i Marbella. Et møtepunktet mellom by og natur, komfort og raffinement, ro og fritid (eksklusive tjenester, restauranter, strandklubber, strender, golfbaner, kjøpesentre, skoler, osv.).

Et nyskapende boligkonsept, der beboerne kan nyte uavhengigheten i en villa, samtidig som de har fordelen av tjenestene og fasilitetene som tilbys av sameiet. Boligen er fullstendig inngjerdet og privat. Innenfor den spektakulære inngangsporten, finner du 6 imponerende eneboliger med toppmoderne design, resepsjon og vaktservice.

Store fellesarealer gir plass til et nytt konsept med svømmebasseng på nesten 180 m2 pluss et 36 m2 barnebasseng. Boligene har tre soverom (4 tomannsboliger og 2 frittliggende), med totale arealer fra 673 m2, pluss private hager og eksteriør på mer enn 152 m2. Hvert av husene har parkeringsplasser for 4 biler innenfor det felles underjordiske parkeringsområdet.

På grunn av sin orientering, posisjon, sentral "gårdsplass" og store vinduer, har komplekset naturlig lys mesteparten av dagen. Fantastiske soloppganger og solnedganger nytes fra de romslige terrassene.

Høydepunkter:
- Enestående beliggenhet.
- Inngjerdet kompleks.
- Gangavstand til Puerto Banus.
- Topp merker.
- Privat basseng i solarium.
- Fullt ferdige private kjellere.
- Privat heis.
- Syd/vest orientering med fantastisk utsikt

Soverom: 3
Bad: 3
Totalareal 673 m2
Hage: 152 m2


SEGARRA & BRÅTENG S.L., Heidi Bråteng med over 30 års erfaring fra eiendomsmarkedet på Costa del Sol. Født i Trondheim og har bodd i Spania siden 1984.

Vi har alltid et stort tilbud av eiendommer i alle prisklasser, samtidig som vi har tilgang til alt av nybygg på kysten.

Vi kjenner godt nordmenns krav, og vårt mål er alltid å finne den eiendommen som møter alle krav våre klienter har. Vi har spesialisert oss på Costa del Sol og det norske markedet, men har også et stort antall klienter fra andre Europeiske land. 

VISNINGSTURER - Vi skreddersyr visningsturer til den enkelte klients ønsker og behov, og tilbyr leie av komfortabel utsiktsleilighet under oppholdet! Leiligheten har gangavstand til golfbane og Michelin restaurant.

Det er fascinerende å arbeide i dette markedet, som hele tiden er i hurtig endring. Det er nettopp den multikulturelle miksen, som gjør Costa del Sol til det perfekte sted å bo og feriere.

Vi er svært selektive og vi presenterer alltid eiendommer som gir verdi for pengene, uansett prisnivå. Mer enn 30 års erfaring har lært oss hvilke byggeprosjekter vi kan anbefale og hvilke som bør frarådes. Intet oppdrag er for stort eller for lite for oss!

Kontakt oss gjerne også om du ønsker å selge din eiendom på Costa del Sol. Velg tjenester fra vår totalpakke, som blant annet består av verdivurdering, annonsering, rådgivning, boligstyling, evt. oppgraderinger, etc.

Har du kjøpt eiendom gjennom oss, følger vi deg tett opp etter kjøpet og tilbyr et stort utvalg av tjenester gjennom våre partnere, som rehabilitering av bad og kjøkken, generell oppussing, innkjøp og koordinering, vaktmestertjenester, rengjøring, utleie og mye annet.

Vi ønsker deg varmt velkommen til oss!

OBS! Alle kartposisjoner er omtrentlige! Ta kontakt for eksakt beliggenhet. Alle priser i Euro. Oppgitte arealer kan avvike fra Norsk standard.

Velkommen innom vårt kontor i Elviria! Vi holder åpent hverdager fra 10.00-18.30 og på lørdager fra 10.00-14.00.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode345152540
Sist endret22. mars 2024 08:05
ReferanseSB6614

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.