Bildegalleri

Unik mulighet! Eksklusiv og stor villa i prestisjefylt og rolig boliområde, Punta Prima Orihuela Costa

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 1 190 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Bruttoareal
422 m²
Byggeår
2024
P-plasser
2

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Punta Prima er en liten juvel langs Orihuela Costa. Dette eksklusive området er et paradis for de som søker det ideelle samspillet mellom ro og tilgjengelighet, omfavnet av den spanske solkysten og middelhavet.

Rett ved huset ligger ligger Punta Prima-stranden. Her kan du la føttene synke ned i myk, gyllen sand, kjøle deg ned i de krystallklare bølgene, eller bare slappe av under solen med en bok i hånden. 

Orihuela Costa er kjent for sine luksuriøse boligområder, og Punta Prima skiller seg ut med sin elegante atmosfære og eksklusive fasiliteter. Området innehar flere gourmetrestauranter som tilbyr kulinariske reiser fra hele verden, sjarmerende kafeer perfekt for en lat ettermiddagskaffe, og eksklusive butikker. For golfentusiaster byr regionen på noen av de beste golfbanene i Spania, alle innen rekkevidde og designet for å utfordre og begeistre spillere på alle nivåer.

Ikke bare er Punta Prima en oase for avslapning og luksus, men det er også praktisk plassert. Med enkel tilgang til både Alicante og Murcia flyplasser, ligger Punta Prima enkelt tilgjengelig fra alle hjørner av verden. Livet her er ubekymret med høy livskvalitet, hvor man kan nyte Middelhavets mildhet året rundt, omringet av en blanding av moderne komfort og tradisjonell spansk sjarm.

Å bo i Punta Prima betyr å våkne opp til lyden av bølger hver morgen, å ha naturens skjønnhet rett utenfor dørstokken og å oppleve en følelse av fellesskap og tilhørighet i et internasjonalt nabolag. Enten du søker et permanent hjem eller et ferieparadis, tilbyr Punta Prima en unik sjanse til å realisere dine drømmer om et liv i solen, med alle tenkelige bekvemmeligheter og luksuser innen rekkevidde.

Generelt

Opplev drømmen om et luksuriøst liv ved Middelhavet med denne eksklusive villaen, strategisk plassert i det ettertraktede og fredelige boligområdet Punta Prima, Orihuela Costa. Kun en syv minutters spasertur ned til Punta Prima-stranden.

Villaen har en imponerende byggeflate på 422 m² som er elegant fordelt over en romslig tomt på 918 m². Villaen inneholder 5 store soverom og 5 bad, alle sammenføyet av en åpen og innbydende planløsning som omfatter en stue, spisestue og kjøkken. Naturlig lys flommer gjennom store vinduer, og skaper en varm og innbydende atmosfære i hele hjemmet.

Nyt utsikten fra de to terrassene som strekker seg over både første og andre etasje, og nyt det milde klimaet som Costa Blanca er kjent for. Villaen tilbyr også en praktisk garasje med plass til to biler, en romslig kjeller for ekstra lagring eller fritidsbruk, samt et privat svømmebasseng der du kan kjøle deg ned eller underholde gjester i eksklusive omgivelser.

Dette hjemmet er i ferd med å bli realisert og står nå 50% ferdig – en unik mulighet til å involvere deg i sluttprosessen og sette ditt personlige preg på drømmeboligen.
Enten du velger å kjøpe under bygging eller vente til det står ferdig, vil den endelige prisen reflektere de siste tilpasningene og finishen som transformeres etter dine ønsker.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie denne drømmevillaen på Costa Blanca, hvor luksuriøs komfort møter den uovertrufne skjønnheten ved Middelhavskysten.

Din fremtid i solen starter her.

Adkomst/Tomteforhold

Hvorfor velge Cabocervera.com Real Estate Developer

Planlagt totalrenovering av Cabocervera.com

Vårt arkitektteam har allerde tegnet forslag til utforming og forslag til totalrenovering av boligen. Dette kan skreddersys og utvikles i samarbeid med oss om ønskelig.

Les mer om oss lenger ned i annonsen hvorfor du kan gjøre en trygg investering og bruke oss til å renovere og bygge om dersom du ønsker det.

Innhold:

  • 5 Soverom
  • 5 Bad
  • Garsjeplass for 2 biler
  • 918 kvm tomt


Avstander:

  • La Zenia
  • Kun 45 minutter med bil fra Allicante flyplass.
  • 50 minutter fra byen Alicante
  • 10 minutter fra byen Torrevieja sentrum


Cabocervera.com er en fremstående aktør innen eiendomsutvikling og bygg på Costa Blanca. Med over 20 års erfaring i bransjen, har de satt et markant preg på eiendomsmarkedet i denne delen av Spania.

En viktig grunn til Cabocervera.com sin suksess er deres ubøyelige forpliktelse til høy kvalitet. De er kjent for å levere boliger som er mer solid bygget enn mange av deres konkurrenter. Deres byggeprosesser inkluderer bruk av premium materialer og teknikker, sørger for at hver eiendom de bygger, er robust, pålitelig og klar til å tåle tiden.

Cabocervera.com er ikke bare en byggherre, men også ingeniørkunst og en arkitekturpartner. Vi samarbeider tett med lokale spanske arkitekter, som har dyptgående forståelse av den spanske kultur, historie, og de unike fordelene ved å eie en bolig i Spania. Dette samarbeidet sikrer at hvert prosjekt vi tar på, smelter sammen med det lokale landskapet, og beholder en autentisk spansk estetikk.

Men Cabocervera.com sin innsats strekker seg langt utover selve byggeprosessen. Vi tilbyr også en omfattende rekke av tjenester for å hjelpe kundene med finansiering, pålagte registreringer, og naturligvis juridisk hjelp. Vårt mål er å gjøre hele prosessen så sømløs og knirkefri som mulig for våre kunder.

Kvalitet i alle ledd er ikke bare en kjerneverdi for oss Cabocervera.com, det er vårt mantra. Fra valg av byggematerialer til den personlige kundeservicen, står selskapet for en standard av excellence som vi har bidratt med i over 20 år. Uansett om du er på jakt etter ditt neste hjem, eller ser etter en solid investeringsmulighet på Costa Blanca, gir Cabocervera.com deg tillit til at du gjør et trygt og smart valg.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

TITANIUM PROPERTIES

We always deliver over your expectations.

Annonseinformasjon

FINN-kode345119629
Sist endret16. apr. 2024 21:56

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.