Bildegalleri

Inaktiv

Arguineguín - Loma Dos - 2 soverom - Toppleilighet med terrasser, hage og havutsikt

Arguineguín - Loma Dos, Gran Canaria
PrisantydningEUR 550 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Boligareal
107 m²
Byggeår
2002
Energimerking
G
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Vi tilbyr denne praktfulle toppleiligheten, som er en del av en luksusvilla i Calle Tara, til salgs. Med sin egen private inngang i den rolige blindveien i Guacimara, tilbyr denne eiendommen et nivå av privatliv og ro som virkelig er uten sidestykke. Fra det øyeblikket du ankommer, vil du bli positivt overrasket over den private innkjørselen og parkeringsplassen, alt dette supplert med en romslig terrasse omgitt av et hageområde med velholdte planter og trær, her vil du uten tvil tilbringe mange rolige øyeblikk i frisk luft.

Eiendommen har ingen månedlige felleskostnader, og det er mulig å bygge et eget privat svømmebasseng i hagen, slik at du kan maksimere komforten og nyte livet i fred og ro.

Når du kommer inn i interiøret, vil du bli møtt av et lyst og innbydende rom som fanger essensen av livet i denne lokaliteten. Boligen har to doble soverom, hvorav det ene har eget bad, noe som sikrer komfort og privatliv for deg og dine gjester. Den romslige stuen med åpen kjøkkenløsning er perfekt for underholdning og sosialt samvær, mens balkongen byr på fantastisk utsikt over havet og Arguineguins kystlinje.

En innvendig trapp fører deg til takterrassen, der du har tilgang til et privat solarium med utedusj, perfekt for å slappe av og nyte øyas privilegerte klima. Og for ekstra bekvemmelighet gir en romslig bod ved siden av inngangen deg den nødvendige plassen til å oppbevare eiendelene dine.

Kort sagt, denne eiendommen tilbyr en unik kombinasjon av luksus, komfort og privatliv i uovertrufne omgivelser.

Distribusjon

Leiligheten har to doble soverom og to bad. Leiligheten har en stor balkong med havutsikt og en romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Det er tilgang til takterrassen fra innsiden. Leiligheten har også en stor hage, en bod og en parkeringsplass.

Juridisk merknad

Den publiserte planen bør betraktes som en veiledende skisse gir ikke et nøyaktig bilde av den fysiske utformingen av eiendommen; det kan være unøyaktigheter i planløsningen og målene for overflatene.

Areal: 107,20 m² + terrasse på 76,74 m² + solarium på 23,15 m² + parkering på 20 m².

Prisen inkluderer ikke skatter og utgifter ved kjøp. De viktigste er omsetningsskatt (6,5%), gebyrer til notarius publicus og eiendomsregisteret, utgifter til saksbehandling og oversettelser. I gjennomsnitt må man beregne at det påløper et tillegg på 8-10 % i skatter og avgifter i tillegg til den oppgitte kjøpsprisen, men vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du er interessert

Juridisk og økonomisk sikkerhet

 

Å kjøpe eiendom i Spania er like trygt som i alle andre europeiske land, men systemet er naturligvis annerledes, og det er nødvendig å kjenne til spanske regler og spansk praksis. Å anvende norske standarder eller prosedyrer ved kjøp av spansk eiendom vil ikke innebære noen ekstra sikkerhet; det kan faktisk tvert imot virke mot sin hensikt. Norske tilsynsmyndigheter (Finanstilsynet) har dessuten ingen kompetanse med hensyn til aktiviteten til en norsk eiendomsmegler som opererer fra Spania. I tilfeller av feil eller uheldig praksis vil de vurdere dette som utenfor sitt kompetanseområde.

 

Ved Cardenas er vi helt åpne, og våre kunder har fullt innsyn i hvert trinn i kjøpsprosessen og er aktive deltakere i prosessen.Her kan du lese hva vi gjør her på Cárdenas for å sikre våre kunder et 100% trygg kjøp, både juridisk og økonomisk:

 

1.     Betal for eiendommen når du signerer skjøtet

 Bortsett fra et reservasjonsgebyr på maksimum 10 % når du samtykker i å kjøpe en eiendom, trenger du ikke å betale noe før du signerer papirene for overføring av eierskap (skjøtet) ved Notarius Publicus. Notarius Publicus i Spania er upartisk og plikter å se til at begge parters interesser blir ivaretatt under signeringen. Kjøpesummen vil være på din egen spanske bankkonto helt fram til den dagen skjøtet blir undertegnet, og du betaler selger med en bankremisse i det øyeblikk signeringen finner sted.

 

2.     Vær personlig til stede ved undertegningen av skjøtet

 Så sant det er mulig, anbefaler vi sterkt at du personlig er til stede på Notarius Publicus kontor ved underskrivingen av skjøtet. Tildeling av fullmakt til tredjepart for å håndtere dette for deg er unødvendig, og innebærer at du overlater pengene dine og kjøpet i hendene på andre. Er du personlig til stede, kan du selv kontrollere at prosessen er åpen og korrekt. Med bistand fra en profesjonell eiendomsmegler tar signeringsprosessen en halv dag, og er både en interessant erfaring og en avslappet opplevelse.

 

3.     Reservasjonskontrakter eller foreløpige kontrakter skal signeres av kjøper og selger

 Alle kontrakter, også reservasjonskontrakter eller foreløpige kontrakter skal signeres av kjøper og selger eller deres lovlig oppnevnte representanter, og ikke av partenes eiendomsmeglere. En eiendomsmegler har ikke myndighet til å representere selger eller signere kontrakter for ham/henne. En kontrakt underskrevet av både kjøper og selger sikrer åpenhet ved transaksjonen.

 

4.     Detaljert oversikt over kjøpskostnadene

 Vi sørger for å gi deg en detaljert oversikt over utgifter, slik at du unngår økonomiske overraskelser. Vi forklarer hva alle utgiftene på toppen av kjøpesummen går til, og hvorfor. Skatter og avgifter ligger på ca. 10 % av kjøpesummen for eiendommer i lavere prisklasser, og nærmere 8 % for høyere prisete eiendommer. Vi gir også en detaljert oversikt over de årlige løpende utgifter.

 

5. Profesjonell ansvarsforsikring og økonomisk garanti

 Cárdenas har en profesjonell ansvarsforsikring som dekker vår virksomhet som eiendomsmeglere i Spania. Svært få andre spanske eiendomsmeglere har en slik forsikring. I tillegg har vi opprettet en økonomisk garantiforsikring for forskuddsbetalinger / reservasjonsgebyr mottatt fra kunder.

Adkomst/Tomteforhold

Om Cardenas Eiendomsmegler - Siden 1980

Cárdenas Eiendomsmegler Gran Canaria er en familiebedrift som siden 1980 har spesialisert seg på eiendomsmarkedet på sørsiden av Gran Canaria. Vi legger stor vekt på profesjonell og vennlig kundebehandling, med fokus på ærlig informasjon og rådgiving. Slik har vi opparbeidet oss et sterkt navn, og vi regnes i dag som en av øyas ledende eiendomsmeglere. Vi har mottatt Bellevue Best propert Agent prisen siden 2006.

Vår filosofi er ryddig veiledning fram mot det riktige valget for deg. På våre kontorer i Arguineguin og Puerto blir du møtt av profesjonelle medarbeidere, hvorav flere snakker norsk. Vi er stolte over det gode tillitsforholdet vi har opparbeidet til det norske miljøet på Gran Canaria. Mange av nordmennene som kommer til oss, har fått oss anbefalt av venner og bekjente.

I 2012 åpnet vi sågar ett kontor til i Arguineguín på 200m², som tar for seg juridiske og skattemessige tjenester, og øvrig Kundeservice samt en rekke oppfølgingstjenester; hjelp til tegning av strøm- og vannabonnement, utleie, skattespørsmål, håndtering av arveoppgjør osv.

Acegi/Boican - Største megler organisasjon på Gran Canaria

Cardenas er medlem av den største megler organisasjon på øya ACEGI, og igjennom denne organisasjon har vi tilgang en felles database BOICAN som inneholder prospekter fra mere enn 90 forskjellige meglerfirmaer. Dette gir deg som kjøper den fordelen at ha tilgang til mange flere prospekter gjennom et og samme meglerburo og derfor ikke behøver å kontakte flere ulike meglere for å finne den eiendommen du ønsker å kjøpe.

Innhold

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

Arguineguín - Loma Dos, Gran Canaria
Logo

Cardenas Eiendomsmegler

Siden 1980

Annonseinformasjon

FINN-kode345090922
Sist endret05. juni 2024 09:00
Referanse05727--CA

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.