Bildegalleri

La Cala de Mijas

La Cala de Mijas| Flott eiendom like ved sentrum av landsbyen | 4 soverom | Havutsikt

Kart med kartnålMijas Costa, Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 899 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Bruttoareal
536 m²
Boligareal
328 m²
Tomteareal
850 m² (eiet)
Byggeår
2017
P-plasser
3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

Costa del Sol Property - Prisvinnende eiendomsmegler selskap - Eksperter i Eiendomsformidling på hele Costa del Sol
Besøk oss på våre nye kontorer i Marbella - Golden Mile.

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Selg din bolig gjennom oss: Vi tilbyr deg de beste betingelser for salg av din bolig på Costa del Sol.

Tjenester laget av nordmenn for nordmenn:
Costa del Sol Property er stolte av å være drevet av nordmenn, og vi forstår dine behov og ønsker som ingen andre. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som er skreddersydd for nordmenn.

www.cdspropertygroup.com


La Cala de Mijas er en idyllisk kystlandsby som ligger på Costa del Sol, omtrent midtveis mellom Marbella og Fuengirola. Dette sjarmerende stedet har lenge vært et populært reisemål blant både lokale og internasjonale besøkende, takket være sin vakre beliggenhet, sin rolige atmosfære og sitt brede utvalg av fasiliteter og aktiviteter.

En av de mest attraktive funksjonene ved La Cala de Mijas er dens nærhet til flere fantastiske golfbaner, som appellerer til golfentusiaster fra hele verden. Noen av de mest kjente golfbanene i nærheten inkluderer La Noria Golf, Miraflores Golf Club og Calanova Golf Club, som alle tilbyr spektakulære golfopplevelser i vakre omgivelser.

I tillegg til golfmulighetene har La Cala de Mijas også et blomstrende sentrum med en rekke fasiliteter og tjenester. Her finner du et nytt Carrefour-supermarked som tilbyr et bredt utvalg av matvarer og dagligvarer, og som dekker alle behovene til lokalbefolkningen og besøkende. Sentrumet har også et variert utvalg av butikker, kafeer, restauranter og barer, hvorav mange ligger innen gangavstand fra hverandre.

Den pittoreske strandpromenaden er et annet høydepunkt i La Cala de Mijas, og her kan du nyte avslappende spaserturer langs den gyldne sanden og det klare, blå Middelhavet. Stranden har også flere strandbarer og chiringuitos som serverer fersk sjømat og forfriskende drikke, slik at du kan nyte den ultimate avslappende strandopplevelsen.

Alt i alt er La Cala de Mijas det perfekte reisemålet for de som søker en balanse mellom avslapning og aktivitet, med sin vakre natur, sine golfmuligheter, sitt livlige sentrum og sin sjarmerende strandpromenade.

Generelt

Ønsker du å eie en moderne perle i La Cala de Mijas med enestående panoramautsikt over det glitrende Middelhavet? Da presenterer vi med stolthet denne fantastiske villaen, som ligger majestetisk over landsbyen, og som tilbyr en unik blanding av moderne eleganse og praktisk luksus.

Villaen ønsker deg velkommen gjennom sin øvre inngang, ledet av en sjarmerende trapp ned til hoveddøren. Når du trer inn, åpenbarer seg et storslagent syn: et luftig og lyst stueområde som åpner seg mot et panoramavindu, som omfavner den utrolige utsikten over Middelhavet. Herfra kan du nyte en sammenhengende følelse av å være ett med naturen, mens du slapper av i komforten av ditt eget hjem.

På dette hovednivå finner du også det fortryllende hovedsoverommet, komplett med eget luksuriøst bad, samt et innbydende gjesterom og et elegant bad. Den toppmoderne kjøkken- og stueområdet er en smeltedigel av funksjonalitet og stil, designet for å imøtekomme dine kulinariske og underholdningsbehov på en elegant måte.

Men dette er ikke alt - under hovedetasjen, nås via en kombinasjon av innvendige og utvendige trapper, ligger en selvstendig leilighet med to romslige soverom og et luksuriøst bad. Perfekt for gjestene dine eller som en mulighet for ekstra inntekt gjennom utleie.

Uteområdet er en drøm i seg selv, med et utvalg av terrasser som tilbyr alt fra avslapning og forfriskende bad i det oppvarmede bassenget til intime middager under stjernene i et skyggefullt spiseområde. Garasjen og pumpen er strategisk plassert under bassengområdet, for å optimalisere plassen og sikre praktisk tilgang.

Denne eiendommen er virkelig en perle i La Cala de Mijas, en sjelden mulighet til å eie en prestisjefylt eiendom som vil sette standarden for moderne luksuslivsstil på Costa del Sol. Tidlige visninger er sterkt anbefalt, da denne juvelen er sikker på å tiltrekke seg stor interesse.

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property AS - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon.

Innhold

Frittliggende Villa, La Cala de Mijas, Costa del Sol.

4 Soverom, 4 Bad, Bygget 386 m², Terrasse 150 m², Hage/Tomt 850 m².

Beliggenhet: Landsby, Nær Golf, Nær Butikker, Nær Sjøen, Nær Skoler, Urbanisering.
Orientering: Sør.
Tilstand: Utmerket, Nylig Renoverte, Nylig Oppusset.
Basseng: Privat, Oppvarmet.
Klimakontroll: Aircondition, Varm & Kald Aircondition, Gulvvarme på Badene.
Utsikt: Hav, Panorama, Hage, Basseng.
Fasiliteter: Overbygd Terrasse, Innbygde Garderober, Nær Transport, Privat Terrasse, Treningsstudio, Gjesteleilighet, Bod, Vaskerom, Bad, Doble Vinduer.
Møbler: Delvis Møblert.
Kjøkken: Fullt Utstyrt, Kjøkken-Lounge.
Hage: Privat, Lettstelt.
Sikkerhet: Gjerdet Kompleks, Elektriske Persienner, Porttelefon, Alarmsystem, Safe.
Parkering: Underjordisk, Garasje, Privat.

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Felipe Valdes Carter (norsk)

Daglig leder

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode344979488
Sist endret21. mars 2024 09:04

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.