Bildegalleri

Luksus villa ved golfbanen i La Cala de Mijas!! 1 295 000€

Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 295 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Boligareal
255 m²
Tomteareal
401 m² (eiet)
Energimerking
B - Mørkegrønn
P-plasser
3

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Golfbane

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Moderne luksus villa i La Cala de Mijas!
Dette fantastiske huset ligger på første linje i La Noria Golf og kun 10 minutters gange fra den vakre stranden i La Cala de Mijas. Det er totalt 5 soverom, 3 bad og WC. I entréetasjen har du stor åpen stue og spisestue, kjøkken, vaskerom og WC. Fra stuen har du direkte utgang til terrasse med overbygd utendørs spiseplass, lounge område, privat basseng og solterrasse. I øverste etasje er det et stort hovedsoverom med privat terrasse, eget bad og omkledningsrom og ytterligere to doble soverom som deler et stort bad. I kjelleren er det to doble soverom som deler bad, stor stue og spill/aktivitetsrom samt kontorplass. Huset har privat parkering for 3-4 biler. En fantastisk mulighet for luksusbolig nær alle fasiliteter!

Generelt

StartGroup ble grunnlagt i 2003 av svenske og nederlandske eiere. Våre kontorer er lokalisert i La Cala de Mijas og i Calahonda midt mellom Marbella og Fuengirola, samt i Torrequebrada i Benalmadena Costa, nær Malaga flyplass, på Costa del Sol. Alle våre ansatte har solid erfaring med det spanske boligmarkedet, og vi tilbyr service på 11 forskjellige språk, inkludert svensk/norsk! StartGroup er et autorisert spansk eiendom byrå lisensiert av G.I.P.E og medlem av European Real Estate Professions CEPI og følger deres profesjonelle standarder. Vi er det første selskapet i verden hvor alle ansatte er sertifisert av den internasjonale organisasjonen for eiendomsmeglere AIPP. Vi følger også den andalusiske meglerloven med alt angående åpenhet slik at våre kunder er godt informert og kan ta den riktige avgjørelsen! Kompetanse og erfaring er vårt fundament for å kunne gi våre kunder trygghet og tillit. Takket være vår lange erfaring har vi et stort nettverk med alt fra advokater, banker og forsikringsselskaper. I tillegg hjelper vår avdeling PropertyCare våre kunder med alt som måtte trenges etter et salg, håndverkere, renholdere, korttidsutleie og så videre. Vi bistår derfor kundene gjennom hele kjøpsprosessen slik at alt blir så enkelt og raskt som mulig - vårt mål er å ha fornøyde kunder!

Vi har kontorer i både Calahonda, La Cala de Mijas og Benalmadena, så vi dekker hele strekningen mellom Malaga og Marbella. Calahonda er et tettsted som ligger i Mijas Costa kommune i provinsen Malaga. Det er bare 35 km fra Málaga flyplass og er det perfekte stedet for å nyte alt Costa del Sol har å tilby. Hvis du er interessert i å sole deg på de vakre strendene, spille golf eller tennis, spise på fantastiske restauranter og delta i en rekke utendørsaktiviteter, så har du kommet til rett sted. La Cala de Mijas er en vakker og genuin liten fiskerlandsby som ligger rett ved stranden, og i nærområdet kan vi tilby fantastiske nybygg til gunstige priser. Kontoret vårt i Torrequebrada, Benalmadena, ligger kun 17 km fra Malaga flyplass og lett tilgjengelig med lokaltog. Fantastiske strender og den vakre havnen i Puerto Marina ligger i nærheten, samt den pittoreske landsbyen Benalmadena Pueblo. Hovedbyen i Benalmadena kommune heter Arroyo de la Miel og er en fin og attraktiv by. Costa del Sol har 300 til 325 soldager i året og i tillegg en etablert infrastruktur med gode veier, sykehus, skoler og offentlig transport.

Det er enkelt og raskt å komme seg rundt kysten for de som liker variasjon. I Malaga finner vi kultur i verdensklasse; alt fra et romersk amfiteater og Picasso-museum til den nybygde moderne havnen i Muelle Uno. I trendy Marbella kan du se gigantiske luksusyachter i fasjonable Puerto Banus eller spise på en av kystens beste restauranter i gamlebyen.

Eksklusiv portefølje - kun gjennom Start Group.

StartGroup tilbyr mange av de aller beste eiendomsprospektene mellom Malaga og Marbella, den mest attraktive delen av Costa del Sol. En eiendomstransaksjon er en tillitssak, både for selgere og kjøpere. StartGroup har fått tillit fra over hundrevis av private selgere og flere banker for å markedsføre sine hjem. Siden alle objektene våre har gjennomgått vår kvalitetskontroll, kan alle potensielle kjøpere føle seg trygge på tjenestene våre. Vi er også eksklusiv salgsagent for flere nye prosjekter, noe som gjør at våre kunder alltid informeres først om nylanseringer! StartGroup hjelper deg fra start til slutt, både med kjøp og salg av din bolig. Så hvis du leter etter bolig på Costa del Sol, har du kommet til rett sted! Ta en titt på nettsiden vår og kontakt oss for mer informasjon eller spørsmål. Vi er alltid glade for å hjelpe, og med vår lange erfaring gjør vi søket etter den perfekte eiendommen mye enklere for deg.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

Costa del Sol
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode344806108
Sist endret04. apr. 2024 09:21
ReferanseST5098

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.