Bildegalleri

5 andeler solgt! €295,000 per 1/8! Boligdrømmen i Provence til en brøkdel av prisen. Bil inkludert.

Kart med kartnål206 Chemin du Peyasq, 06530 Cabris, Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 2 360 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
6
Bruksareal
245 m²
Tomteareal
3 142 m² (eiet)
Byggeår
1982

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Peis/Ildsted
Utsikt
Innlagt strøm
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

5 andeler solgt! 

Nå har du muligheten til å eie alt fra 1/8 opp til 4/8 av denne fantastiske villaen i Cabris, Provence!

Totalpris per 1/8: €295,000 inkludert alle omkostninger, fullt møblert og utstyrt. Nå med bil inkludert! 

&Hamlet fasiliterer deleie profesjonelt, slik at du kan spare betydelige beløp og samtidig nyte alle fordeler med direkte eierskap. Hvorfor eie en fritidsbolig 100% som du kun benytter en brøkdel av tiden? Les mer om villaen og vårt del-eie konsept på våre hjemmesider: https://andhamlet.com/no/listings/villa-cabris

CABRIS – ET PROVENÇALSK PARADIS
Cabris er en levende og autentisk landsby på en fjelltopp med 360 graders utsikt mot Middelhavet og Grasse - verdens parfymehovedstad, særlig kjent for sine velduftende mairoser og jasminblomster. Cabris med sine 1400 innbyggere har sin karakteristiske slottsruin, flere sjarmerende og gode restauranter, tennisbaner og golfbane i umiddelbar nærhet. I de trange gatene vandrer man mellom historiske mursteinhus, omgitt av velduftende lavendelbusker, stolte sypresser og palmetrær. Fra gammelt av har Cabris vært tilfluktsstedet for flere kjente forfattere og historiene om Le Petit Prince er skrevet her. Husk å få med deg det lokale markedet på Place de la Mairie fredag formiddag.

CÔTE D´AZUR
Kystlinjen Côte d´Azur strekker seg fra øst for Marseille helt til den italienske grensen forbi Menton. La deg forføre av den franske rivieraens tidløse skjønnhet og luksuriøse sjarm. Med sitt glitrende azurblå Middelhav, strålende solskinn og maleriske frodige landskap er dette destinasjonen som appellerer til sansene og fortryller sjelen. Fra eksklusiviteten i Monaco til de skjulte buktene ved Antibes, inviterer hver perle langs kysten til å oppleve Rivieraens rike eleganse. Utforsk det fargerike markedet i Nice, forsvinn inn i de smale gatene i gamlebyene og nyt lokale gourmetopplevelser ved havet.

AKTIVITETER
Utforsk de fantastiske mulighetene som venter på deg i Provence. Cabris er utgangspunktet for en rekke spennende naturaktiviteter, fra utallige turmuligheter i den nærliggende nasjonalparken til sykkelturer gjennom pittoreske landsbyer. Utforsk den gamle byens sjarmerende brosteinsgater og historiske severdigheter, eller nyt en piknik med panoramautsikt over det glitrende Middelhavet. Rivieraen frister med et hav av muligheter, hvor du kan bade i det krystallklare vannet, prøve deg på seiling og kitesurfing, eller nyte en båttur langs kysten for å oppdage skjulte bukter og hemmelige strender. Etter solnedgangen kan du oppleve det pulserende nattelivet i Cannes, med sjarmerende kafeer, trendy barer og eksklusive klubber som inviterer deg til å danse natten lang.

KULINARISKE HERLIGHETER
Med en stolt provençalsk matkultur, lokker en overflod av spisesteder deg med en smak av lokale råvarer og autentisk fransk kjøkken. Etter en dag med hvor du nyter rivieraens livsstil til det fulle inviterer de sjarmerende bistroene og gourmetrestaurantene deg til å smake på eksklusive retter, tilberedt med kjærlighet og lidenskap av dyktige lokale kokker. I Cabris kan du nyte velsmakende retter med en spektakulær utsikt hos Auberge du Vieux Chateau. Vennligst sørg også for å besøke Café L'Union i Speracedes for et godt fransk måltid eller bare for et glass vin. Virkelig autentisk og innen kort gangavstand fra Villa Cabris.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode344801967
Sist endret13. juni 2024 13:50
ReferanseVilla Cabris

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.