Bildegalleri

MASPALOMAS - Nylig renovert bungalow i Maspalomas Lago, Campo Internacional.

Avenida Touroperador Kuoni, 25, Maspalomas, Spain, Gran Canaria
PrisantydningEUR 215 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Bruksareal
42 m²
Energimerking
G

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Golfbane
Innlagt strøm
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Playa del Ingles er kjent for sin hyggelige og inkluderende atmosfære. De første ferieleilighetene ble bygget i 1962 og i løpet av årene har Playa del Ingles utviklet seg til å bli et av de livligste stedene på sørsiden av Gran Canaria. Her finner du utallige restauranter, barer, butikker, kjøpesentre, leiligheter og hoteller. I Playa del Ingles møter du en fin blanding av ferieturister, lokalbefolkning og folk som har slått seg til ro deler av året. Det er stor spredning i alder og nasjonalitet, rett og slett fordi stedet tilbyr noe for enhver smak. Klimaet er upåklagelig hele året og innbyr til late dager, sene kvelder samt aktiviteter både til lands og til lands. Omgitt av vakkert hav, vakker strand, fantastiske sanddyner på den ene siden og fredelige San Augustin på den andre, er Playa del Inglés en favoritt blant mange.

Generelt

Å investere i et eget hjem på Gran Canaria betyr at du får en deilig og avslappende livsstil tilbake. Svært få angrer på valget om å tilbringe hele eller deler av året her. For oss i International Home Investments er kunden alltid i fokus, og alle kunder er forskjellige. For å møte våre kunders ulike behov har vi et sterkt team bestående av ansatte som snakker ulike språk, har ulik bakgrunn og som varierer i alder og preferanser. Vi har blant annet en ekspert på markedsføring og en norsk advokat som sørger for at hele prosessen går knirkefritt. God kommunikasjon og godt samarbeid er våre sentrale verdier. Vi legger vår ære i å ha en åpen og god dialog med kjøpere, selgere, håndverkere, advokater og skatterådgivere for å kunne tilby våre kunder en enkel og problemfri bolighandel. Du kan trygt lene deg tilbake og la oss gjøre en god jobb for deg, fornøyde kunder er det vi lever av. Meglerne våre er godt kjent over hele øya, har et stort nettverk og snakker mange forskjellige språk. Ta kontakt for en uforpliktende prat i dag.

Adkomst/Tomteforhold

25 minutter med bil fra flyplassen

Innhold

IHI er stolte av å presentere denne renoverte bungalowen i det populære området i Maspalomas, Campo Internacional. Maspalomas Lago Canary Sunset-fasilitetene er spesialdesignet for en avslappende og frakoblet ferie som vil få deg til å ønske å komme tilbake igjen og igjen. Komplekset tilbyr 3 basseng, betjent resepsjon og egen fantastisk restaurant!

Canarycook ligger en 15-minutters spasertur unna, mens Parroquia de San Fernando ligger innen 15 minutters gange fra komplekset. Maspalomas sentrum ligger 10 minutters gange unna. De nærmeste restaurantene, inkludert La Piazza og Restaurante Los Angeles, ligger 450 meter unna. Necropolis de Arteara ligger en kort spasertur unna denne villaen.

Denne bungalowen har blitt totalrenovert og har 42 kvadratmeter. Den har 1 soverom, 1 bad og stue-kjøkken. Det er en romslig balkong hvor du kan nyte en morgenkaffe, eller noe godt i glasset om kveldene med hyggelige naboer. 

Priser: 

 • Eiendomsskatt: €400 per år.
 • Fellesutgifter: €90 per måned.
 • Omsetningsavgift: 6,5%
 • Notarius: €1500 
 • Eiendomsregisteret: €1500
 • IHI kjøpsassistanse (valgfritt): €3000 

IHI kjøpsassistanse: 

Ved å benytte deg av vår kjøpsassistanse, kan du la oss gjøre jobben mens du bruker tiden din på andre ting. Enten du oppholder deg i hjemlandet eller her på Gran Canaria kan du overlate alt ansvaret til oss. Vår norske jurist, i samarbeid med vår spanske advokat sørger for at alt går riktig for seg. 

Dette tilbyr vi ved kjøp av bolig:

 • Fullmakt for praktiske og juridiske oppgaver
 • Kontroll av eiendomsopplysninger, reguleringer og tillatelser
 • Lovlig kontrakt som sikrer dine interesser på ditt morsmål og spansk
 • Ditt eget skattenummer (NIE)
 • Din egen spanske bankkonto med autotrekk på faste utgifter
 • Sletting av heftelser
 • Pengetransaksjoner direkte til sikret klientkonto hos det offentlige kontrollorganet        Notarius Publicus
 • Gjennomføring av bolighandelen 
 • Representasjon ved signering av kontrakt og skjøte
 • Betaling av pålagte skatter og avgifter knyttet til kjøpet
 • Betaling innen frister (før, under og etter overskjøting)
 • Eierskifte i sameiet, vann, elektrisitet , forsikring
 • Informasjon om arv/skifte/testamente

Standard

Nylig renovert

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

Avenida Touroperador Kuoni, 25, Maspalomas, Spain, Gran Canaria
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode344667265
Sist endret18. mars 2024 10:27
ReferanseIHI122

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.