Bildegalleri

Estepona | Leilighet mellometasje med 3 soverom og 3 bad | Sørvendt | Frontlinje strandkompleks | Havutsikt | Basseng

Kart med kartnålEstepona, Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 250 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Grunnflate
189 m²
Boligareal
149 m²
Tomt
Eiet
Byggeår
2019

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Kontakt Costa del Sol Property
Tlf: +47 99090996
Mail: post@cdsproperty.es
Totalleverandør av eiendomstjenester på Costa del Sol

Om eiendommen

Beliggenhet

Costa del Sol Property - Prisvinnende eiendomsmegler selskap - Eksperter i Eiendomsformidling på hele Costa del Sol - Eneste totalleverandør av alle eiendomstjenester - tjenester laget av nordmenn for nordmenn:
Besøk oss på våre nye kontorer i Marbella - Golden Mile.

Estepona, en perle langs Costa del Sol, er en sjarmerende by som kombinerer autentisk spansk sjarm med moderne fasiliteter og vakre strender. Beliggende vest for Marbella, omfavner Estepona en unik blanding av historie, kultur og naturlig skjønnhet som appellerer til både lokalbefolkningen og besøkende.

Med sine smale brosteinsbelagte gater, blomsterkasser som pryder balkongene og tradisjonelle hvite bygninger, utstråler Estepona en atmosfære av ekte andalusisk karakter. Byen er kjent for sin bevaring av sin gamleby, hvor du kan utforske pittoreske torg, historiske kirker og koselige tapasbarer som serverer autentiske spanske retter.

En av høydepunktene i Estepona er dens fantastiske strender. Med over 20 kilometer med gylden sand og det klare Middelhavet, tilbyr Estepona et paradis for soltilbedere og vannentusiaster. Fra familievennlige strender med roligere farvann til mer avsidesliggende bukter omgitt av klipper og natur, er det et utvalg for enhver smak.

I tillegg til strandlivet kan besøkende nyte en rekke utendørsaktiviteter, inkludert golf på noen av Costa del Sols beste golfbaner, fotturer i de vakre fjellene i Serranía de Ronda, eller utforske det marine livet ved Estepona Marina.

Estepona er også et kulturelt senter, med flere kunstinstallasjoner og vakre offentlige plasser som beriker bybildet. Den prisbelønte Orquidario de Estepona, en botanisk hage som huser en imponerende samling av orkideer og andre tropiske planter, er et must-besøk for naturelskere.

For de som er interessert i historie, tilbyr Estepona et glimt inn i fortiden med steder som Castillo de San Luis, en gammel festning som gir panoramautsikt over byen, og Plaza de las Flores, et sjarmerende torg omgitt av kafeer og blomsterbutikker.

Mat og drikke spiller en viktig rolle i Esteponas kultur, med et bredt utvalg av restauranter som serverer alt fra fersk sjømat til tradisjonelle andalusiske retter. Fra de sjarmerende tapasbarene i gamlebyen til strandrestauranter langs kysten, er det alltid noe deilig å prøve.

Med sin vakre beliggenhet, rike historie, mangfoldige kultur og avslappede atmosfære er Estepona et ideelt reisemål for de som søker å oppleve det beste av Costa del Sol.

Estepona har blitt den nye målestokken i Costa del Sol. Satsingen på bærekraftig byvekst basert på  relevante eiendomsprosjekter og omfattende grønne områder gjør det mulig å skryte av å være den sanne "Garden of Costa del Sol". Estepona tilbyr en perfekt blanding mellom den beste gastronomien og tradisjonell andalusisk arkitektur og et bredt spekter av moderne og avantgarde-restauranter og strandklubber, i tillegg til nærheten til mange golfbaner.

Generelt

Costa del Sol property presenterer denne sørvendte leiligheten beliggende i et boligkompleks med direkte tilgang til stranden. Den er svært nær alle fasiliteter og tjenester og til byen, marinaen og utmerkede golfbaner, inkludert Valle Romano, El Cortesín og Valderramma Golf.

Leiligheten består av et fullt utstyrt kjøkken med åpen planløsning med øy som har høyspesifikasjoner og hvitevarer og en stor stue. De enorme gulv-til-tak-vinduene gir mye lys og smelter sømløst sammen innendørs med utendørs når de fører ut til en enorm terrasse hvor du kan nyte panoramautsikten. Porselanske gulv, nøytrale toner og åpen, moderne design skaper også en moderne og lys atmosfære for den perfekte middelhavsfølelsen! Det er tre soverom og tre bad, alle vakkert presentert.

Leiligheten har et domotisk system for å kontrollere persienner og markiser, lys, klimakontroll og alarmer. Oppvarmingen er aerotermisk med gulvvarme også.

Leilighetene i denne urbanisasjonen er bygget rundt store velstelte hager som smelter sammen med stranden, og fellesområdene inkluderer store svømmebassenger, et arbeidsområde, padlebane, treningsstudio, spa og helse- og sosialklubb.

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property - Din Eiendomsformidler på Costa del Sol

Vi er stolte vinnere av følgende priser:

Real Estate Awards Gala - Higueron Hotel Curio by Hilton

Top Sales Agency Award 2022/23 - Costa del Sol Property
Top Sales Agent Award 2021/22: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)
Top Sales Agent Award 2022/23: Felipe Valdes Carter (Costa del Sol Property)

Utforsk vår nyoppdaterte hjemmeside: www.cdsproperty.no
Med over 25 000 boliger til salgs på Costa del Sol, finner vi garantert ditt drømmehjem hos oss!

Ledende innen nybygg: Vi tilbyr det største utvalget av nybygg prosjekter og tomter for utvikling langs hele kysten.

Vi er stolte av å være Norges ledende eiendomsformidler, med en velkjent tilstedeværelse på Costa del Sol. Vi har bistått hundrevis av nordmenn med vellykkede boligjakter over hele området. Uansett om du søker etter en feriebolig, en investeringsmulighet, en tomte for utvikling, eller en eksklusiv luksusbolig, kan vi være din pålitelige rådgiver.
Uansett om du søker eiendom i de pittoreske gatene i Nerja, den pulserende kulturen i Malaga, de solfylte strendene i Torremolinos, Benalmadena, og Fuengirola, det rolige og avslappende miljøet i Mijas, den eksklusive luksusen i Marbella og Benahavis, den sjarmerende atmosfæren i Estepona, eller den vakre kystlinjen i Manilva og Sotogrande - kan du være sikker på at Costa del Sol Property dekker hele regionen.

Vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby et bredt spekter av eiendommer på markedet, inkludert våre egne eksklusive tilbud som ikke er tilgjengelige andre steder. Vi kjenner nordmenns behov og ønsker svært godt, og vårt mål er alltid å matche våre kunders forventninger til punkt og prikke.

Vi er stolte av å være den eneste aktøren på Costa del Sol som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å dekke alle dine eiendomsbehov. Vår dedikerte tilnærming og brede spekter av tjenester inkluderer:

Costa del Sol Vacation: Ønsker du å leie ut ferieboligen din eller leie en feriebolig for den perfekte ferieopplevelsen? Vår utleietjeneste, tilgjengelig på www.cdsvacation.com, sikrer en sømløs opplevelse for både eiere og gjester.

Costa del Sol Service: Trenger din eiendom vedlikehold, renovering eller renholdstjenester? Vårt team av eksperter på www.cdsservice.es tar seg av alt fra småreparasjoner til store oppussingsprosjekter, slik at din eiendom alltid holder høy standard.

Costa del Sol Interior: Ønsker du å gi din bolig en ny glans? Våre profesjonelle interiørdesignere på www.cdsinterior.es hjelper deg med å skape din drømmebolig, enten det er en moderne leilighet ved stranden eller en luksuriøs villa med panoramautsikt.

Costa del Sol Finance: Trenger du finansiering for ditt eiendomskjøp? Våre erfarne lånemeglere på www.cdsfinance.es hjelper deg med å finne den beste finansieringsløsningen tilpasset dine behov og din økonomiske situasjon.

Costa del Sol Development: Drømmer du om å bygge ditt eget hjem på Costa del Sol? Vår tjeneste på www.cdsdevelopment.es gir deg tilgang til tomter og hjelper deg med å realisere ditt drømmehus, fra planlegging til ferdigstillelse.

Costa del Sol Studio: Ønsker du å markedsføre din eiendom på best mulig måte? Våre profesjonelle fotografer og videoprodusenter på www.cdsstudio.es sikrer at din eiendom blir presentert på en attraktiv og engasjerende måte.

Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, og har opparbeidet oss tillit blant våre kunder fra både Norge og andre europeiske land. Vårt fokus er alltid på å tilfredsstille kundenes krav og presentere eiendommer som representerer ekte verdi, uansett prisnivå.

Velkommen til Costa del Sol Property, hvor vi tilbyr eiendomstjenester skreddersydd for nordmenn, av nordmenn. Besøk oss på www.cdspropertygroup.com for mer informasjon.

Innhold

- 3 soverom
- 3 bad
- Frontlinje strandkompleks.
- Nærme byen
- Nærme butikker
- Nærme havnen
- Sør orientering
- Innendørs basseng
- Barnebasseng
- Havutsikt
- Panoramautsikt
- Komplekset tilbyr: Gym, spillerom, badstue, paddle tennis, bar, 24-timers resepsjon.
- Fullt møblert
- Fullt utstyrt kjøkken.
- Felles hage
- Inngjerdet kompleks
- Alarmsystem
- 24-timers sikkerhet.
- Underjordisk parkering

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Felipe Valdes Carter

Daglig leder

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode344067516
Sist endret24. mars 2024 06:52

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.