Bildegalleri

Investering! Nyrenoverte leiligheter med utleiepotensiale nære golf!

Campoamor, 03189 Orihuela Costa, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 164 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
80 m²
Energimerking
B - Mørkegrønn
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Dette nyrenoverte leilighetsanlegget ligger i området Villamartin/La Fuente like i nærheten av 4 flotte golfbaner Las Ramblas, Campoamor, Villamartin og Las Collinas. Området er populær blant golfere og evt utleiemuligheter er gode i området. Her er det gangavstand til lokale barer, matbutikk, apotek, golfstore og det populære La Fuentesenteret med flere restauranter, barer og kafeer. Det er kort vei til La Zenia og strendene i Orihuela Costa, ca 5 min med bil eller du kan ta den lokale bussen som går flere ganger daglig med busstopp ved La Fuentesenteret.  Det er flott turterreng og sykkelveier langs kanalen i nærheten. Til Torrevieja er det ca 10km og til flysplassen i Alicante tar det ca 50min med bil. Mange fastboende fra flere land i området.

Generelt

Koselig leilighetskompleks som nylig er renovert og lagt ut for salg! Leilighetene som er tilgjengelig har 2 soverom og 2 bad, åpen stue/kjøkkenløsning, innebygde garderober, terrasse og privat takterrasse. Området er lukket og parkering i parkeringskjeller følger med. Flott fellesområde med svømmebasseng. Leilighetene passer utmerket som helårs, ferie-og eller utleiebolig! God investeringsmuighet! Ta kontakt med oss for visning/videovisning!

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Spanish Homeslink har lisens som eiendomsmegler og har over 20 års erfaring med kjøp og salg av bolig på Costa Blanca. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen både før, under og etter et evt kjøp eller salg av bolig. Vi samarbeider med flere meglere og kan også tilby dere hjelp fra skandinavisktalende advokater eller bankansatte om det ønskes. Vi ønsker å hjelpe dere på en profesjonell og hyggelig måte. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Campoamor, 03189 Orihuela Costa, Costa Blanca sør
Logo

Spanish Homes Link Norge

Velkommen til Spanish Homes Link

Annonseinformasjon

FINN-kode343911053
Sist endret12. mars 2024 18:59

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.