Bildegalleri

Villa Santa Marinella med basseng og utsikt

Santa Marinella, 00058 Lazio
PrisantydningEUR 999 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
7
Primærrom
340 m²
Boligareal
340 m²
Tomteareal
340 m²
Rom
12

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet, adkomst

Santa Marinella er en liten, hyggelig by ved havet med ca. 17 000 innbyggere, bare 35 minutter med tog nordover fra Roma. Man kan ta sitt morgenbad fra badebryggene eller på stranden, tilbringe formiddagen på én av de mange strendene i byen, og enda rekke å spise lunsj i Roma. Byen er typisk italiensk og har svært lite turister, men mange romere har sitt landsted her. Santa Marinella har fått mange nye restauranter og de gamle henger fremdeles med. Det er to lokale markeder i byen, samt alt man ellers måtte trenge. Santa Marinella ligger fantastisk sentralt til, for den som vil oppleve andre deler av Italia, og er et fint utgangspunkt like ved Roma. Byen ligger kun få kilometer fra Toscana med utallige kunst- og kulturminner i umiddelbar nærhet. Civitavecchia, som er Romas cruisehavn, ligger bare syv kilometer unna. Santa Marinella har et unikt klima og meget gunstig luft.

Avstander/kommunikasjon

Santa Marinella har gode forbindelser med Roma by både via buss, tog og autostrada. Nærmeste flyplass er i Roma som ligger ca. 60 km nordvest for Santa Marinella. Hit går det direktefly fra Norge som tar ca. tre timer. Fra flyplassen tar det ca. 35-40 minutter med bil. Toscana befinner seg ca. 50 km fra Santa Marinella, og her finnes mange flotte utfluktsmål som kan nås på en dagstur. Til Napoli, Sorrento, Capri og Amalfikysten kommer man på noen timer. Golfbane bare ca. 20 minutter unna.

Innhold

Denne imponerende villaen med et stort svømmebasseng i Santa Marinella, som er omgitt av grøntområder og nyter en dominerende beliggenhet. Her kan du nyte en fantastisk utsikt over både havet og åsene, mens du omgis av frukttrær av forskjellige slag og hele 75 oliventrær.

Eiendommen har et stort stenbelagt område på omtrent 500 kvadratmeter, komplett med ovn, grill og en utsikt som gir deg muligheten til å oppleve de berømte solnedgangene på enestående vis. Dette området er ideelt for å arrangere fester og andre sosiale begivenheter.

En innbydende veranda fører deg inn i villaen, hvor du blir møtt av en imponerende dobbel stue med hele to peiser. Til venstre, gangen som leder til tre doble soverom, hver med eget bad, samt et kontor. Til høyre finner du et velutstyrt kjøkken med vedfyrt ovn, i tillegg til et gjestetoalett og et teknisk rom.

En elegant marmortrapp fører deg til andre etasje, hvor du vil finne en romslig gang og tilgang til en terrasse med en fantastisk utsikt. Ingen av de fire rommene på dette nivået mangler eget bad, og alle kan skilte med flott utsikt.

I kjelleren er det romslige rom i rå- grov tilstand som kan tilpasses etter behov, og i tillegg til parkering ved inngangen, tilbyr eiendommen også to garasjer.

Dette er en unik type bolig med en misunnelsesverdig beliggenhet, og den tilbyr fred, personvern og romslige kvadratmeter. Enten du ser etter et hjem, et overnattingssted, en villa for arrangementer eller en representasjonsbolig, vil denne eiendommen oppfylle alle dine behov og ønsker.
Villaen må sees og eiere girt ikke ut flere bilder.

Visning

Etter avtale med megler som gjerne tar deg med på en digital byvandring/tur i området hvor denne eiendommen ligger.qvtd1toser|00006be34493|NorskMegling.RealEstate|PartialText|Text|6D4D3207-40AD-4A45-8813-25F10C77DBAE

Finansiering

Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby langsiktig finansiering til våre kunder.
Finansiering i Euro eller annen valuta kan tilbys i de fleste land, med lån opp til 80% av kjøpesummen med pant i eiendommen.

Faglig og daglig leder Agnar D. Carlsen, MNEF/FIABCI/CEO .
firmapost@norskmegling.noqvtd1toser|00006be34493|NorskMegling.RealEstate|PartialText|Text|E75EEE63-9ED8-46EC-9C33-43F60A44D625

Velkommen til våre seminarer

VI ARRANGERER SEMINAR hver høst. Her vil vi blant annet presentere aktuelle eiendommer og orientere om skatter og avgifter ved kjøp og ved eie av bolig i utlandet. Se informasjon og påmelding under SEMINARER på vår nettside.

TRYGG OG PROFESJONELL EIENDOMSHANDEL - koster ikke mer!
Bruk oss som din søkemegler du også - det lønner deg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg, vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til!

VÅRE NORSKE EIENDOMSMEGLERE er medlem i NEF- Norges Eiendomsmeglerforbund og i den internasjonale meglerforeningen FIABCI.

VI HAR BISTÅTT TUSENER AV NORDMENN i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Vi tilbyr en meget stor internasjonal eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i mange land.

BRUK EIENDOMSSØK-menyen på vår nettside så får du en oversikt over hvilke typer eiendommer vi kan tilby.

Dersom du finner boliger på andre megleres nettsider - send oss linken så undersøker vi om eiendommen er for salg og om megleren har et gyldig salgsoppdrag.

Norsk Megling International har meglerbevilling som tilfredsstiller EU's krav. Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største aktørene i markedet.

Vi bistår med vår erfaring og har engasjert dyktige medhjelpere. Vi har partneravtale med notarer og advokater, samt norske advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på en korrekt måte. Alle innbetalinger og reservasjonsbeløp skjer til notarens/advokatens klientkonto. Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby gunstig langsiktig finansiering til våre kunder. Sammen med våre partnere har i spisskompetanse om alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet, og sammen kvalitetssikrer vi kjøpsprosessen fra A til Å.

Som medlemmer av de internasjonale meglerorganisasjonene: FIABCI, UNIS, CEPI og CEI samarbeider vi med veletablerte og erfarne meglerkollegaer!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/norskmeglingutland/ og på Instagram @norskmegling2021

VÅRE SEMINARER OM KJØPSPROSESSEN M.M. FOR BOLIG I UTLANDET ER SVÆRT POPULÆRE.
VI ARRANGERER DISSE HVER VÅR OG HØST, SE VÅRT PROGRAM OG PÅMELDING PÅ VÅR NETTSIDE

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Ta kontakt med megler for komplett informasjonqvtd1toser|00006be34493|NorskMegling.RealEstate|PartialText|Text|EE95FE3A-E0BF-467B-B352-E42CD67DD3E0

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Santa Marinella, 00058 Lazio
Logo

NORSK MEGLING INTERNATIO­NAL - EURL - IMMO

Gabriella Gandolfi

Utlandsmegler/Italia FIABCI

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode343817452
Sist endret12. mars 2024 00:47

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.