Bildegalleri

Leilighet med hage og 3 soverom i Punta Prima

Kart med kartnålPunta Prima, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 299 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruttoareal
84 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Innova Beach III er en helt ny utvikling som består av to og tre soverom, med to bad luksuriøse maisonetter og to frittstående villaer som ligger i populære Punta Prima som ligger en kort spasertur fra en rekke fasiliteter og strendene med blått flagg.

Maisonettene er fordelt i to blokker. Eiendommene i første etasje tilbyr tre soverom med store hager, og maisonettene i toppetasjen har to soverom, solrike balkonger og store takterrasse med fantastisk utsikt over områdene rundt.

Alle maisonettene med tre soverom i første etasje har åpen planløsning mellom stue og kjøkken, vaskerom/vaskerom, tre romslige soverom med innebygde garderober, to bad og et vaskerom.

Leiligheten med to soverom i toppetasjen består av en stue med terrassedører som fører ut til terrassen, et moderne kjøkken med åpen planløsning, vaskerom/vaskerom, spisestue, et hovedsoverom med innebygde garderober og eget bad, et ekstra soverom med dobbeltseng og et gjestebad. Trappen fra terrassen fører opp til det private solariet på taket hvor du kan nyte solen hele dagen.

Villaene består av fire doble soverom (alle med innebygde garderober), tre familiebad (ett med eget bad), fullt utstyrt moderne kjøkken og stor stue/spisestue med åpen planløsning som åpner ut mot et privat svømmebasseng og anlagt hage. Den øverste etasjen består av tre andre romslige soverom med garderober og to bad (ett med eget bad). Soverommet har direkte utgang til fin, solrik terrasse. Det er et romslig solarium på toppen med fin utsikt over omgivelsene.

Denne inngjerdede eksklusive utviklingen har praktfulle hageanlegg komplett med svømmebasseng, treningsstudio, jacuzzi og barnebasseng.
Hver eiendom er ferdig til høyeste standard og inkluderer et moderne kjøkken, LED-belysning, forhåndsinstallasjon av ventilert klimaanlegg og det er også en sikker underjordisk parkeringsplass inkludert.

Punta Prima er et modent boligområde og ligger kun en kort spasertur til Punta Marina kommersielle senter hvor du finner mange butikker, barer og restauranter. I omgivelsene finner du et bredt utvalg av hyggelige restauranter, kafeer, supermarkeder, apotek og alle fasiliteter du måtte trenge. Innen en kort kjøretur kan du nå sentrum av Torrevieja og dets fantastiske strender, samt de populære strendene på Orihuela Costa. Det er også en fantastisk promenade for flotte turer, flere golfbaner i nærheten, inkludert Villamartin, Las Ramblas, Campoamor og det prisbelønte golfanlegget Las Colinas.

Det populære kjøpesenteret La Zenia Boulavard og strendene med blått flagg er en kort kjøretur unna.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 3000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. 

Vårt kontor i Spania, MASA International ble startet i 1981 og har vokst fra den spede starten som en liten lokal eiendomsmegler til en solid internasjonal organisasjon som den er i dag, uten å miste den spesielle “familiefølelsen” som våre kunder fortsatt finner beroligende.

Vi har frem til i dag hjulpet over 36.000 familier med å realisere sine drømmer om egen bolig i Spania. Se hele vårt utvalg på våre web sider.

Vi er med rette stolte av vårt rykte som et av Europas ledende eiendomsmegler selskaper og har alltid vært stolte av at vi alltid markedsfører de boligene som gir mest valutta for pengene og har et stort utvalg av boliger for salg.

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å bruke noen dager sammen med oss for å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Vi avtaler på forhånd tidspunkter, og kan også stå for innkvartering på hotell i den tiden dere er sammen med oss. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

 

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

3 soverom og 2 bad , hage 60m2. + Porch 17m2
Garasje underjordisk, pre-installert A/C, felles basseng.

Ferdigstillelse sept-2025

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

 

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode343379157
Sist endret14. apr. 2024 11:33
ReferanseInnova

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.