Bildegalleri

NYE REKKHUS/VILLAER MED PANORAMAUTSIKT I LA NUCIA

Kart med kartnålLa Nucia, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 380 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
7
Boligareal
171 m²
Tomteareal
186 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Boligene som skal bygges har 3 etasjer og har 4 soverom, 3 bad, toalett, 1 stue – spisestue – kjøkken, overbygde terrasser eller solarium etter eget valg. De har en hage, en stor tomt, parkering, bod, felles svømmebasseng og fellesarealer.
Ved inngang inne i huset har vi toalett og åpen inngang til stue – spisestue – kjøkken. Kjøkkenet er fullt utstyrt inkl. plass til galleri. Gjennom stuen når vi en fantastisk 15 m2 terrasse med spektakulær utsikt.
Via trapper kommer vi inn i mellometasjen med to herlige soverom med innebygde garderober, begge med utgang til ytterligere 11 m2 terrasse. Ett av soverommene har eget bad.
Underetasjen har et soverom med stor innebygd garderobe og bod. Det er to rom igjen med tre alternativer å velge mellom: et TV-rom og det fjerde soverommet, et TV-rom og kontor eller et kjøkken med stue/spisestue. Utenfor denne etasjen er det en hage og en annen kunstgresshage. Mulighet for å bygge et privat basseng.
Boligene har en pansret sikkerhetsdør, lamellgardiner, aerotermisk varmtvann og støtte for solcellepaneler. Alle boliger har adkomst bygget for å lage heis om ønskelig.
I fellesområdene finner vi sypresshekk, temahager etter soner, prydfontener og aromatiserte planter, et lekeområde for barn, paddletennis OG fantastisk panoramautsikt over sbasseng med boblebad.
Du får panoramautsikt over Albir og Benidorm. Ta kontakt for mer info.
TIL SALG I LA NUCIA FRA 380 000 EURO

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

BOLIGSPESIALISTEN - 25 ÅR MED SALG OG UTLEIE PÅ COSTA BLANCA

Din spesialist på eiendom i Albir

Annonseinformasjon

FINN-kode343332076
Sist endret08. mars 2024 17:09
ReferanseS-4508

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.