Bildegalleri

Tourettes - Renovert villa med svømmebasseng og uforstyrret utsikt

TOURETTES, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 1 160 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Primærrom
170 m²
Tomteareal
6 500 m²
Byggeår
1978
P-plasser
2

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Bare noen få minutter fra landsbyen Fayence, i fredelige omgivelser omgitt av natur, finner du denne lyse, renoverte villaen på rundt 170 m² med uforstyrret utsikt over skogen og landsbyen Tourrettes.

I første etasje finner du en entré, en lys stue med peis, et stort kjøkken med utgang til en veranda og en overbygd terrasse med ildsted, to soverom, hvert med eget dusjrom, og et arbeidsrom. Vaskerom og kjeller.
Første etasje har 3 soverom og et bad.

Den 6600 m² store hagen har et solrikt svømmebasseng med uforstyrret utsikt over skogen, en stor terrasse med et praktfullt oliventre, et sommerkjøkken og god plass til å slappe av.
En garasje med verksted og en carport for to biler kompletterer eiendommen.

Eiendommen er fullstendig inngjerdet og har doble porter og videoovervåkningssystem.

En nydelig eiendom i rolige, grønne omgivelser som bare venter på å bli sett!

Referanse: 84250640

Ønsker du å selge eller kjøpe bolig i Frankrike, eller har du funnet en bolig på nettet og ønsker bistand fra skandinavisktalende megler?

Ta kontakt med oss. Vi bistår både med kjøp og salg. Om du har funnet en bolig på nettet som virker interessant, send oss gjerne linken og vi hjelper deg også med det!

Vi har vår egen store portefølje av eiendommer, men i Frankrike samarbeider alle med hverandre. Vi kan derfor hjelpe deg med boliger som ligger hos våre konkurrenter. Du trenger derfor ikke å henvende deg til flere meglere.

Ved ønske om kjøp, finner vi drømmeboligen for deg.

Har du en bolig i Frankrike som du ønsker å selge, kan vi som autorisert fransk megler bistår med dette.

Om Wretman Estate:

Vi er det største skandinaviske eiendomsmeglerfirmaet på den franske rivieraen. Wretman Estate hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendom. For deg som vil kjøpe eiendom tilbyr vi et skreddersydd eiendomssøk med fokus på dine ønsker og behov, uten at dette koster deg noe! Når du finner ditt drømmehjem, hjelper vi deg med prisforhandlinger for å sørge for at du gjør et godt kjøp. For oss er hver kjøper en potensiell fremtidig selger, så det er viktig for oss at våre kunder kjøper til riktig pris og er fornøyd med vår innsats. Vi skiller oss fra andre meglerfirmaer ved at vi følger med gjennom hele den komplekse kjøps-/salgsprosessen slik som notarmøter, abonnementer m.m. uten at dette koster deg noe ekstra. Vi gir råd og hjelp på veien også etter at ditt kjøp er avsluttet. En bolighandel er sjelden avsluttet når overtakelsen har funnet sted. For oss er en bolighandel på den franske rivieraen så mye mer enn å gjøre en handel.

Om å kjøpe eiendom i Frankrike:

Vær oppmerksom på at kartplasseringen i boligannonsene sjelden er helt korrekt i Frankrike, eksakte adresser utgis normalt ikke. Disse får du først ved visning. Opplysningene om eiendommen er basert på selgers opplysninger og ellers den informasjon som er tilgjengelig for megler. Det tas derfor forbehold om informasjonen er korrekt i annonsen. Når du skal kjøpe bolig i Frankrike, er det notaren som sitter med den endelige informasjonen. Korrekte opplysninger vil være tilgjengelig i god tid før du er bundet til et eventuelt kjøp. Omkostningene ved et eiendomskjøp i Frankrike er ca 7,5% av kjøpesum og 2 - 3% for nybygg. Dette inkluderer notaromkostninger og tinglysningsavgifter. Wretman Estate følger franske lover og regler og tar ingen ekstra provisjon fra kjøper. Provisjonen er inkludert i kjøps-/salgssummen og avtales mellom selger og megler. Denne provisjonen deles på de involverte meglerne. Vi kan derfor også søke eiendom utenfor vår egen salgsportefølje.

Wretman Estate er mer enn en megler i det sydlige Frankrike!

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

TOURETTES, Alpes-Maritimes
Logo

Wretman Estate & Consulting

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode343308907
Sist endret13. mars 2024 08:39
Referanse84250640

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.