Bildegalleri

MANDELIEU-LA-NAPOULE - 3p Prestisjebolig

MANDELIEU-LA-NAPOULE - Mandelieu, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 475 000,–
Felleskost/mnd.
233,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
68 m²
Byggeår
1971
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Denne moderne leiligheten med to soverom ligger i syvende etasje i en av Mandelieus mest ettertraktede boliger.
Fra alle rom har du utsikt over havet, Lérins-øyene og Estérel-massivet.
Terrassen har utgang fra stuen og gir en utendørsfølelse hele året, med mye lys og solskinn, noe som gjør den til det perfekte stedet å nyte en god middag.

Når du kommer inn, finner du umiddelbart en stue og et delvis innglasset soverom. Dette rommet kan enkelt gjøres om til et mer privat soverom hvis du ønsker det.

Videre finner du et moderne kjøkken, også det med havutsikt. Et nyrenovert bad med badekar og dusj. Leiligheten avsluttes med enda et soverom, også med havutsikt. Gjestetoalett i gangen.

Denne prestisjefylte boligen kan skilte med et 50 meter langt olympisk svømmebasseng og store grøntområder. Rett ved siden av ligger den berømte marinaen, og med denne leiligheten har du mulighet til å kjøpe en 8 meter lang båtplass. Prisen er 75 000 euro. En båt følger også med for 100 000 euro.

Mandelieus berømte golfbane, The Old Course, ligger bare en kort spasertur unna, og havet er bare 10 minutters gange unna.

Det er en parkeringsplass beskyttet av en automatisk bom og en kjeller i kjelleren.

Referanse: 

82257147
Ønsker du å selge eller kjøpe bolig i Frankrike, eller har du funnet en bolig på nettet og ønsker bistand fra skandinavisktalende megler?

Ta kontakt med oss. Vi bistår både med kjøp og salg. Om du har funnet en bolig på nettet som virker interessant, send oss gjerne linken og vi hjelper deg også med det!

Vi har vår egen store portefølje av eiendommer, men i Frankrike samarbeider alle med hverandre. Vi kan derfor hjelpe deg med boliger som ligger hos våre konkurrenter. Du trenger derfor ikke å henvende deg til flere meglere.

Ved ønske om kjøp, finner vi drømmeboligen for deg.

Har du en bolig i Frankrike som du ønsker å selge, kan vi som autorisert fransk megler bistår med dette.

Om Wretman Estate:

Vi er det største skandinaviske eiendomsmeglerfirmaet på den franske rivieraen. Wretman Estate hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendom. For deg som vil kjøpe eiendom tilbyr vi et skreddersydd eiendomssøk med fokus på dine ønsker og behov, uten at dette koster deg noe! Når du finner ditt drømmehjem, hjelper vi deg med prisforhandlinger for å sørge for at du gjør et godt kjøp. For oss er hver kjøper en potensiell fremtidig selger, så det er viktig for oss at våre kunder kjøper til riktig pris og er fornøyd med vår innsats. Vi skiller oss fra andre meglerfirmaer ved at vi følger med gjennom hele den komplekse kjøps-/salgsprosessen slik som notarmøter, abonnementer m.m. uten at dette koster deg noe ekstra. Vi gir råd og hjelp på veien også etter at ditt kjøp er avsluttet. En bolighandel er sjelden avsluttet når overtakelsen har funnet sted. For oss er en bolighandel på den franske rivieraen så mye mer enn å gjøre en handel.

Om å kjøpe eiendom i Frankrike:

Vær oppmerksom på at kartplasseringen i boligannonsene sjelden er helt korrekt i Frankrike, eksakte adresser utgis normalt ikke. Disse får du først ved visning. Opplysningene om eiendommen er basert på selgers opplysninger og ellers den informasjon som er tilgjengelig for megler. Det tas derfor forbehold om informasjonen er korrekt i annonsen. Når du skal kjøpe bolig i Frankrike, er det notaren som sitter med den endelige informasjonen. Korrekte opplysninger vil være tilgjengelig i god tid før du er bundet til et eventuelt kjøp. Omkostningene ved et eiendomskjøp i Frankrike er ca 7,5% av kjøpesum og 2 - 3% for nybygg. Dette inkluderer notaromkostninger og tinglysningsavgifter. Wretman Estate følger franske lover og regler og tar ingen ekstra provisjon fra kjøper. Provisjonen er inkludert i kjøps-/salgssummen og avtales mellom selger og megler. Denne provisjonen deles på de involverte meglerne. Vi kan derfor også søke eiendom utenfor vår egen salgsportefølje.

Wretman Estate er mer enn en megler i det sydlige Frankrike!

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

MANDELIEU-LA-NAPOULE - Mandelieu, Alpes-Maritimes
Logo

Wretman Estate & Consulting

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode343277423
Sist endret07. mai 2024 10:29
Referanse82257147

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.