Bildegalleri

* Puerto Rico * OMAR - Leilighet med 1 soverom - Ettertraktet beliggenhet - Utsikt - Heis - Basseng

Puerto Rico, Gran Canaria
PrisantydningEUR 189 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Bruksareal
31 m²
Bruttoareal
41 m²
Tomt
Eiet

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Aqua Eiendomsmegling tilbyr visning av våre objekter alle dager hele året. Ta kontakt med oss for avtale.

Om eiendommen

Beliggenhet

Gran Canaria

Verdens Beste klima: Klimaet på Gran Canaria er enestående, spesielt.  Sommrene er behagelige og vintrene milde, en evigvarende vår/sommer med solfylte dager, blå himmel og stabile temperaturer. Hemmeligheten bak det unike klimaet ligger i den friske pastavinden, golfstrømmen og høytrykket over Azorene. Den eksepsjonelle beliggenheten gjør at Gran Canaria drar nytte av metrologiske faktorer mellom og i kontakt med både både høytrykk og sirkulerende vind fra vest.

Puerto Rico 

Puerto Rico er den mest besøkte turistby blant nordmenn som ferierer på Gran Canaria og er det mest solsikre området.  Puerto Rico har en strand med 400 m strandlinje, langgrunt med finkornet sand. Ved stranden i Puerto Rico ligger La Mar Beach Club med basseng, solsenger, bar og restaurant. Fra båthavnen i Puerto Rico kan man velge mellom ulike båtturer som haifiske, delfinsafari, lystfiske, seiling, vannskuter m.m. Herfra går det også faste båtruter til Mogàn og Arguineguin.
En spasertur til shoppingsenteret i Puerto Rico som er et livlig senter på ettermiddags- og kveldstid med butikker, restauranter, barer, puber og live music. 
Går man den flotte strandpromenaden fra Puerto Rico mot vest, kommer man til en av øyas flotteste badestrender, Playa Amadores. Flott gangsti langs sjøen til Amadores. 
Langs havnen er det mange restauranter og barer som passer fint for et bedre måltid når solen har gått ned.

Kun 5 minutters kjøring til den flotte 18-hulls og 9-hulls mesterskapsgolfbanen i Taurodalen, Anfi Tauro Golf.

Generelt

Leiligheten med populær beliggenhet i umiddelbar nærhet il Puerto Rico senteret.  

Leiligheten

Dette er en trivelig leilighet i et kompleks hvor mange norske familier har valgt å realisere sin sydendrøm. Leilighetene har en lys og trivelig beliggenhet i komplekset med flott utsikt utover hele Puerto Rico.  Alt sammen i umiddelbar nærhet til Puerto Rico senter, Mogan Mall og The market.  Det er ingen hemmelighet at Puerto Rico har fått en renesanse grunnet omfattende renovering og utbygging etter pandemien. Leiligheten er ledig for hurtig overtagelse eller etter nærmere avtale. 

Parkering

Parkeringsplass på gateplan utenfor komplekset.

Adkomst/Tomteforhold

Beskaffenhet

Godt vedlikeholdt kompleks. Eiet tomt.  

 

 

Pris € 189.000,-

Pris: €  189.000,-  

+ Ca. 10 % i omkostninger.

Fellesutgifter: € 100,- pr. mnd..

Selges møbelert.

Fellesutgifter

Fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter avhengig av det servicenivået som sameiet velger.  Typiske omkostninger vil være utgifter vask av fellesarelaer, rens av basseng, forsikring og vedlikehold av bygg og utenomhus arealet.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10% av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse dog senest 5. dager etter bud aksept, og resten ved overtagelse. Det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Det blir ikke beregnet renter på innbetalt forskudd.

Innhold

  • Stue/Kjøkken/Gang/Soverom
  • Åpen kjøkkenløsning 
  • Utgang terasse
  • 1 soverom med skap 
  • Gang

Standard

Din norske eiendomsmegler på Gran Canaria.

Norsk megler- Lengst erfaring.

Aqua Eiendomsmegling er et heleid norsk meglerhus utviklet for norske kjøpere, som har spesialisert seg på formidling av eiendommer med attraktiv beliggenhet i turistsonen på sydspissen av Gran Canaria. Aqua Eiendomsmegling hari en årrekke har vært en ledende aktør i det spanske ferieboligmarkedet og som har gjennomført salg av flere hundrede boliger til fornøyde norske boligkjøpere. Vi har spansk autorisasjon, prosjekt og lisens og vi har engasjert de beste notarer og advokater som sammen med vår autoriserte revisor og advokat kvalitetssikrer kjøpsprosessen i alle våre boligsalg. Våre boligkunder skal med dette føle seg trygge gjennom ethvert ledd ved bolighandelen.

Riktig megler – Trygg bolighandel.

Svært mange av våre boligkjøpere kommer til oss basert på referanser og anbefalinger i fra tidligere boligkjøpere. Vi garanterer vår profesjonelle innsats og respekt for deg som boligkunde. Vi har bred erfaring og har tilknyttet oss spisskompetanse. Aqua Eiendomsmegling omsetter eiendom på Gran Canaria slik som forventet som ved en eiendomshandel i Norge. Ved å kombinere vår kunnskap om spanske lover og regler med norske bransjenormer, har vi gjort bolighandelen enkel for deg.

Reservasjonsavtaler og kjøpekontrakt på norsk.

Vi tilbyr alle våre norske boligkjøpere av bolig på Gran Canaria norsk reservasjonsavtale og kjøpekontrakt.

Juridisk informasjon.

Prisen for et kjøp av den aktuelle boligen er ikke inkl. skatter og transaksjons omkostninger. De viktigste lovpålagte omkostningene i oppstillingen for deg som kjøper er overførselsskatt på (6,5% og 8% på nybygg), gebyrer til notarius og eiendomsregistret, utgifter til saksbehandling samt autorisert revisor og oversetter. Det må derfor beregnes at det påløper 9-10 % i tillegg til den oppgitte kjøpesummen. Vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du har interesse av.

De færreste salgene går av seg selv.

Mange faglige og menneskelige utfordringer skal løses i forkant av en vellykket handel. Våre resultater over tid har vist at vi har fått til dette. Vi er fagfolk og må ha evnen til å fremforhandle løsninger – ikke bare ekspedere. De fleste salgene kommer ikke av seg selv, men igjennom forhandlinger, og bevisrekken er lang for at en har lykkes med det.

Du trenger kun en megler.

I motsetning til eiendomsmeglere i Norge kan det virke forvirrende at flere meglere annonserer de samme boligene til salgs på Gran Canaria. Er du usikker på hvem du kan stole på?

Vi vet at de fleste norske boligkjøpere foretrekker en norsk megler. Språkutfordringer og forventninger kan variere og bidra til usikkerhet ved bruk av ikke norsk megler. Du kan forholde deg til Aqua Eiendomsmegling som din kjøpsmegler, og vi ordner visning på de fleste boligene som også er til salgs i markedet også hos andre aktører uten at dette fordyrer handelen for deg som kjøper. Vi gir deg de beste rådene som sikrer dine interesser.

Finansiering.

Vi kan åpne døren til ditt feriehus på Gran Canaria.

Vi kan formidle en del-finansiering/boliglån oppad 70% av takseringsverdien i samarbeid med lokal spansk bank  Vi gjør oppmerksom på at transaksjons omkostningene (9%-10%) som kommer i tillegg til kjøpesummen av boligen, ikke kan belånes slik at det må påberegnes en egenkapital for kjøpet på minst 40% av kjøpesummen. Aqua Eiendomsmegling hjelper deg gjennom låneprosessen slik at du kan gjøre en enkel og ryddig bolighandel. Likevelvil vi påpeke at de aller fleste av våre boligkjøpere med ønske om delfinansiering ordner med dette i fra norsk bank. 

Slik inngår du en avtale vedr. kjøp.

Boligen selges til høystbydende og reserveres budgiveren ved aksept på bud. Men vi ønsker å presisere at boligene selges etter “første mann til mølla” prinsippet og vi gjennomfører ikke fellesvisninger.

Overtakelse iht. avtale så snart handelen er kommet i stand. Kontakt megler for hvordan du går frem for å sikre deg boligen. Ved kjøp av eiendommen usett i fra Norge stiller meglerforetaket en tilstandsvurdering for boligens skikk og stand.

* Fyll ut avtale/budskjema som fås ved henvendelse hos megler.

* Forskudd innbetaling av reservasjonsbeløp på 10% av kjøpesummen til meglers norske euro klientkonto.

* Hovedinnbetalingen av kjøpesummen sammen med transaksjonsomkostningene betales ved overtagelse av boligen.

Overtagelse.

Overtagelse etter nærmere avtale med megler.

Ettersalgs service.

Vi er stolte over å kunne tilby alle våre boligkjøpere markedets beste ettersalgsservice. Vår autoriserte revisor med over 30 års erfaring på Gran Canaria representerer alle våre boligkjøpere vs. de spanske myndighetene for fremtiden. Dette et meget trygt tilbud som gjør eierskapet av eiendommen profesjonelt, enkelt og ryddig. Dette være seg bl.a. den årlige innbetaling av den lovpålagt spanske selvangivelsen og innbetaling av eiendomsskatt. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Visning.

Bestill visning eller en uforpliktende boligprat med oss når det passer deg. Gjør gjerne avtale tidspunktet i god tid og avholdes alle dager: 09.00-18.00. Vi henter deg gjerne der du ferierer eller bor under oppholdet.

Vi tilbyr også personlige visningsturer etter dine ønsker og behov. Vi garanterer visninger som er i tråd med din forespørsel.  Aqua Eiendomsmegling har til enhver tid et stort utvalg av boliger til salgs. Leiligheter, rekkehus, bungalows, eksklusive boliger og prosjekter.

Ta kontakt med eiendomsmegler/eiendomsrådgiver.

Spansk telefon: 0034 67 95 75 190 eller norsk nummer 962 31 108.

Eller send mail til: info@aquaeiendom.com

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Puerto Rico, Gran Canaria
Logo

Aqua Eiendomsmegling

Norsk Eiendomsmegler

Annonseinformasjon

FINN-kode343183530
Sist endret07. mars 2024 16:11
ReferansePR-421-L

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.