Bildegalleri

Rio Real

Rio Real, Marbella East | Frittliggende villa | 4 sov | 4 bad | Sørvendt | Basseng | Havutsikt | 24-timers sikkerhet

Kart med kartnålRio Real, Marbella Øst, Costa del Sol
PrisantydningEUR 2 500 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Grunnflate
350 m²
Boligareal
250 m²
Tomteareal
400 m² (eiet)
Byggeår
2016

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Rio Real er et eksklusivt område som ligger øst for Marbella sentrum på Costa del Sol. Dette prestisjefylte området, oppkalt etter den vakre elven som renner gjennom det, er kjent for sin blendende skjønnhet, luksuriøse boliger og førsteklasses golfbane.

Hjertet av Rio Real er den fantastiske golfbanen, Rio Real Golf Course, som ble designet av den anerkjente spanske golfarkitekten Javier Arana. Banen er kjent for sitt utfordrende, men rettferdige layout, og dens spektakulære utsikt over Middelhavet og de omkringliggende fjellene. Golfere fra hele verden kommer hit for å nyte den uovertrufne golfopplevelsen og den naturskjønne skjønnheten.

I tillegg til golfbanen tilbyr Rio Real en rekke luksuriøse boliger, inkludert elegante villaer, moderne leiligheter og luksuriøse rekkehus. Disse eiendommene er omgitt av frodige hager, velpleide fellesområder og tilbyr fantastisk utsikt over havet og golfbanen.

Rio Real ligger bare noen få minutters kjøretur fra Marbella sentrum, som er kjent for sine eksklusive butikker, gourmetrestauranter og livlige natteliv. Området er også i nærheten av noen av Costa del Sols beste strender, inkludert den berømte Playa de la Fontanilla og Playa de los Monteros.

For de som søker avslapning og velvære, tilbyr Rio Real flere luksuriøse spa- og velværesenter, samt muligheten til å nyte strandlivet og vannsportaktiviteter langs kysten.

Med sin blendende skjønnhet, førsteklasses golfbane og luksuriøse boliger, er Rio Real et av de mest ettertraktede områdene på Costa del Sol. Enten du er en golfentusiast, en sol- og strandelsker, eller bare ute etter en sofistikert livsstil ved Middelhavet, tilbyr Rio Real det beste av det beste.

Generelt

Costa del Sol Property AS presenterer en luksusvilla som ligger i et av de mest eksklusive områdene i Marbella, denne sublime residensen redefinerer konseptet boligluksus. Med moderne arkitektur og upåklagelig design, tilbyr denne eiendommen en eksepsjonell boopplevelse.

Hovedetasjen avslører et spektakulært åpent kjøkken, utstyrt med de fineste hvitevarer og eksklusive detaljer. Denne plassen blir episenteret for familie- og sosialt liv, og kombinerer moderne eleganse med praktisk funksjonalitet.

Villaen har fire nøye fordelte soverom, hver utformet som en oase av ro og komfort. Det strategisk plasserte hovedsoverommet i hovedetasjen tilbyr et rolig tilfluktssted med eget bad. Ovenpå sikrer et annet hovedsoverom med eget bad og to ekstra soverom som deler et luksuriøst familiebad at hvert familiemedlem har sin private plass.

I tillegg inkluderer eiendommen et toalett i hovedetasjen for ekstra bekvemmelighet. Kjelleren tilbyr en allsidig plass som kan tilpasses ulike behov, enten som spillerom, treningsrom eller underholdningsrom. I mellomtiden gir solariet på taket panoramautsikt, og skaper en perfekt setting for å slappe av og nyte uforglemmelige øyeblikk under klar himmel.

Utsiden av villaen er et ekte privat paradis. Et glitrende basseng ligger i hjertet av den utsøkte hagen, og gir en oase av ro og friskhet. Landskapsdesignet er nøye planlagt for å maksimere personvernet og forbedre skjønnheten til denne eksklusive enklaven.

Med en privilegert beliggenhet i et av de beste områdene i Marbella, kun minutter fra sentrum og kort avstand fra strendene i Marbella. Ikke gå glipp av denne fantastiske og unike muligheten. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss; vi vil gjerne hjelpe deg.

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property AS - Norges største eiendomsformidler av bruktbolig og nybygg på Costa del Sol

Vi har hjulpet hundrevis av nordmenn med en vellykket boligjakt på hele Costa del Sol.  Enten du er på jakt etter feriebolig, bolig som investering, tomt for utvikling eller en luksusbolig så kan vi hjelpe deg.
Vi selger og markedfører alle brukte og nybygg på markedet, i tillegg har vi også egne eksklusive boliger som kun vi som kan tilby og dette skiller oss ut fra de fleste aktører. 

Vi kjenner godt nordmenns krav, og vårt mål er alltid å finne den eiendommen som møter alle krav våre klienter har. Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, men har også et stort antall klienter fra andre Europeiske land her. Vårt mål er å tilfredstille våre kunders krav og presentere eiendommer som gir verdi for pengene, uansett prisnivå.

Som eneste aktør tilbyr vi våre kunder alle eiendomstjenester under samme paraply. Har du kjøpt eiendom gjennom oss, følger vi deg tett opp etter kjøpet og tilbyr deg alle eiendomstjenester gjennom våre datterselskaper, som rehabilitering av bad og kjøkken, generell oppussing, innkjøp og koordinering, vaktmestertjenester, rengjøring, utleie og mye annet. Der vil du få hjelp til alt av kjøp, salg, utleie, renovering , dekorering m.m.
Ved kjøp av nybygg så følger vi byggeprosessen fra A til Å i samarbeid med utbygger og kunder.

Vi tilbyr også norske advokater som har unik kompetanse innen kjøp og salg av eiendom på hele Costa del Sol og Malagaprovinsen. Der vil du få profesjonell hjelp til alt det praktiske i forbindelse med bolig kjøp i utlandet som; åpne bankkonto, NIE nummer, forsikring, strøm, vann, internett, sørge for at man får bankgaranti fra utbyggere, sjekke boliger for heftelser m.m. 

Eiendomstjenester for nordmenn av nordmenn- www.cdspropertygroup.com 

 • Costa del Sol Property - Salg /kjøp - www.cdsproperty.no
 • Costa del Sol Vacation - Komplett utleie tjeneste - www.cdsvacation.com
 • Costa del Sol Interior - Interiør/møblering/belysning - www,cdsinterior.com (Nettside under utvikling)
 • Costa del Sol Service - Alle tjenester innen renovering, eiendomsutvikling, renholdstjenester. (nettside under utvikling)
 • Costa del Sol Studio - Video og bilder av boliger tilleie eller salg. www.cdsstudio.es (nettside under utvikling)

VISNINGSTURER 

Vi skreddersyr visningsturer til den enkelte klients ønsker og behov, og tilbyr rimelig leie av helt nye leiligheter på hele Costa del Sol gjennom vårt datterselskap Costa del Sol Vacation.

 • Visningsturer er en flott anledning til få sett et bredt utvalg av både nye og brukte eiendommer i løpet av kort tid. 
 • Innen du reiser fra Norge, har vi sammen funnet ut hvilke type bolig du vil ha, budsjett, område, og andre kriterier, og når du er kommet ned til Solkysten vil vi ha klar en godt utvalg av boliger som passer deg og din familie.
 • Du velger selv når du vil reise ned, og hvor mange dager du ønsker å bli, men vi anbefaler at du setter av minimum 3 til 5 dager til visningstur med oss. Du blir selvsagt hentet og brakt til flyplassen av oss.

  Våre visningsturer er kjent for å være avslappende og rolige, uten kjøpepress, og dere får rikelig med egentid. 

 • Costa del Sol Property samarbeider med et bredt nettverk av eiendomsmeglere, og boligutbyggere, og kan vise deg så å si enhver eiendom som er til salgs på Costa del Sol.
 • Våre norske eiendomsmeglere kjenner eiendomsmarkedet på Costa del Sol bedre enn noen. Vi har bodd her i mange år og har hjulpet flere hundre nordmenn med å finne drømmeboligen  Du forholder deg til en megler, og han/hun vil ordne alt det praktiske rundt visninger, og kontakt med andre eiendomsselskaper.
 • Så snart du har funnet din eiendom, kan du være trygg på at vi tar oss av alt papirarbeidet. Med over 15 års erfaring på Costa del Sol i Spania, er vi en av de mest anbefalte eiendomsmeglere.

Salg av Bolig i Spania?

Vi har lang erfaring med salg av brukte boliger og har et profesjonelt team for å hjelpe deg i prosessen. Costa del Sol Property kan tilby en bred markedsføring i de aller fleste portalene i Europa og kan love høy synlighet i markedet.

Velg tjenester fra vår totalpakke, som blant annet består av verdivurdering, annonsering, rådgivning, boligstyling, evt. oppgraderinger, etc.

Kontakt oss for en gratis verdivurdering.

 • Norsk aksjeselskap med kontor i Benalmadena og Marbella.
 • Et dedikert og profesjonelt team med norske rådgivere og norske advokater for et trygt boligkjøp. Enten du leter etter et feriehus eller en investeringseiendom, kan vi hjelpe deg.
 • Opptil 30 års erfaring med kjøp/salg av boliger og tomter på Costa del Sol.
 • Vi har spesialisert oss på nybygg av leiligheter, rekkehus og eneboliger.
 • Tilgang på alle bruktboliger på Costa del Sol, uansett prisklasse. Se vår hjemmeside: www.cdsproperty.no
 • Markedets beste ettersalg-service. Eneste selskapet i Spania som inkluderer teknisk befaring (Norsk fagmann) på boligene våre kunder kjøper for å kvalitetssikre boligkjøpet.
 • Avtaler med flere møbelforretninger, lyd- og lysforretninger, elektrikere, rørleggere, murere, rørleggere, vedlikeholdsarbeidere, vaskehjelp, hagearbeidere etc slik at kundene kan dra nytte av gunstige avtaler etter at boligen er ferdigstilt. Kunden kan med andre ord komme til en ferdig møblert bolig med strøm, vann og internettavtaler uten å stresse med noe kostnadsfritt.

 • Komplett utleietjeneste for våre kunder med markedsføring i over 30 portaler over hele verden. Dette inkluderer også key-service, utvask og inn/utsjekk.
 • Vi strekker oss alltid for å oppnå de beste betingelser for våre kunder.


Kjøp direkte fra oss og utbygger for beste betingelser


Kundereferanser

Vi selger og markedsfører alle prosjekter på solkysten og det mest ryddige for alle parter er dedikert samarbeid. Vår viktigste kjerneverdi er fornøyde kunder.
Les hvilken erfaring våre kunder har med oss. Klikk på kundereferanser eller kopier lenken; https://cdsproperty.no/no/testimonials/

Innhold

 • 4 soverom
 • 4 bad
 • Nærme golf, butikker, havet, byen og skoler.
 • Sør orientering
 • Privat basseng
 • Hav og- fjellutsikt.
 • Fullt utstyrt kjøkken.
 • Privat hage
 • 24-timers sikkerhet.
 • Privat parkering

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Felipe Valdes Carter

Daglig leder

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode342822376
Sist endret11. mars 2024 02:33
ReferanseCDSP4568716

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.