Bildegalleri

Rekkehus med privat basseng i spansk landsby.

Kart med kartnålDolores de Pacheco, Costa Calida
PrisantydningEUR 229 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruttoareal
92 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

La Pinada by Roda er en liten utvikling av 5 rekkehus som ligger ved siden av en park i den tradisjonelle landsbyen Dolores de Pacheco, kun 2 km fra Roda Golf & Beach Resort og 4 km fra Los Alcázares, Murcia.

Hver bolig har tre romslige soverom og to moderne bad, noe som sikrer god plass for komfortabelt opphold. I tillegg kan beboere nyte luksusen til et privat svømmebasseng og en individuell parkeringsplass innenfor rammen av tomten deres, noe som tilbyr både avslapning og bekvemmelighet.
Den gjennomtenkte designen inkluderer også terrasser foran og bak, perfekt for å nyte middelhavsklimaet, samt et romslig solarium komplett med et sommerkjøkken, som gir det ideelle stedet for å underholde gjester eller bare nyte den fantastiske utsikten over det omkringliggende landskapet.

La Pinada by Roda i Dolores de Pacheco har en ideell beliggenhet kun 2 km fra det prestisjetunge Roda Golf & Beach Resort og en kort avstand på 4 km fra den pulserende byen Los Alcazares. Disse rekkehusene kan skilte med både ro og bekvemmelighet.
Med sin kombinasjon av elegant design, førsteklasses beliggenhet og attraktive fasiliteter, tilbyr La Pinada en virkelig eksepsjonell boopplevelse i hjertet av Murcia.
Dolores de Pacheco tilbyr mange lokale fasiliteter innen gangavstand, inkludert butikker, barer, restauranter og supermarkeder, som Los Alcazares-stranden og mange mesterskapsgolfbaner kun tre kilometer med bil.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 3000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. 

Vårt kontor i Spania, MASA International ble startet i 1981 og har vokst fra den spede starten som en liten lokal eiendomsmegler til en solid internasjonal organisasjon som den er i dag, uten å miste den spesielle “familiefølelsen” som våre kunder fortsatt finner beroligende.

Vi har frem til i dag hjulpet over 36.000 familier med å realisere sine drømmer om egen bolig i Spania. Se hele vårt utvalg på våre web sider.

Vi er med rette stolte av vårt rykte som et av Europas ledende eiendomsmegler selskaper og har alltid vært stolte av at vi alltid markedsfører de boligene som gir mest valutta for pengene og har et stort utvalg av boliger for salg.

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å bruke noen dager sammen med oss for å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Vi avtaler på forhånd tidspunkter, og kan også stå for innkvartering på hotell i den tiden dere er sammen med oss. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

 

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

3 soverom og 2 bad, 3 terrasse 5, 6 og 11m2 + takterrasse 34m2. Hage 25m2.
pre-installert A/C. Privat basseng.

Ferdigstillelse okt-2025


På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

 

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode342730226
Sist endret04. mars 2024 08:54
ReferanseLa Pinada

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.