Bildegalleri

Rekkehus med flott utsikt ved Benidorm

Kart med kartnålSierra Cortina, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 495 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruttoareal
106 m²
Byggeår
2024

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Dette fantastiske splitter nye rekkehuset vil ligge i den eksklusive Sierra Cortina Urbanization, kun 5 minutter fra Benidorm, i SEAVIEW 6 boligutvikling.

Med sine 3 romslige soverom og 3 moderne bad vil dette huset tilby en komfortabel og funksjonell plass for hele familien. Den lyse stue-spisestuen med integrert kjøkken vil være hjertet av huset, perfekt for å dele spesielle øyeblikk med dine kjære.
Hagen, som omgir eiendommen, vil være en oase av ro og skjønnhet, ideell for å nyte utendørs. Med 106 m2 bygget vil eiendommen by på et godt fordelt og moderne rom.
Det vil være forhåndsinstallasjon for kanalklimaanlegg (varm/kald), mens hjemmeautomatikk vil gi avansert og effektiv kontroll av installasjonene.

Boligen vil ha et felles svømmebasseng, hvor du vil kunne kjøle deg ned og slappe av på varme dager, en lekeplass for barn og en parkeringsplass for din bekvemmelighet.

Sierra Cortina ligger nær Benidorm og ca. 40 kilometer fra byen Alicante og den internasjonale flyplassen. Landsbyen ligger i fjellsiden av Puig Campana og tilbyr vakker utsikt over fjellene, kysten og Middelhavet. Finestrat er det ideelle stedet for alle som leter etter en eiendom nær utmerkede golfbaner, sportssentre, spa, familieattraksjoner og transporttjenester med et typisk middelhavsklima. Det er bebodd av mange forskjellige nasjonaliteter, noe som er en indikasjon på hvor populære disse luksuseiendommene er i ferd med å bli på det internasjonale markedet. Du vil ha et bredt utvalg av forskjellige fasiliteter og attraksjoner i området og to 18 hulls golfbaner. Det er to luksushotellkomplekser i området, Asia Gardens Hotel Thai Spa og Meliá Villaitana Golf. Fornøyelsesparken Terra Mítica ligger en 5-minutters kjøretur unna og 5 minutter i den andre retningen er en veldig stor kommersiell park som har en togstasjon som tar deg med på en naturskjønn rute til Alicante og kystlinjen helt til Denia. Det ligger kun 30 minutter fra den internasjonale flyplassen i Alicante, samt høyhastighetstogstasjonen.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor masainternational.no i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Adkomst/Tomteforhold

 

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om dere har begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, vieovisninger, etc. om ønskelig!

Innhold

3 soverom og 3 bad, 3 terrasser 5, 12 og 14 m2, pre-installert A/C 

Felles basseng.

ferdigstillelse feb-2026

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

Veldig bra standard med topp materialvalg.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode342728425
Sist endret04. mars 2024 08:24
ReferanseSeaview

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.