Bildegalleri

CANNES CALIFORNIE - Villa Estée Lauder!

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 7 950 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
6
Boligareal
400 m²
Tomteareal
1 280 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Denne villaen er nylig renovert og er designet med fine kvalitetsmaterialer som strekker seg over et areal på 450kvm, på en 1280kvm stor tomt. Villaen tilhørte tidligere Esteé Lauder og alt ligger til rette for at du skal føle deg hjemme på denne prestisjefylte tomten. Villaen har 6 store soverom, 5 bad og et moderne kjøkken som åpner mot en spisestue som rommer plass til større middagsselskap. Villaen har et fantastisk skjermet og grønt uteområde med et basseng i hjertet av hagen, omringet av sittegrupper, utekjøkken, solsenger og en panoramautsikt over havet.

Cannes, som ligger mellom Saint-Tropez og Monaco, er i dag nervesenteret for den Franske Rivieraen. Byen tilbyr prestisjefylte og verdensomspennende begivenheter som den årlige filmfestivalen, MIPIM og Cannes Lions - men strandbyen er også velsignet med naturlige, kulturelle og maritime rikdommer. Høydepunkter til den ikoniske byen inkluderer sjarmerende landskap, palmekantede promenader, verdenskjente yachter, trendy restauranter (som Baoli, La Môme og La Guérite), idylliske strender og har det pulserende tempoet i livet til en by som er både ekstravagant og innbyende.

Magrey & Sons er et ledende eiendomsmeglerbyrå på den Franske Rivieraen. Vi har bygget opp et anerkjent internasjonalt rykte takket være vår grundige kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet og vår ambisjon om å gjøre alt for at kunden blir 100% fornøyd. Med kontorer i Cannes, Mougins, St.Tropez og Monaco tilbyr vi de beste og mest eksklusive eiendommene innen utleie og salg i Sør-Frankrike. Våre verdier, profesjonalitet og ekspertise gjør oss i stand til å møte alle dine ønsker, og takket være et nettverk av privilegerte partnere kan tilby en rekke tilpassede tjenester som henting på flyplass, booking av yacht, helikopter, privatjet samt reservasjoner på de mest eksklusive restaurantene for å optimalisere opplevelsen din på Cote d'Azur. Vi har også et profesjonelt nettverk med takstmenn som kan gjennomføre uavhengige tilstandsrapporter, samt norske og internasjonale skatteadvokater som kan optimalisere eiendomstransaksjonen på dine vegne.

Ta kontakt for visning eller for ytterligere detaljer rundt boligen. Vi bistår også dersom du generelt ønsker mer informasjon vedrørende kjøp eller leie av eiendom i Sør-Frankrike. De fleste av våre eiendommer er til salgs off-market, så brorparten av transaksjonene i Provence skjer gjennom en konkret og grundig dialog med deg som kunde.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

MAGREY & SONS Luxury Real Estate

Trygg og diskré megling siden 1969

Annonseinformasjon

FINN-kode342380582
Sist endret01. mars 2024 22:21
Referanse1419

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.