Bildegalleri

RAMATUELLE - ved St.Tropez - Eksepsjonell nybygd eiendom - parkanlegg på over 31mål - helipad - sjøutsikt!

Ramatuelle/ Saint Tropez, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 31 800 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
11
Boligareal
800 m²
Tomteareal
31 000 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Båtplass
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

  • Sjelden eiendom beliggende mellom St. Tropez og Ramatuelle med spektakulær panoramautsikt.
  • Boligareal på totalt 800 kvm med 5 soverom i hovedbygningen og 4 soverom i gjestevillaen og 2 soverom i en separat vaktmester-bolig.
  • Fasiliteter som blant annet treningsrom, sauna, hammam, massasjerom og garasje til fire biler.
  • Eiendommen er nøye gjennomført av anerkjent arkitekt med gjennomgående svært høy standard.
  • Nydelig anlagt tomt på over 31 mål med 20-meter langt svømmebasseng og bassenghus med sommerkjøkken. Helipad.
  • Smart-hjem, alarmsystem, lydsystem, reversibel air condition og masse parkeringsplass.
  • En av de flotteste nybygde eiendommene i Saint Tropez område.
  • Mulig å bygge ytterligere villa-er på eiendommen.


Helt siden Brigitte Bardot gjorde byen berømt, har Saint-Tropez vært lekeplassen for de glamorøse og berømte. Området er blant annet kjent for dens pittoreske havn, yachter og fantastiske natur, noe som gjør St. Topez til et svært ettertraktet tilholdssted og et av de mest populære feriestedene på Cote d'Azur. Dette gjør at Saint-Tropez tiltrekker seg mange internasjonale besøkende til byens mange årlige og eksklusive opplevelser, som Voiles de Saint-Tropez regatta, Poloklubben på Gassin samt de mange fantastiske golfbanene i havneområdene. I Saint-Tropez vil du oppleve solrike dager langs strendene ved Pampelonne beach, eksotiske drinker på Club 55, lokal produsert vin på vinåkrene i Ramatuelle og noen av Rivieraens beste nattklubber.

Magrey & Sons er et ledende eiendomsmeglerbyrå på den Franske Rivieraen. Vi har bygget opp et anerkjent internasjonalt rykte takket være vår grundige kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet og vår ambisjon om å gjøre alt for at kunden blir 100% fornøyd. Med kontorer i Cannes, Mougins, St.Tropez og Monaco tilbyr vi de beste og mest eksklusive eiendommene innen utleie og salg i Sør-Frankrike. Våre verdier, profesjonalitet og ekspertise gjør oss i stand til å møte alle dine ønsker, og takket være et nettverk av privilegerte partnere kan tilby en rekke tilpassede tjenester som henting på flyplass, booking av yacht, helikopter, privatjet samt reservasjoner på de mest eksklusive restaurantene for å optimalisere opplevelsen din på Cote d'Azur. Vi har også et profesjonelt nettverk med takstmenn som kan gjennomføre uavhengige tilstandsrapporter, samt norske og internasjonale skatteadvokater som kan optimalisere eiendomstransaksjonen på dine vegne.

Ta kontakt for visning eller for ytterligere detaljer rundt boligen. Vi bistår også dersom du generelt ønsker mer informasjon vedrørende kjøp eller leie av eiendom i Sør-Frankrike. De fleste av våre eiendommer er til salgs off-market, så brorparten av transaksjonene i Provence skjer gjennom en konkret og grundig dialog med deg som kunde.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Ramatuelle/ Saint Tropez, Alpes-Maritimes
Logo

MAGREY & SONS Luxury Real Estate

Trygg og diskré megling siden 1969

Annonseinformasjon

FINN-kode342378890
Sist endret01. mars 2024 21:52
Referanse8425

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.