Bildegalleri

1 rue Leon Blum

Nydelig leilighet med utsikt over havnen i la Seyne sur Mer! Alt av fasiliteter er i gangavstand!

La Seyne sur Mer, Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 279 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruksareal
68 m²
Boligareal
68 m²
Renovert år
2017

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Leiligheten ligger rett ovenfor havnen i la Seyne sur Mer og alle butikker, restauranter, caféer, bakere og andre fasiliteter er inne få minutters gange.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Les gjennom vår kjøperguide på 354 sider!

Denne finner du på www.franskbolig.no.

Innhold

Leiligheten ble totalrenovert i 2017/2018 (også gulvet), og da ble i tillegg vegger og tak isolert. Den er lys og trivelig og tilbyr en pen utsikt mot havnen fra balkongen.
Leiligheten er i norsk 5 etasje (ikke heis) i en bygning med gangavstand til alle restauranter, kafeer og butikker i byen og på havnen! Det er kort avstand til strender og det går skyttelbåt over til byen Toulon som ligger rett ovenfor la Seyne sur Mer. Man kan enkelt ta toget fra Nice til Toulon, og deretter båten over til la Seyne og leiligheten.

Boligen består av en inngang som åpner ut mot stuen (med hems) og det åpne kjøkkenet (entré/stue og kjøkken utgjør ca 45 m2), et lekkert bad med toalett og vaskemaskin og 2 soverom (9,32 og 7,86 m2).
Stuen gir utgang til en lang balkong med praktfull utsikt over havnen.

Ta kontakt med Ida for mer informasjon på 06 62 68 66 14

Standard

God standard. Leiligheten ble renovert for få år tilbake. 

Om FranskBolig

FranskBolig er den største skandinaviske boligjegeren, og den eneste norske virksomheten spesialisert kun på Frankrike
. Juridisk, administrativ og teknisk bistand gjennom hele kjøps- eller salgsprosessen overalt i Frankrike
. Flytende i fransk også
. Godt over 1 000 transaksjoner siden 2007 for norske kjøpere og selgere, enten som kjøpsmegler, salgsmegler eller ekstern juridisk rådgiver
. Fransk meglerbevilling

Ihht fransk lov om eiendomsmegling kan ikke franske eiendommer megles fra utlandet. For eksempel fra Norge. Derfor er det alltid et franskregistrert meglerfirma som selger en eiendom som formidles i Norge, om det er på finn.no eller på andre norske nettsider.

For å finne ut om firmaet du er i kontakt med har fransk meglerbevilling kan du sjekke selv i registeret: https://www.cci.fr/web/trouver-un-professionnel-de-l-immobilier (der finner du oss: Europimmo Consulting).

FranskBolig abonnerer på juridiske brev og informasjonshefter og deltar på kurs om eiendomsfaget flere ganger i året Vi holder oss oppdatert hele tiden om lovendringer som berører bl.a. eiendomsoverdragelser.

Vi samarbeider med mange notarer og advokater både i Frankrike og i Norge, samt med skatterepresentanter. Med vår lange ekspertise innen skatt, arv, eierforhold og boligdrift kan vi derfor bistå med å finne de beste løsningene for å minske arveavgiftstrykket i Frankrike, redusere skattebelastningen ved utleie, m.m.

Vi har kontorer i Oslo og i Sophia-Antipolis nær Antibes. Du kan treffe våre hyggelige og proffe konsulenter langs hele Middelhavskysten: Erik i Uzès, Helen og Tale i Montpellier, Irene i Carcassonne, Alexis i området mellom Collioure og sète, Michael i Nice, Stéphane i Cannes, Ida i Lorgues, Frederick i Le Cannet, Vanina i Antibes og Mona i Saint-Tropez. Sammen med våre norsktalende medhjelpere dekker vi hele Middelhavsområdet mellom Menton og Céret... og litt til. Alle våre rådgivere snakker et skandinavisk språk med unntak av Alexis som snakker flytende engelsk.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

La Seyne sur Mer, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode342339850
Sist endret01. mars 2024 16:30
Referanse666v6071a

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.