Bildegalleri

Nye leiligheter 300 meter fra stranden i Lo Pagan. San Pedro del Pinatar. 2 eller 3 soverom

Kart med kartnålSan Pedro del Pinatar, Lo Pagan, Costa Calida
PrisantydningEUR 165 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
74 m²
Byggeår
2024

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Her har vi et nybygg som bygges kun 300 meter fra de flotte strendene, og strandpromenaden, i Lo Pagan i San Pedro del Pinatar.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International,  har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte. Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.

Adkomst/Tomteforhold

Leiligheter med 2 eller 3 soverom nærme stranden i Lo Pagan, San Pedro del Pinatar

Sol & Playa-bygningen ligger 300 meter fra sjøen og havnen i Lo Pagan. Dette livlige badestedet har alt å tilby, fra restauranter, barer, butikker...
Du kan velge mellom to eller tre soverom og to bad samt toppleiligheter med solarium på taket.
Hver leilighet har en romslig stue med åpen kjøkkenløsning, to eller tre romslige soverom med innebygde garderober og to bad hvorav det ene har eget bad med hovedsoverommet, og en spektakulær 10 m2 terrasse.
Toppleiligheter har private solarier på taket hvor du kan slappe av og beundre den vakre utsikten. Også utstyrt med privat garasje, vil bilen din alltid være trygg.
Sol y Playa-bygningen i San Pedro del Pinatar, Murcia, tilbyr deg mye mer enn en leilighet; det er inngangsporten til et liv fullt av komfort, luksus og ro. Dette nye hjemmet, med sitt moderne design, lyse rom og kvalitetsdetaljer, er stedet hvor drømmene dine går i oppfyllelse.
I Sol y Playa-bygningen er beliggenheten mer enn privilegert, den er episenteret for alt som gjør det å bo på Costa Cálida til en unik opplevelse. Bare 300 meter fra ditt nye hjem, venter San Pedro del Pinatar-stranden på deg med sitt krystallklare vann og gyldne sand. Her kan du slappe av i solen, ta lange turer langs kysten eller nyte spennende vannsport. Solnedgangene er rett og slett spektakulære, og vil være det perfekte bakteppet for dine romantiske kvelder.
I tillegg, bare noen skritt fra Sol y Playa-bygningen, finner du en pulserende underholdningsscene. Førsteklasses restauranter, sjarmerende barer og sjarmerende butikker vil gi deg et bredt utvalg av muligheter for å nyte spesielle øyeblikk med venner og familie.
Hvis du er en golfelsker, vil du bli glad for å vite at anerkjente golfbaner er bare 10 kilometer unna, hvor du kan perfeksjonere spillet ditt i spektakulære omgivelser.
Og for de som elsker ideen om spontane utflukter, er flyplassen bare 30 kilometer unna, noe som betyr at du bare vil være en kort tur unna å utforske nye destinasjoner og oppleve uforglemmelige opplevelser.

Innhold

Her bor man nærme stranden, strandpromenaden og mange flotte restauranter. Kolonialbutikk finner man også ca 200 meter fra komplekset. Her kan man gå til det meste.

Leilighetene som har 2 soverom og 2 bad koster fra kun 165.000 €
Penthouseleilighetene med 2 soverom koster fra 185.000 €
Penthouseleilighetene med 3 soverom koster fra 199.000 €
Spanske avgifter kommer i tillegg, ca 13-14 %

Innflytting ewr planlagt April 2025.

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode342316923
Sist endret14. apr. 2024 16:18
ReferanseSol y Playa

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.