Bildegalleri

4 roms leilighet i Pilar de la Horadada

Av. Cofradías, 115, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 195 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Primærrom
99 m²
Byggeår
2019
Energimerking
C - Lysegrønn
P-plasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

4 roms leilighet i Pilar de la Horadada

Vi har fornøyelsen av å kunne presentere denne moderne leilighet i Pilar de la Horadada! Den sørvestvendte leilighet er fra 2019 og er nesten som ny. Leiligheten har tre soverom, to bad, to fantastiske terrasser og det er kun  600 meter til byens sentrum.Leiligheten ligger på bakkeplan , like foran svømmebassenget. Foran leiligheten har du den sørvestvendte terrasse, hvor du  har du masse av plass til aktiviteter. Når du kommer inn i leiligheten, befinner du deg i den store og lyse stue. Møblene er i skandinavisk design og godt vedlikeholdt. Kjøkkenet er romslig, moderne og åpent, og ved spisebordet er det plass til seks personerBag kjøkkenet er det et bad, og to store soverom, begge med utgang til den andre terrasse. Denne terrasse har et skap, hvor du finner vaskemaskin og en grill.På modsatt side av stuen ligger det store soverommet, som har eget bad. Det sørvestvendte soverom har utgang til terrassen på denne side av boligen. Alle soverommene har innebygde skap.Like foran den sørvestvendte terrasse ligger et felles svømmebasseng. Det er kun 10 leiligheter i komplekset, så du har masse av privatliv og en rolig atmosfære.  Komplekset har også et stort rom til oppbevaring av sykler.Boligen selges fullt møblert, har alle hvitevarer, varmekabler på badet og  aircondition med varme og kulde.

Det omkringliggende område

 Den lille by Pilar  er den sydligste by i Comunidad Valenciana, like ved  grensen til Murcia-regionen. Den ligger tett på de deilige strendene i Torre de la Horadada. Området har et typisk middelhavsklima med kjølige briser fra havet om sommeren, og beskyttelse fra fjellene mot de nordlige vindene om vinteren. I sentrum av Pilar de la Horadada finner du alle fasiliteter: butikker, konditorier, restauranter langs hovedgaten Calle Mayor. Når du har shoppet langs Calle Mayor, kan du slappe av på en av caféene på Plaza de la Iglesia. Det er også mange gode restauranter, som  tilbyr både lokale spanske og internasjonale retter av meget høy standard.De lokal  gårdene leverer frukt og grønnsaker; fremragende paprika, bønner, blomkål, appelsiner, sitroner, figner, ferskner og plommer etc.Her er også en masse sykkelstier, og mange sportsaktiviteter. Golfbanen Lo Romero  ligger kun 10 minutter i bil fra komplekset.


Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Av. Cofradías, 115, Costa Blanca sør
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode342205193
Sist endret15. apr. 2024 07:26
Referanse2402A508

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.