Bildegalleri

Meget flotte leiligheter rett ved sentrum av Pilar de la Horadada.

Kart med kartnålPilar de la Horadada, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 189 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
66 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Nede i Pilar de la Horadada, ikke langt fra selve sentrum, finner vi dette nye komplekset som bygges nå. Boligene er beregnet å stå ferdige i Mai 2025.
Man kan velge i mellom leiligheter med 2 eller 3 soverom, i 1. etasje med utgang rett til hagen, i 2. etasje med stor terrasse eller Penthouseleilighet i 3. etasje

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International,  har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte. Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.

Adkomst/Tomteforhold

Flotte leiligheter i Pilar de la Horadada

Disse eksklusive boligeiendommene tilgjengelig som boligeiendommer med tre eller to soverom, to bad, utgjør en ny urbanisasjon som ligger i Pilar de la Horadada.
De kan skryte av et fantastisk felles svømmebasseng, badstue, treningsstudio, lekeområder og rekreasjonsområder, felles grøntområder og avslapningsområder og parkering for én sykkel per bolig. Du kan velge mellom leiligheter i første etasje eller andre etasje med terrasse eller toppleiligheter med ditt eget taksolarium. Hver eiendom er knyttet til overbygd parkeringsplass i kjeller, og bod
Denne boligen ligger i Pilar de la Horadada, kun 2 km fra stranden og gangavstand til flere supermarkeder, restauranter, barer, butikker, apotek og alle nødvendige fasiliteter. I nærheten er det en rekke sandstrender med blått flagg som inkluderer Torre de la Horadada, Campoamor, San Pedro del Pinatar og Mil Palmeras for seilentusiaster, sammen med et bredt utvalg av barer, restauranter, butikker og supermarkeder innen gangavstand.
Regionen er i stor grad jordbruk; omgitt av markedshager, frukthager, sitruslunder og pastorale gårder. Innenfor Pilar de La Horadada sentrum er et shopperparadis med mange butikker, konditorier, banker og spillesalonger langs hovedgaten Calle Mayor. Disse boligene er lett tilgjengelige fra Alicante flyplass (45 minutter).

Innhold

Her kan man velge i mellom flere typer leiligheter. Alle har garasje i underetasjen inkludert.

2 soverom og 2 bad får man fra 189.000 €
3 soverom og 2 bad får man fra 229.000 €
Penthouseleilighet med 3 soverom og 2 bad koster fra 299.000 €
Penthouseleilighet med 3 soverom og 2 bad koster fra 329.000 €
Spanske avgifter og omkostninger kommer i tillegg, ca 13-14 %

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode342091007
Sist endret28. feb. 2024 16:28
ReferanseSunplace III

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.