Bildegalleri

Flott nyoppusset villa i Torreblanca

Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 195 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Velkommen til denne luksuriøse nyoppussede villaen med fantastisk utsikt over Middelhavet.
Ligger i åssiden i Torreblanca del Sol, Fuengirola, og gir deg fantastisk panoramautsikt over havet samtidig som du er nær stranden, restauranter og butikker. Det gir en perfekt beliggenhet uansett om du ønsker å bo permanent eller bruke som fritidsbolig.
Boligen er totalrenovert både innvendig og utvendig, og eiendommen byr på en rekke ulike sosiale områder for, middager, lek og avslappende stunder ved bassenget. Prikken over i-en er den romslige nyoppførte takterrassen med glassrekkverk ett trinn opp, hvor du har husets absolutt beste utsikt over området og havet.
Villaen har 3 soverom, alle med innebygde garderober. Hovedsoverommet er bygget med en glassvegg mot sør som gir havutsikt gjennom stuen, og gir i tillegg en fantastisk gjennomsiktsfølelse når du står foran grillplassen.
Dette soverommet har også eget bad med dusj og direkte utgang til terrasse med grillplass på inngangssiden av huset.
Det andre soverommet har også utsikt over havet og det private bassengområdet. Soverom nummer tre har vindu til inngangssiden med inngang fra gangen, disse soverommene deler felles bad med dusj. Mellom bad og hall er det en nisje med innebygget vaskemaskin og tørketrommel.
Juvelen i dette hjemmet er utsikten både fra innsiden og utsiden av huset. Derfor er både kjøkken, spisestue og stue bygget mot Middelhavet med spektakulær panoramautsikt fra hvert hjørne. Her har du også en peis du kan kose deg med i den kjøligere delen av året, noe som gir huset en fantastisk koselig følelse. Herfra har du tilgang til takterrassen oppe, terrassen og bassengområdet.
Bassengområdet har plass til flere solsenger, og foretrekker du å sitte i skyggen er det et utmerket område for dette i salongområdet under terrassen.
Bassenget er oppvarmet for vinterbadere og ved siden av bassenget er det en utendørs dusj.
Foran huset har vi en stor grillplass med god plass til middagsselskaper. Fra dette området har du tilgang til hagen og bassengområdet på baksiden ved trappene. Gjennom de store glassdørene ved siden av spisestuen kan du se gjennom hele huset til baksiden og havet.
Garasjen ved siden av inngangspartiet er romslig med plass til en større bil. Garasjetaket er dekket med solcellepaneler som driver villaens strømforsyning.
Ved siden av garasjen har du ekstra parkeringsplass for en ekstra bil eller annet kjøretøy.
Dette er en må se, og opplevelsen er enda bedre i det virkelige liv. Ikke nøl og bestill en visning i dag.

Adkomst/Tomteforhold

Málaga

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa del Sol
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode341961037
Sist endret27. feb. 2024 16:56

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.