Bildegalleri

Flott leilighet i Elviria Del Sol

Kart med kartnålElviria del sol, Marbella, Costa del Sol
PrisantydningEUR 320 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruksareal
65 m²

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Marbella, Elviria. Anlegget heter Elviria Del Sol. Det er gåavstand til de fleste fasiliteter, så som strand, restauranter, butikker mm. Elviria er et meget populært område øst for Marbella by. Det er ca 25-30 min til Malaga flyplass

Generelt

Flott sør-vestvendt leilighet beliggende i Elviria del Sol ved Marbella kommune ca 30 minutters kjøretur fra Malaga flyplass. Anlegget ble bygget av det Norske selskapet Selmer-Furuholmen. 

Leiligheten har kjøkken med integrerte hvitevarer. Stue med peis. Her er direkte utgang til fin luftige terrassen. Her kan en nyte solen på terrassen frem til ca kl 18:00, eller hele dagen til solen går ned ved bassenget. Spisestue med spisebord ved kjøkkenet med plass til 4 personer. 2 soverom og ett bad. Hovedsoverommet har en dobbeltseng og en koselig privat terrasse. Det andre soverommet har 2 enkle senger.

Leiligheten har trådløst internett og aircondition

Det er eget Servicekontoret på anlegget, Elviria del Sol, som ordner med det meste. Så som utvask, rørleggere, elektrikere, utleie m.m om en skulle trenge hjelp. Elviria del sol har egen restaurant inne på anlegget.

Anlegget består av flere leiligheter, men det god avstand mellom husene. Her er flotte store grøntområder som er meget pent beplantet. Området er inngjerdet, avlåst og oppleves trygt med inngangsporter med nøkkel og porttelefon med calling til leiligheten. 

Fasilitetene er: sosial klubb, en restaurant, 3 svømmebassenger, ett av dem med barnebasseng, 2 tennisbaner til gratis bruk og en minigolfbane. Gåavstand til de fleste fasiliteter og også til den flotte stranden i Elviria. 

Dette er en perfekt leilighet enten som permanent bolig eller fritidsbolig. Gangavstand til alle fasiliteter (supermarkeder, banker, restauranter, apotek, frisører, posttjenester, tannleger mm. Det er nær de beste strendene i Marbella og de mest kjente strandklubbene som Nikki Beach, Hotel Don Carlos og La Cab nne i Hotel Los Monteros. Samt flere 18-hulls golfbaner som Santa Maria Golf, Santa Clara Golf og Marbella Golf.

 

Adkomst/Tomteforhold

Service kontoret skriver:

Elviria del Sol ved Marbella, helt syd i Spania, er blant nordmenn Solkystens mest kjente og ettertraktede feriested. Bygget i 1985/86 av den norske entreprenøren Selmer-Furuholmen og jevnlig oppgradert. Området har i alt 18 arkitekttegnede hus, med 10 alt. 11 leiligheter i hvert hus, fordelt på 3 og 4 etasjer. Husene har atriumsløsning med beplantning i midten.

Eiendommen -

på ca. 50 mål er meget vakkert beplantet, har 2 tennisbaner, 1 svømmebasseng med en lengde på 37,5 meter, 1 noe mindre med svømmedyse og er oppvarmet i de fleste vintermånedene samt 1 eget for de minste.  Ved bassengene finner du dusjer, toaletter, solsenger og tennisbaner. Alt til gratis benyttelse for beboerne.

Likeledes er der poolbar/restaurant for lunsj, enkle og/eller elegante middager og små/store selskaper. Restauranten tilbyr mange forskjellige arrangementer både med og uten levende musikk. På anlegget finnes også eksotiske vekster, blomster og frukttrær.

Anlegget er bevoktet om natten. Der er alarmknapper hvor man til enhver tid kan tilkalle vaktene. Også ved behov for lege/ambulanse.
I utkanten av eiendommen finnes supermarkeder, frisører, et stort antall koselige restauranter, bilutleie, banker m.m.

Leilighetene -

har god standard og er pent innredet. De består av kombinert stue/spisestue, 1-3 soverom, 1-2 bad, separat eller barkjøkken, 1-2 møblerte terrasser. Der er varmekabler i badegulv, peis, internett og ordinær aircondition eller varmepumper i alle.

Leilighetene er fullt møblerte og utstyrt med servise, sengetøy, håndklær, kjøl/frys, farge-TV (satelitt-TV med flere kanaler, også norske) og vaskemaskin m.m.  Med få unntak er her også oppvaskmaskiner. Unntakene er i noen få av de minste, 1-sov., men også i disse finnes oppvaskmaskin i enkelte.

Servicekontoret

Elviria del Sol har eget servicekontor, Elviria Service S.L., (ESSL) som ledes av spanske Maria med assistent Ana. Begge engelsktalende og har jobbet med nordmenn i 30 år. På skiltet finner du igjen vår logo, Kontoret ligger i Hus 18, på hjørnet i ytterkant av selve anlegget, og må ikke forveksles med driftskontoret på den andre siden av gaten.
Servicekontoret har ansvaret for våre kunder og leilighetene under oppholdet. De sjekker leilighetene før ankomst/etter avreise, gir ut nøkler, leser av strømmåler, fakturerer forbruk og tar det økonomiske oppgjør før avreise.
De er også behjelpelige med andre praktiske- og økonomiske tjenester samt salg av aviser, utflukter m.m..

Perfect Marbella : HVA VI GJØR - HVA VI STÅR FOR

Som kjøper av eiendom i Spania er det gratis å bruke oss som både megler og rådgiver ved kjøp. Vi samarbeider med andre seriøse eiendomsmeglere på Costa Del Sol og representere de aller fleste utbyggere uten noe form for ekstra kost for våre kunder. Vi sjekker alltid at utbyggere har bankgarantier i orden. Vi følger våre kunder gjennom hele prosessen, fra kunden kommer på visning til eventuelt kjøp og innflytting.

Perfect Marbella har i mange år samarbeidet med Norsk/Spansk Advokatfirma, med kontorer på Costa del Sol.
Advokaten ivaretar våre kunders interesser gjennom hele kjøpsprossen sammen med oss. De sikrer at kjøper ikke løper noen finansiell risiko, og at alle lovmessige aspekter ved eiendomskjøpet kvaltetssikres og garanteres.

Perfect Marbella er et norskeid selskap som ble etablert i 1999. Vi har profesjonelle medarbeidere som snakker Norsk. Vi er et av de selskapene med mest og lengst erfaring på Costa Del Sol. Investorer tilbys å samarbeide med oss om utvikling av mindre og større boligprosjekter. Perfect Marbella har kontor både i Spania og Norge.

Siden etablering i 1999 har vi kun hatt gode erfaringer og fått mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder som også har anbefalt oss til andre. 
Se noen av våre referanser på våre nettsider: https://perfectmarbella.com/testimonials/

Vi er din foretrukne megler i Spania. Se hvorfor på: https://perfectmarbella.com/why-us/  


Hos oss er det ingen form for kjøpepress. Sammen vil vi bruke god tid for å finne drømmeboligen. Vi kan være behjelpelig med å skaffe finansiering via våre samarbeidspartnere, DNB Lux, Handelsbanken, Nykredit, eller i en spansk bank. På våre nettider finner en også alt om kjøpsprosessen samt mye mer nyttig informasjon.


Vi håper at også du kan bli en av våre fornøyde kunder.

Din trygghet - vårt ansvar!

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Perfect Marbella Costa del Sol

Velkommen til Perfect Marbella

Annonseinformasjon

FINN-kode341909718
Sist endret19. apr. 2024 12:28
ReferanseR4239187

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.