Bildegalleri

MANDELIEU NÆR CANNES - Fin 2/3 roms norskeid leilighet, stor terrasse med utsikt. Sv.basseng, tennis, parkering

Kart med kartnål207 Allée Jacques Cartier, 06210 Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 269 000,–

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
57 m²
Grunnflate
45 m²
Boligareal
45 m²
Byggeår
1990
Rom
2

Fasiliteter

Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

MANDELIEU NÆR CANNES - Fin 2/3 roms norskeid leilighet, stor terrasse med utsikt. Sv.basseng, tennis, parkering

Med ideell beliggenhet i en standsmessig og populær residens med svømmebasseng, tennisbaner og en vakker park med gangavstand til alle fasiliteter og stranden, har vi gleden av å presentere for salg en hyggelig norskeid leilighet på 44m² + 14m² sydøstvendt terrasse med panoramautsikt over residensens park mot golfbanen og mimosaåsene.

Leiligheten, som ligger i (norsk) 4. etasje av 9 i Residence des Golfeurs", består av en entré med skap, en lys stue med åpent kjøkken og med utgang til den flotte terrassen via store skyvedørsvinduer, et soverom også med utgang til terrassen, en sovealkove/et kontor (uten vindu) samt et bad med badekar og wc. En utendørs parkeringsplass følger med og er inkludert i prisen. Kaldt og varmt vann (individuell måler) og klimaanlegg er inkludert i fellesomkostningene som p.t. er 225 euro/mnd.

Residensen tilbyr to tennisbaner, en flott hage med tallrike palmetrær og et stort laguneformet svømmebasseng. Det er gjesteparkering (ca 10 plasser) innenfor residensen samt en sykkelbod tilgjengelig for beboerne. Residensen er generelt sett godt vedlikeholdt og befinner seg i et trygt og trivelig boligområde.

Nærheten til La Napoule, havnene, strendene (2 km) og butikkene gjør dette til en attraktiv beliggenhet. For golfspillere skal det vites at residensen ligger inntil den berømte le Old Course som også tilbyr en veldig hyggelig restaurant og kafe som er en del av komplekset (åpen for publikum).

***** Ideell feriebolig eller som investering for utleie. Kontakt oss for nærmere opplysninger eller en visning av denne attraktive leiligheten.

Siden 2002 har AAA Riviera utmerket seg ved å tilby skreddersydd eiendomsmegling og service på norsk i et geografisk område som strekker seg fra Saint-Tropez i vest til Menton i øst. Våre meglerkontorer ligger sentralt i Cannes og Antibes Juan-les-Pins. I tillegg har vi et representasjonskontor i Bogstadveien i Oslo.

Vårt mål er å skape trygghet og optimalisere verdiskapningen for våre kunder gjennom kompetanse, erfaring og høy servicegrad. For våre kunder tilbyr vi også rådgivning i hvordan man inntar eierskapet hensyntatt fransk sivil, arv- og skatterett, finansieringbistand samt after sales service etter behov.

Velkommen til en uforpliktende og fortrolig samtale om ditt eiendomsprosjekt på Den franske riviera - enten det gjelder kjøp eller salg. Tlf.FR: +33(0)4 93 34 16 72 - Tlf.NO: +47-22 20 53 99 - E-post: mail@aaariviera.com.

AAA Riviera sarl - FR43442373619 - Meglerlisens nr CPI 0605 2016 000 004252 Alpes-Maritimes - Garanti SO.CA.F Paris.

NB. Prisantydningen er oppgitt i euro. Man må beregne et tillegg på mellom 7,5% og 8% omkostninger i annenhåndsmarkedet. (Notarkostnader som bl.a. inkluderer dokumentavgift og tinglysningsgebyr.) Ved kjøp av nybygg er omkostningene rundt 2,5%. Meglerprovisjonen er inkludert i prisantydningen og betales av selger.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode341435663
Sist endret24. juni 2024 02:00
ReferanseARA-930-AMa

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.